2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
زینب جون شیرم بعد ۴ ساعت دادی ؟؟ پس چی میگن ۱۲ ساعت تکون نباید بدی ؟؟  و حتی بعدش با وجود مرا ...

عزیزم تو همون ریکاوری حدود کمتر از یه ربع بعد عمل بچه رو گذاشتن رو سینه ام، واسه همه که بی حسی سز شدن این جوری بود

ببین دکتر من که خیلی راحت و ریلکس بود ولی پرستاره میگفتن بعضی دکترا میگن تا 12 ساعت باید فلان باشه بیمار و... 

سرگیجه تو اولین بار بلند شدن هست، ولی بهیار کنارته، بعدش اگر پمپ درد بگیری یه کوچولو گیج میشی همین

ملین زورکی هم نذار بهت بدن که مثل من دچار اسهال شدید مشی، همون کمپوت انجیر و گلابی بخر قبلش و بخور کافیه، از هر کدوم 3 تا بخر

بچه هم اون موقع سر ساعت میومدن حتی اگر جیش نکرده بود پوشکش رو عوض میکردن 

سلام زینبی جون خوبی 😘نی نی خوبه😘 راستی اسمش چیه🤔وقتی گل پسرتو میبینی از ته دلت واسه منم دعا کن ت ...

سلام عزیز دلم خدا رو شکر ما خوبیم

خودت خوبی‌؟ 

چشم مهربون حتما میگم برات دعا کنه ویژه😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان مشفقی و احمدی قسمت سونو داپلر کار میکنن ؟؟؟ سونو ان تی چند هفته ای هست؟؟

مشفقی تو پریناتالوژی هست مطب 5

احمدی رادیولوژیسته و تو داپلر هست

سونو ان تی از 11 هفته و چند روز تا 13 هفته و 6 روز انجام میشه

چقد خوب بوده عزیزم.ک.زود بلندت کردن چرا منو 12ساعت نگه داشتن خشک شدم رو اون تخت بسکه نگاه ب سقف کرد ...

آره خیلی عالی بود، خصوصا که از همون اول حتی تو اتاق عمل نگفتن سرت رو نچرخون و گفت راحت باش همین

واقعا گناه داشتی 12 ساعت🤪🤪🤪🤪

زینبی جون دو سوال: برای سونو که نباید حتما بگیم انتقال داشتیم؟ و اینکه سرنگ خوب برای تزریق پروژستر ...

عزیزم واسه سونو و هر دکتری که میری بگو ivf بودی، چون اولا بهتر دقت می کنن، دوما یه سری ملاحظات کوچیک هست که باید از تمام جوانب آگاه باشن

واسه سرنگ هم گلم حتما حتما حتما دیگه از این کارا نکن که قطع کنی خصوصا پروژسترون، اما شرمنده جایی رو سراغ ندارم، سرنگ پروژسترون آوا خوب بود، هپارین و انوکسا و... نداشتم گلم که بتونم راهنماییت کنم ولی یه مدت سرنگ انسولین از این زردا که ایرانی هستن باهاش بوسرلین میزدم خوب بود

اینم بگم داروهای ضد انعقادی یه کم دردشون بیشتره و کلا هر چی میگذره از بس به خاطر آمپول زدن از لحاظ روحی اذیت شدیم دردش بیشتر حس میشه

اما تهش جوجه رو بغل میکنی به سلامتی، به این فکر کن که کمتر اذیت بشی چون واقعا سخته هر روز چند تا آمپول زدن

عزیزم استرس نداشته باش دم در لباساتو تحویل میدی و لباس مخصوص میدن بهت میبرنت داخل بهت سوند وصل میکنن ...

