2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام 

خانما به نظرتون تو این شرایط بد و بیماری

میشه رفت برای آی وی اف؟

من بیمارستان لاله پیش دکتر یوسف نژاد باید برم اوایل اردیبهشت گفت بیا، نمیدونم چیکار کنم

اصلا نمیدونم انجام میدن مراکز ناباروری یا نه؟

کسی اطلاعاتی داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  خانما به نظرتون تو این شرایط بد و بیماری میشه رفت برای آی وی اف؟ من بیمارستان لاله پیش ...

فک نمیکنم تو این شرایط مراکز باز باشن واگه شرایط مساعد باشه احتمالا اعلام میکنن و باز میشه مراکز ناباروری 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دکترم گفت ۲۰ روز دیگه قطع میکنم و به جاش دوتاشیاف استفاده کن این ۲۰ روز رو باید تحمل کنم. البته از ...

دیگه باید دستور پزشک رو گوش بدیم

ان شالله این ۲۰ روز عین برق و باد میگذره برات عزیزم

همين روزا پريود ميشم لكه بيني دارم  از روز دوم ال دي بخورم و پيوسته ؟  ببخشيد تو پيغام ق ...

من به خاطر آندومتریوزم باید بخورم شما مگه میخوای پریود نشی

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزيزم منم مشكل آندو دارم تا كلينيك  باز بشه بهاره ال دي بخوريم من همين زوزا پريود ميشم از ...

عزیزم فاصله نباید بدی پیوسته باید بخوری اگه فاصله بدی که پریود میشی بخور تازمانی که کرونا تموم بشه حالا هر چقدر شد هر روز بخور  قطع کنی یه هفته بعد پریود میشی دیگه

عزیزم فاصله نباید بدی پیوسته باید بخوری اگه فاصله بدی که پریود میشی بخور تازمانی که کرونا تموم بشه ح ...

این چرا کج و کوله شد😳

سلام عزيزم منم مشكل آندو دارم تا كلينيك  باز بشه بهاره ال دي بخوريم من همين زوزا پريود ميشم از ...

عزیزم پیوسته بدون فاصله باید بخوری اگه فاصله بدی که پریود میشی تا کرونا تموم شه هر روز بخور حالا هر چند تا شد بعدش که شرایط عادی شد قطع کنی بعد چند روز پری میشی دیگه

عزیزم پیوسته بدون فاصله باید بخوری اگه فاصله بدی که پریود میشی تا کرونا تموم شه هر روز بخور حالا هر ...

ممنون از جوابت عزيزم از روز دوم عادت ماهانه بخورم دارم لك ميبينم همين روزا پريود ميشم

سلام. انوکسا و شیاف. را در دو قلویی باید تا کی ادامه بدیم. اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم
چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش