2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
راستی دوستان آمپول آنوکسا یخچالیه؟؟؟؟

بسلامتی عزیزم.مبارک باشه❤

نه انوکسا اصلا داخل یخچال نباید بذاری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اگر مورفو 4هست وتحرک هم 35...یکم تلاش کن شاید طبیعی شدی...من همش نگران دی اف ای هستم که یهو نیادپایی ...

توشهرخودمون تحرک رو ۱۵اینانشون میدادباخرنوب شد۳۲.البته دارو هم مصرف میکرد.صارم که ازمایش داد دارو نمیخوردچندماه بود تحدک aوbروصفرنشون میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خوب بود البته شاید تعدادم بعد که شد 65 بعلت خرنوب بوده چون من دوماه دادم

بله میتونه ازخرنوب باشه.چون اسپرم سازی تقریبا۳ماه طول میشکه.یعنی اون اسپرم هایی که الان هست تقریبا مال ۳ماه پیش هست

توشهرخودمون تحرک رو ۱۵اینانشون میدادباخرنوب شد۳۲.البته دارو هم مصرف میکرد.صارم که ازمایش داد دارو نم ...

صفر؟؟؟  

منم الان شیراز ازمایش دادیم میترسم بیام ابن سینا مورفو وحرکت رو بزنه صفر

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام دوستان منم رفتم سونو، یک عدد جنین دیده شد و اون یکی جنین نبودش،،،  ان شالله قسمت همه منتظر ...

به سلامتی ایشالله خدارو شکر 

سونو دادی چند هفته بودی تو سونو. ؟ضربانش چند بود ؟

سلام دوستان منم رفتم سونو، یک عدد جنین دیده شد و اون یکی جنین نبودش،،،  ان شالله قسمت همه منتظر ...

ای جووونم خدا روشکر ان شاءالله بارداری بی خطری داشته باشی خیلی مراقب خودت و نی نی باش 

خدا جونم شکرت...

یه خواهر دارم تو خونه بابام ایناس مجرده از الان به هر بهونه ای باهام دعوا در میاره یا بد رفتاری میکنن که نرم اونجا واسه انتقال اولمم اون خواهرم باردار بود اونم گفت حالم خوب نیس گرفت از روز انتقالم اومد خونه مادرم اینا تا وقتی که من جواب آزمایشم گرفتم منفی شد دیگه خیالش راحت شد رفت خونش😔خیلی دلم گرفته خیلی...

من که خدا زدتم اینا هم جدا دارن میزنن