2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
پس بخرم حتما تاثیر داره چون شنیدم هرچی ذخیره ات پایین تر باشه کیفیت تخمک هات کمتر میشه درسته؟

اینو نشنیدم تا حالا.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم من شنبه تماس گرفتم رویان یه خانمی جواب داد گفت تعطیلن و ۲۳ زنگ بزنم ببینیم کی شروع بکار میکنن

آهان،مرسی گلم از جوابدهیت 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم، کار خوبی کردید که خبر دادید، راستی دوقلو بودن یا یه قلو، تعداد ضربان چند تا بود؟ ان شا ...

ممنون عزیزم، تو سونو یکیشون بیشتر نبود☺️، تعداد ضربان نگفت ولی یه چند ثانیه صداش گذشت

منم باید ازمایش کاریوتایپ بدم یا همسرم کافیه بده؟ اگر ازمایش dfi خوب باشه بازم باید ازمایش کاریوتای ...

اینا سوالای خودمم هست ....نمیدونم گلم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دوستانی که هفته ۲۸ رو رد کردین، برای واکسن کزاز کجا رفتین؟

خانه بهداشت بایدبری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم لطف میکنی عکسش رو بزاری، ممنونم 

بله عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی همه ازمایش های ایمنی انعقادی رو داره یا بعضی هاشو تو سازمان انتقال خون؟ تو طالقانی چی همه رو د ...

نه عزیزم فرقی نداره کی نوشته باشه سازمان انتقال خون واسه من دوتاشو نداشت طالقانی هم نرفتم من عزیزم 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
مرسی عزیزم .می دونید تا چه ماهی؟

گفتن معلوم نیست عزیزم هیچی دکتر منم گفت فعلا دوماه الدی بخورم تا بعدش ببینم چی پیش میاد چون آندومتریوز دارم نباید پری شم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نه عزیزم، تو دوران بارداری از این نوع استرسا به هرکسی ممکنه وارد بشه. استراحت کن و بهش فک نکن، خدارو ...

ان شالله،، آخه یک هفته بود علایم پیدا کرده بودم تهوع شدید داشتم ولی امروز تهوع ندارم علایمم قطع شدش درعوض معده درد گرفتم قبلنا هم عصبی یا استرسی میشدم معدم درد میگرفت

ان شالله،، آخه یک هفته بود علایم پیدا کرده بودم تهوع شدید داشتم ولی امروز تهوع ندارم علایمم قطع شدش ...

نه عزیزم نگران نباش. تهوع هم برمیگرده که دیگه خسته میشی ازش، همسرتون خوبن الان؟ ان شاالله بلا دور باشه

اجیا میشه اگر توی یزد مرکز ناباروری خوب بلدین ک هم کارش عالی باشه هم هزینننش خوب باشه بهم اسمشو و مشخصاتشو  بگین با اگر شماره تلفن دارینن  شوهرم مشکل داره میخایم ای وی اف یا میکرو کنیم  لطفا کمکم کنین 😢

کاربری دست دو نفره .....