2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
متخصص زنان نمیتونه بنویسه مگه پس کلا ازمایش ایمنی و انعقادی یک و سیصد درمیاد تو خصوصی؟ شرایط خاصی ...

دوستان اینجا بهم گفتن دکتر زنان هم میتونه بنویسه ولی دکتر زنان رویان نمینوشت و متخصص خون هم با کلی اصرار برام نوشت چون میگفت شامل من نمیشه و نیازی نیست انجام بدم،،،  کل ایمنی و انعقادی های خون اره ولی ایمنی سی دی مارکرها ها فرق داره ها من اونا رو انجام ندادم اونا رو تو رویان دکتر ایمونولوژی مینوشت نمیدونم دکتر زنان هم مینویسه یا نه،،،  این آزمایشات انعقادی هم تا جایی که یادم ۴۸ ساعت قبل آزمایش نباید گوشت میخوردیم،،،  درضمن من همراه نبردم و خودم رفتم اونجا ازم ۶ تا لوله خون گرفتن و مدام میپرسیدن حالم خوبه اگه رفتید یه خوراکی شیرین ببرید زیاد خون میگیرن

عزيزم مبارکت باشه، اصلاً نگران نباش، منم شاغلم و الآنم که دارم وارد 7 ماهگی میشم، همچنان سرکار میرم، ...

ممنونم عزیزم،  حق با شماست منم با صحبت های شما واقعا آروم شدم و میشم،،،   التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما الان باردارین؟ چند بار ivf گردین مشکلتون چیه

من یکبار ای یو آی منفی یکبار میکرو منفی و برای بار دوم میکرو مثبت شدش،،،  من تو عکس رنگی یکی از لوله هام بسته بود ولی مورد دیگه ای بهمون نگفتن

بچه ها من امروز رفتم سونوی غربالگری،  دکترم گفت جواب سونو رو بیار تا بعدش آزمایش خون غربالگری ...

عزيزم اول سونو میدی، یا همون روز یا نهایتش فردا باید آزمایش بدی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم،  ۱۲ اسفند

دقیقاً با تاریخ انتقالت یکی هستن، با انتقالت هم دقیقاً 7 هفته هستی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم،،،،  یعنی دمای اتاق باشه؟؟

اره دمای اتاق ولی گرم هم نباشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ولی ما تو بیمارستان طبق دستورالعمل داخل یخچال میذاریم

نمیدونم ب ما ک مبگفتن یخچالی نیست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه اتفاقا من از درد و این چیزا نمیترسم....  خصوصا که این همه درد کشیدیم اونم روش....  من ...

ای جااااانم حق با شماس.فدای تو من هر چقدر هم تجربه کاری داشته باشم بازم بچه خودم احساسی که بهش دارم با مریضایی که زیر دستم بودن خیلی فرق داره...منم مجبور شدم که بپذیرم بی حسی رو.چون تو یه کشور جدید بودم که زبون همدیگرو نمیفهمیدیم و نمیتونستم بهشون بفهمونم و اورژانسی شدم من و حق انتخابی نداشتم با اون اوضاع.ولی در کل مضرات و معایب بیهوشی نسبت به بیحسی رو گفتم

کدوم بیمارستان بودی؟ امروز پرسیدم گفتن اناق خصوصی یک میلیون Vipبین ۱۶۰۰ تا دو میلیون فرقشون تو چیه ؟؟؟ یعنی میگید نظافتشم خاصتره تو شرائط کرونا یا نه بخاطر دیزاین و اینترنت فقط بالاتره

دوستان اینجا بهم گفتن دکتر زنان هم میتونه بنویسه ولی دکتر زنان رویان نمینوشت و متخصص خون هم با کلی ا ...

عزیزم پس چرا ازمن دولوله گرفتن ؟ کاش عکس جواب ازمایشتون تو گروه میذاشتین .احساس میکنم ازمایشات مارو ناقص انجام دادن