2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خواهر دارم تو خونه بابام ایناس مجرده از الان به هر بهونه ای باهام دعوا در میاره یا بد رفتاری میکن ...

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه، ان شالله که هیچ وقت محتاج بندهاش نشیم،، ببین من و همسرم به هیچ کس نگفتیم که مرکز ناباروری میریم من تمام رفت امدهام با خودم بود راههمم دور بود بعد از هر انتقالمم هم اومدم خونه خودم،، باید خدا بخواد، شما سعی کن به رفتار اطرافیان فکر نکنید چون استرستون میره بالا و ضرر داره، بیخیال رفتار و حرکات بقیه باشید خدا بزرگه

اهان..من ۲٠تا پله ست شیب دارم هستن😔

خیلی آروم رفت آمد کنید، محل کار منم پله داره ولی من آروم میرفتم و میومدم تازه ایستگاه مترویی هم که میرفتم کلی پله داشت و پله برقی نداشت منم از یه گوشش آروم میرفتم

گفت هفت هفته و هفت روز ضربانشم ۱۴۲

مبارکت باشه عزیزمممممم 😍😍😍 خداروشکر 😍😍😍 ان شاالله بسلامتی بغلش کنی 😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام دوستان من یه سوال داشتم.شما بعد از ivf و مثبت شدن داروهاتونو تا چند هفتگی ادامه دادید؟؟من الان ۱۰ هفته هستم دکترم گفته ۱۲ تا ۱۴ هفته کم کم قطع میکنه.خواستم ببینم شما هم اینجور بودید؟بعدش مشکلی براتون پیش نیومد؟؟

یه خواهر دارم تو خونه بابام ایناس مجرده از الان به هر بهونه ای باهام دعوا در میاره یا بد رفتاری میکن ...

عزیزم برو خونه خودت منت کسیم نکش اکثرا اوناییکه زندگی عادی داشتن مثبت شدن.برو خونت و تا میتونی ب خودت برس و کارای سنگین نکن انشالله همین انتقال نتیجه میگیری و خدا یه نی نی ناز بهت میده.ناراحتی خودش سمه برا باردار شدن بیخیال باش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
گفت هفت هفته و هفت روز ضربانشم ۱۴۲

عزیزم خیلی تبریک میگم انشالله سلامت بغلش کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

عزيزم اگر تعداد جنين ها و كيفيت شم خوب باشه بازم نياز به آز دي اف آي هست ؟

من چندين بار انتقالم منفي شده ممكنه غير از مشكل آندومتريوز كه دارم مشكل اصلي جنينا باشه

جنينام هم تعدادش خوب بوده هم كيفيتش