2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
من همه ازمایشهام رو اینجا انجام میدم ازمایشگاه خوبیه.. ولی امیدوارم خطای ازمایشگاهی باشه.. امروز م ...

نگران نباش عزیزم چون اگر هم خطا نباشه با دارو کنترلش میکنن ، حتماً برو و بعدش بیا اینجا بهمون بگو دکتر چی گفته ، فکر نمیکنم اثر دارو باشه چون اوایل بارداری جنین هنوز تروئید نداره از مادرش استفاده میکنه و یکم عددش میره بالا ولی خب باید دکتر بگه چرا اینطوری رفته بالا و احتمالا بهتون قرص میده کنترل میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیارا جون رفتی سونو؟ چند تا نی نی داری؟ چشم شوهرت بهتر شد؟

بله عزیزم رفتم  ،یه دونه نی نی بود اون یکی نبود !!! خداروشکر دردش بهتره ولی دیدش نه ، سایه می بینه حالا نوبت گرفتیم پیش دکتر دیگه ای هم بریم ،،، ممنونم عزیزم از احوالپرسیتون

سلاممم 😢 من امروز رفتم سونو ، اون قل تو ۶ هفته مونده بود😭😭😭 این یکی خداروشکر ۸ هفته بود خوب بود 😢😢😢من خیلیییی ناراحتم 😭😭😭 ولی خب خداروصدهزار مرتبه شکر یکیشون خوبه ، الان اون قل چی میشه ؟ خودش جذب میشه؟ خونریزی میوفتم؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام، خوبین، لطفا منو دلداری بدین. شوهرم رفته بیمارستان و بدون هماهنگی برا روزش نوبت هیسترو گرفته، ا ...

عزیزم نگران نباش دستش دردنکنه برا چی نگیره پس تو تا کی قراره صبر کنی؟ای بابا ردش کن عزیزم اصلا بستری نداری تو. چند ساعت بعد از عمل مرخص میشی نگران نباش

نگران نباش عزیزم چون اگر هم خطا نباشه با دارو کنترلش میکنن ، حتماً برو و بعدش بیا اینجا بهمون بگو دک ...

سلام رفتم دکتر گفت قرص بخور روزی یک عدد به جز پنجشنبه و جمعه،

ولی یک اتفاق بد افتاد اینکه جنینم قلبش از کار افتاد و دکتر دارو داد برا سقط خییلی ناراحت شدم و نگرانم و اینکه میترسم دارو استفاده کنم..جنینم ۱۵ میلی متر شد و ۸هفته و سه روز بود..

نمیدونم چکار کنم عوارض سقط چیه و اینکه خیلی درد و خونریزی داره؟؟

عزیزم نگران نباش دستش دردنکنه برا چی نگیره پس تو تا کی قراره صبر کنی؟ای بابا ردش کن عزیزم اصلا بستری ...

نمیدونی چقد نگرانم، تو دلم آشوبه، هر روز وضعیت بدتر میشه، من از خدام بود زودتر بشه ولی تو این وضعیت درست نبود، چقد حرص خوردم، شوهرمم همینو میگه، نگران نباش. ولی دست خودم ک نیست. 

سلاممم 😢 من امروز رفتم سونو ، اون قل تو ۶ هفته مونده بود😭😭😭 این یکی خداروشکر ۸ هفته بود خوب بود ...

خدا اون یکی رو حفظ کنه برات خیلی مراقب خودت باش..از دکتر نپرسیدی چکار کنی؟ اون یکی جنین بود و یا فقط ساک خالی؟؟

عزیزم نباید داروتو قطع میکردی

اخه دکتر داخلی که حیطه ی کارش تیروئیده گفت تو مشکل تیروئید نداری و اون یک بار هم اتفاقی تیروئیدت رفت بالا و گفت کلا قطع کن هر وقت باردار شدی آز بده بررسی کن..نمیدونم امروز روز بد بیاریم بود..تیروئیدم یک طرف و از کار افتادن قلب جنین یک طرف..😭😭😭

سلام رفتم دکتر گفت قرص بخور روزی یک عدد به جز پنجشنبه و جمعه، ولی یک اتفاق بد افتاد اینکه جنینم قلب ...

خیلی خیلی متاسفم عزیزم، شوکه شدم از خبرت،،  خدا بهت صبر بده،،،  مگه چه علائمی داشتی که سقط کردی؟  حتما مصرانه از دکترت دلیل سقط بپرس تا اطلاعاتت برای بارداری بعدی کامل باشه،،،، من نمیدونم درد داره یا نه   

خدا اون یکی رو حفظ کنه برات خیلی مراقب خودت باش..از دکتر نپرسیدی چکار کنی؟ اون یکی جنین بود و یا فقط ...

جنین بود ، فردا باید برم پیش دکترم ببینم چی میگه 

سلام رفتم دکتر گفت قرص بخور روزی یک عدد به جز پنجشنبه و جمعه، ولی یک اتفاق بد افتاد اینکه جنینم قلب ...

عزیزمممممم 😭😭😭😭😭😭😭 خیلی متاسفم خیلی ، واقعا نمیدونم چی بگم😭😭😭😭 فقط امیدوارم خیلی زود یه معجزه دلتو شاد کنه