2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
عزیزم من ماه پیش که به دکتر گفتم گفت بخاطر خطرناک بودن شرایط صبر کن گفت خانه بهداشت یا هلال احمر نرو ...

دکتر من گفت خانه بهداشت برو مشکلی نداره خودشون حواسشون هست و‌ تمیز هستن. اینجا پرسیدم ببینم بجز خانه بهداشت جای دیگه هم میتونم برم، جای خصوصی مثلاً...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
میتونی ب دکترت بگی عوض کنه جاش شیاف بده ممنون عزیزم ان شالله

دکترم گفت ۲۰ روز دیگه قطع میکنم و به جاش دوتاشیاف استفاده کن این ۲۰ روز رو باید تحمل کنم.

البته از زمانی که به توصیه دوستان گوش دادم که بعد امپول سریع بلند نشو و  حداقل ده دقیقه دراز بکش خیلی دردهام کمتر شد..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به خانواده خودم گفتم ،تو این اوضاع هم شاد میشن و هم اینکه شک نمیکنن تو این شرایط رفتیم آی وی اف ک ...

ان شاء الله..

همسرم دوست داشت بگیم ولی من گفتم بگذار از سلامتیش کامل مطمئن بشم بعدا بگم ۱۵ اردیبهشت باید برم دکتر بعد اون دیگه میگم...این کرونا و قرنطینه باعث شد فکر ای وی اف رو برام نمیکنند خداروشکر..

سلام عزیزم دقیقا با شما موافقم ، خودم که اصلا نمییرم بیرون چه برسه به مطب رفتن ،،، همینجوریشم تو خون ...

ان شاء الله هر چه خیر هست براتون پیش بیاد..برای من هم دعا کنید به خیر بگذره این ایام..

من بعد از سونوی قلب دیگه شوهرم طاقت نیاورد، گفتش، ولی به نظرم بگید بهتره،چون اگه دیر بگیم شاید به آی ...

شوهر من هم دوست داشت بگیم ولی من گفتم از سلامت جنین مطمئن بشم بعدا بگم..احتمالا بعد از ویزیت بعدی دکترم...البته اگه شوهرم طاقت بیاره😄

یه هفته ست از تهوع کلافه شدم الان میبینم ناشکری میکردم،، چشم همسرم آسیب دیده فعلا که دوتا بیمارستان ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت اتفاقی که برا همسرت افتاد ان شاء الله به زودی خوب میشن..

و امیدوارم خدا به شما ارامش بده..توکل کن به خدا..

دکتر من گفت خانه بهداشت برو مشکلی نداره خودشون حواسشون هست و‌ تمیز هستن. اینجا پرسیدم ببینم بجز خانه ...

عزيزم منکه تو بیمارستان خودمون هست، میزنم، نمیدونم جاهای دیگه دارن یا نه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم منم این دفعه ابووست خوردم،   شما تهرانید با اصفهان؟؟؟  من از سایت داروخانه دکتر حاجی ...

عزیزم من اهوازم.. اینجا هم گشتم نبود حالب اینجاست دکترم اینو واسم ۱ماهه پیش نوشته بودحالا دیروز پست گذاشته قرص اوابوست فقط جنبه تجاری داری وگرنه هیچ تأثیر دیگه ای نداره...  

یه هفته ست از تهوع کلافه شدم الان میبینم ناشکری میکردم،، چشم همسرم آسیب دیده فعلا که دوتا بیمارستان ...

عزیز دلم نگران نباش انشاالله درست میشه به حق همین شب عزیز مشکلتون حل بشه😔😔🙏چشم مردم بی تأثیر نیست

عزیزم من اهوازم.. اینجا هم گشتم نبود حالب اینجاست دکترم اینو واسم ۱ماهه پیش نوشته بودحالا دیروز پست ...

متاسفانه خیلی کمیاب شده چون خارجیه،،،  بازم به سایت داروخانه سربزن اگه داشتن باهاشون تماس بگیر شاید با هزینه کم بتونن براتون ارسال کنن