چه قدر عاااااااااالی عزیزم، خیلی خوبه بهترین روز زندگیت بود، ان شاء الله برای همه باشه 

واسه من از شدت وحشت بعدش افسردگی گرفتم، اصلا حس های خوب نداشتم، فقط خدا  رو شکر میکردم بچه ام nicu نرفت، تا مدتها انگار بی حس بودم

اینا رو میگم که اگر کسی افسردگی بعد از زایمان گرفت نترسه و آماده باشه، عذاب وجدان نگیره، فقط آگاه باشه که درمان داره، فقط کافیه با مشاور در میون بذاره و اگر لازم شد حتی روانپزشک هم بره، خیلی کمک کننده اس و اصلا هم بد نیست 

خانومایی که آنلاین خرید کردین ممکنه جاهای معتبر رو معرفی کنید برا لباس نی نی

گلم برندbcc عالیه و معتبره، الان تخفیف خرید آنلاین هم داره

برای لباس تو خونه و پارک هست، لباس بیرونی نیست، ولی خیلی عالیه, ایرانی هم هست 

تو دیجی کالا، برند آدمک، برگ سبز و کارترز عالی هستن

سلام گلای تو خونه 😁😍 چند تا سوال داشتم واسه قبل از انتقال... شب قبل از انتقال اشکال نداره نزدیکی ...

قول بده که حرفای زینب یادتون بمونه😁😁😁

عزیزم اگر prp نکردی نزدیکی مانعی نداره

صبحانه هم اگر قرار نیست با بیهوشی انتقال بدن راحت بخور و مفصل

مثانه نیمه پر باشه 

بعدش اغلب استراحت میدن تا 1 ساعت ولی زودتر هم نیاز به دستشویی داشتی بلند شو هیجی نمیشه، جنین جاش تو رحم محکم هست، خیالت راحت تو مثانه نیست که بریزه😉😉😉

والا منکه روال عادی زندگیم رو داشتم و سرکار میرفتم و غذا می‌داشتم و ظرف میشستم و گرد گیری و... فقط خودمو خسته نمیکردم

الان که بیرون نباید رفت، پس حتما تو خونه فعالیت داشته باش، نگیری بخوابی تو رختخواب که نتیجه عکس میده

اینو از روی مقالات پزشکی معتبر بهت میگم گلی و خودم تحقیق کردم، نوشته بود bed rest اگر 24 ساعت بعد از انتقال باشه نتایج تست بارداری اون افراد بیشتر منفی میشد ولی زندگی نرمال آمار مثبت شدن بالاتر بوده

دیگه تصور کن 14 روز استراحت، حسابی خون رسانی به رحم رو مختل میکنه

رژیم غذایی هم فقط جگر نخور و مثلا زرشک پلو با مرغ اشکال نداره اما یهو یه لیوان آب زرشک یا دمنوش زعفران نخور همین، اصلا کار عجیب و غریب و تقلید نکن

مثلا اگر لووتیروکسین داری، شیر سویا نخور، منم به همین دلیل نخوردم ولی + شدم 

نشاسته اگر مستعد یبوستی نخور و... 

کلا روال قبلی خودت رو داشته باش 

هیچ ماده غذایی اثبات نشده شانس مثبت یا منفی شدن رو بالا میبره

سردی و گرمی هم مثل قبل متعادل مصرف کن

قربونت عزیزم، حتما قابل باشم دعاگوی شما و تمامی دوستان منتظر هستم،،  دوتا انتقال دادم و گرید جن ...

ممنون عزیزم.ایشالا بارداری سالم و راحتی داشته باشی و به سلامت بغلش ( بغلشون) کنی.مرسی از دعای خوبت دوستم.

سلام من دیشب از ساعت 10 تا الان دلدرد پریودی داشتم باوجودی که شیاف هم گذاشته بودم. الان کمی بهترم به ...

اگه تا حد کم باشه طبیعیه، اما اگه زیاد بشه دردش و قابل تحمل نباشه حتما با دکترت هماهنگ کن عزیزم، راستی تو سون به شما نگفتن هماتوم داری یا پشت جنین لخته هست؟ 

سلام عزیز دلم خدا رو شکر ما خوبیم خودت خوبی‌؟  چشم مهربون حتما میگم برات دعا کنه ویژه😍😍😍😍

فدات عزیزم لطف داری❤❤❤ الحمدالله🌹🌹🌹

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
چه قدر عاااااااااالی عزیزم، خیلی خوبه بهترین روز زندگیت بود، ان شاء الله برای همه باشه  واسه م ...

مرسی عزیزم.آره برا هر کی یجوره بسته ب آمادگی و بدن هر کس.من دیدم بعثیا میگن طبیعی زایمان کردیم اصلا نفهمیدیم بچه کی اومد  😂😂

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین