2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
سلاممم 😢 من امروز رفتم سونو ، اون قل تو ۶ هفته مونده بود😭😭😭 این یکی خداروشکر ۸ هفته بود خوب بود ...

خدا اون نی نی تو برات حفظ کنه، والا من الان اومدم اینجا شوکه شدم اون از شما که یه قلتونو از دست دادید البته بازم خداروشکر که یکیش براتون مونده اینم از ستاره که قلب نی نی ش....  خدا برای هیچ کسی نیاره   

نمیدونی چقد نگرانم، تو دلم آشوبه، هر روز وضعیت بدتر میشه، من از خدام بود زودتر بشه ولی تو این وضعیت ...

عزیزم حرص خوردن اصلا برات خوب نیس چون شرایط رحمت رو بهم میریزه هیسترو باید قبلش آرامش داشته باشی که خدایی نکرده بین عمل خونریزی نکنی..یکم فکر کن اگه تا ۲سال دیگه خدایی نکرده کرونا بمونه تو میتونستی تا اون موقع صبر کنی؟ بلاخره باید یه روز انجامش بدی توکلت بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا اون نی نی تو برات حفظ کنه، والا من الان اومدم اینجا شوکه شدم اون از شما که یه قلتونو از دست دادی ...

خدایا هیشکیو اینطوری ناامید نکن😭😭😭😭 خیلی سخته ، تو رو خدا برام دعا کنید اون یکی حفظ بشه ، من دارم دیوانه میشم فقط دعا میکنم خدا به ستاره صبر بده 😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام رفتم دکتر گفت قرص بخور روزی یک عدد به جز پنجشنبه و جمعه، ولی یک اتفاق بد افتاد اینکه جنینم قلب ...

وای عزیزم تازه خوندم پیامتو واقعا ناراحت شدم عزیزم شوکه شدم...خدا بهت صبر بده آخه چرا اینجور شد ای وای 

خدایا هیشکیو اینطوری ناامید نکن😭😭😭😭 خیلی سخته ، تو رو خدا برام دعا کنید اون یکی حفظ بشه ، من دار ...

عزیز دلم الان استرس بدترین درده! 

قرآن بخون تا آروم بشی انشاالله این یکیو خدا برات نگهش داره به حق ماه شعبان

عزیز دلم الان استرس بدترین درده!  قرآن بخون تا آروم بشی انشاالله این یکیو خدا برات نگهش داره ب ...

چشم 😢😭 تو رو خدا برام دعا کنید

خدا پشتو پناه خودتو نی نی باشه، خدا این قلو براتون حفظ کنه و این دورانو بسلامتی بگذرونی

ممنون عزیزدلم

عزیزم حرص خوردن اصلا برات خوب نیس چون شرایط رحمت رو بهم میریزه هیسترو باید قبلش آرامش داشته باشی که ...

ممنون عزیزم، ان شاءالله ک خیر باشه، واقعا گیج شده بودم، فردا روط 5 پریودیمه، هنوز خوب خوب نشدم، قبلا دکتر برام نوشته بود بعد از پریودی، شوهرم میگه به دکتر گفتن ک 5 سیکلته اگه مشکلی بود میگفت انجام نمیدم بزار چن روز بگذره.... یه دفعه تو شرایطی گذاشت منو ک نمیدونم چیکار کنم

خدایا هیشکیو اینطوری ناامید نکن😭😭😭😭 خیلی سخته ، تو رو خدا برام دعا کنید اون یکی حفظ بشه ، من دار ...

ان شالله عزیزم خدا نی نی تونو براتون حفظ میکنه،، دعا میکنم خدا به ستاره هم صبر بده و یه معجزه قشنگ نصیبش کنه،،،  والا حق دارید نگران باشید من خودمم الان هم شوکه شدم هم خیلی ترسیدم، من که از هفته پیش تا الان دیگه دکتر هم نرفتم هیچ از وضع خودم خبر ندارم بجز اینکه پریشب حالم از گرما بهم میخورد دیگه نمیدونم اینطوری باشه هر هفته باید بریم سونو قلبشونو چک کنیم،،،  خدا به تمام مامان های اینجا رحم کنه

سلام رفتم دکتر گفت قرص بخور روزی یک عدد به جز پنجشنبه و جمعه، ولی یک اتفاق بد افتاد اینکه جنینم قلب ...

خیلی خیلی برات متاسف و ناراحت شدم ستاره جان 😭😭😭به خاطر تیروییدت قلبش از کار افتاده ایا؟؟امیدوارم به زودی طبیعی مامانشی و بهترینها برات رقم بخوره عزیزم😔😔

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام خانمی منم مثل شما هسم جنینم ۱۴میلی متر بود و قلبش از کار افتاده بود خیلی شنیدم ک سقط درد داره منم با دارو سقط کردم.دردش مثل پریود هس بیشتر از هرچیزی درد روحی روانی داره من هنوز ک بهش فکر میکتم اشک تو چشام جمع میشه .دردش چیزی نیس از خدا بخواه ک بهت تحمل بده.خیلی سخته وقتی انقد منتظر اومدنش هسی و اینجوری تنهات میزاره ..اینا رو دارم با گریه برات مینویسم

ممنون دوستان از همدلیتون⚘⚘

خدا ان شاء الله نی نی هاتون رو حفقظ کنه ببخشید ناراحتتون کردم دوست نداشتم خبر بد بدم ولی مجبور شدم...برام دعا کنید همسرم خییلی ناراحت شد دلم براش سوخت خیلی خوشحال بود و هوامو داشت..

دکتر به من گفت ۲۵ اردیبهشت بیا،و قصد نداشت سونو کنه ولی من بهش گفتم سونو کن ببین شرایطم چطوره که گفت من قلبی نمیبینم و فرستاد سونو بیرون که اونجا هم همینو گفتن..

نمیدونم قرص سقط رو شروع کنم؟ دکتر گفت رفتی شروع کن نمیدونم چه بلایی سرم میاد؟ راضی ام به رضای خدا🙏🏻برام دعا کنید و مواظب خودتون باشید..