2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
نمیدونم واقعا موندم چیکار کنم ، عملا تا هفته دیگه به هیچ دکتری دسترسی ندارم 

عزیزم اون تستای خونگی درسته منم انجام دادم همیشه با آزمایشگاه یجور بود اگه دیدی ۶۵قطعش کن تا شنبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان، دیشب برای همسرم حادثه ای پیش اومد که تا صبح مجبور شدم تو اورژانس بیمارستان دنبال کاراش باشم، خیلی استرس بهم وارد شده و قلبم همش تیر میکشه و معدمم درد گرفته، تو هفته هفتم باعث آسیب به جنین نمیشه؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا    

امیدوارم حال خودت و گل پسر خوب خوب باشین

زینب جون من تیروئید رو ی ۴ بود دکتر غدد قرص لووتیروکسین داد بهم.اومد پایین شد ۲ و نیم اما دکتر گفت باید بازم بیاد پایین تر .لیووتیروکسین ۱۰۰ برام نوشت منم خارجیشو گرفتم تا یک ماه خوردم اما با این شرایطی ک پیش اومد نه آزمایش دادم و نه رفتم پیش دکترم .ازترس اینکه خیلی بیاد پایین هم کلا قطعش کردم آخه بهم گفت تا ۱۵ هفته بخور بعد آز بده .الان ۱۷ هفته ام .دو هفته است قطع کردم.مشکلی پیش نمیاد؟؟ نمیدونم چیکار کنم؟

سلام دوستان، دیشب برای همسرم حادثه ای پیش اومد که تا صبح مجبور شدم تو اورژانس بیمارستان دنبال کاراش ...

نه عزیزم، تو دوران بارداری از این نوع استرسا به هرکسی ممکنه وارد بشه. استراحت کن و بهش فک نکن، خدارو شکر که بخیر گذشته و نی نی سر جاش قرص و محکم هست

میتونی توی واتس اپ به این دکتر پیغام بدی، بپرسی ازش. https://instagram.com/dr_mehrnush_amiri?igshi ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم اون تستای خونگی درسته منم انجام دادم همیشه با آزمایشگاه یجور بود اگه دیدی ۶۵قطعش کن تا شنبه&nb ...

باشه عزیزم ،همسرمم میگه قطع کن ،امروز بعدازظهر زنگ میزنم به مطب دکتر غدد،خداکنه باشه 

سلام دوستان، دیشب برای همسرم حادثه ای پیش اومد که تا صبح مجبور شدم تو اورژانس بیمارستان دنبال کاراش ...

نه عزیزم‌ نگران نباش اصلا 

من چندماه اول هرازگاهی روغن زیتون استفاده میکردم واز ماه 5بایو اویل زدم..ی دونه ترک.هم برنداشتم.

عزيزم لطف میکنی عکسش رو بزاری، ممنونم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من بعد از سونوی قلب دیگه شوهرم طاقت نیاورد، گفتش، ولی به نظرم بگید بهتره،چون اگه دیر بگیم شاید به آی ...

مبارکه عزیزم، کار خوبی کردید که خبر دادید، راستی دوقلو بودن یا یه قلو، تعداد ضربان چند تا بود؟ ان شاالله همیشه قلبش یا قلبشون مرتب و منظم بتپه

ذخیره رو که نمیشه افزایش داد ولی برای کیفیت تخمک اوابوست خوبه که کمیاب شده، دکتر من بجاش اووژن ...

اخه بچه ها تو نی نی سایت یه قرصی رو گفتن بر افزایش ذخیره خوبه

منی که ذخیره تخمدانم کمه اوبوست خوبه بخورم؟

نه ربطی به فامیلی نداره کاریوتایپ.....همسرمنم که دی اف ای 36 بود دکتر براش کاریوتایپ نوشته اما نداده ...

منم باید ازمایش کاریوتایپ بدم یا همسرم کافیه بده؟

اگر ازمایش dfi خوب باشه بازم باید ازمایش کاریوتایپ بده؟

بچه ها گفتن بر dfi بالا خرنوب خوبه درسته؟

اخه بچه ها تو نی نی سایت یه قرصی رو گفتن بر افزایش ذخیره خوبه منی که ذخیره تخمدانم کمه اوبوست خوبه ...

نه عزیزم، ذخیره اضافه نمیشه. این قرصها هم فقط کیفیت تخمک رو بالا میبرن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...