2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان من الان ۴ روزه ال دیو قطع کردم ولی هنوز پریود نشدم چرا؟؟

عزیزم تا دو هفته هم فرصت هست که پریود بشی،بدنا با هم متفاوته، من 6 روزه معمولا بعد از قطع ال دی پریود میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ممکنه منم هیسترو کنه؟یه موضوع جدیدم به سرچام اضافه شد تو این قرنطینه🤣

بستگی داره به شرایطت برای همه که نمیکنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ان شالله،، آخه یک هفته بود علایم پیدا کرده بودم تهوع شدید داشتم ولی امروز تهوع ندارم علایمم قطع شدش ...

نگران نباش یه وقت میبینی سه روز اینا تهوع نداری میگی آخیش تموم شدهااااا.

همین ر که میگی چش میخوری وکالت تهوع برمیگرده.

این علایم زیادوکم میشن.یامیرن وبر میگردن پس نگران نباش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
گفتن معلوم نیست عزیزم هیچی دکتر منم گفت فعلا دوماه الدی بخورم تا بعدش ببینم چی پیش میاد چون آندومتری ...

سلام عزيزم منم مشكل آندو دارم تا كلينيك  باز بشه بهاره ال دي بخوريم من همين زوزا پريود ميشم از روز دوم بخورم 

و اينكه يه بسته كه تموم شد يه هفته فاصله ميدي بعد بسته بعدي و شروع ميكني ؟

دكترم جواب نميده يه خانوم دكتر بهم تو اينستا جواب داد ميشه بگي دكتر شما چجوري گفته مصرف كني 

بچه ها قرص یا دارویی داریم که ذخیره تخمدان رو افزایش بده  و هم اینکه دارویی داریم که کیفیت تخم ...

کپسول اوووبوست عالیه برکیفیت تخمک.عالی عالی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
گفتن معلوم نیست عزیزم هیچی دکتر منم گفت فعلا دوماه الدی بخورم تا بعدش ببینم چی پیش میاد چون آندومتری ...

همين روزا پريود ميشم لكه بيني دارم 

از روز دوم ال دي بخورم و پيوسته ؟ 

ببخشيد تو پيغام قبلي پس و پيش نوشتم 

دوستان من بار اول که جنین ها تشکیل شدن دکتره آزمایشگاه گفت کیفیتشون پایینه گرید سی هستند گفتم چرا گف ...

کپسول اوووبوست ر من تجربه کردم سه ماه ،هرروز سه تا چهار دونه خوردم .واقعا عالیه من نتیجه ش ر دیدم .عالیه عالیه.حتما اگه گیرت اومد به قیمت گرونش می ارزه بخری بخوری.....اصلا ممکنه طبیعی بارداری....اگه برتخمک کشی هم بری میبینی کیفیت تخمک هات عالی شده

دوستانی که هفته ۲۸ رو رد کردین، برای واکسن کزاز کجا رفتین؟

عزیزم من ماه پیش که به دکتر گفتم گفت بخاطر خطرناک بودن شرایط صبر کن گفت خانه بهداشت یا هلال احمر نرو فعلا خطرناکه😢

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
نه عزیزم نگران نباش. تهوع هم برمیگرده که دیگه خسته میشی ازش، همسرتون خوبن الان؟ ان شاالله بلا دور با ...

یه هفته ست از تهوع کلافه شدم الان میبینم ناشکری میکردم،، چشم همسرم آسیب دیده فعلا که دوتا بیمارستان و کلینیک رفتیم پانسمان کردن گفتن به مرور خوب میشه ولی من از دیشب تا الان هم نگران همسرمم هم نگران اینکه مجبور شدم برم محیط بیمارستان هرچند خیلی رعایت کردم،،  خیلی ممنونم عزیزم، تورو خدا تو این شب دعا کنید برام که بعد از این همه خون دل بچم سالم باشه

نگران نباش یه وقت میبینی سه روز اینا تهوع نداری میگی آخیش تموم شدهااااا. همین ر که میگی چش میخوری و ...

تو همین یک هفته خیلی از تهوع اذیت شدم ولی چون یکدفعه همزمان با استرس زیادی که بهم وارد شد تهوعم قطع شده نگران شدم،    برام دعا کنید به حق این شب عزیز بچم سالم باشه

میشه عکسشو واسم بفرستی که اگه گیرم اومد مطمئن باشم اصلیه.ممنون میشم

عزیزم منم این دفعه ابووست خوردم،   شما تهرانید با اصفهان؟؟؟  من از سایت داروخانه دکتر حاجی نژاد خریدم سرچ کن ببین هنوز داره چون من خیلی از داروخانه ها رو پرسیدم نداشتن

یه هفته ست از تهوع کلافه شدم الان میبینم ناشکری میکردم،، چشم همسرم آسیب دیده فعلا که دوتا بیمارستان ...

عزیزم نگران نباش این نگرانی‌ها برا ما که با آی وی اف و سختی باردار ‌‌‌شدیم هست، ان شاالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد و نی نیت را به سلامت بغل میگیری،چشم همسرتون هم به زودی خوب میشه، اگه قابل باشم هم حتما دعاگو هستم عزیزم