2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
فدات بشم خواهری😘 باید دو ماه از انتقالت گذشته باشه. الان که پریود شدی اگه دکترت بود روز ۲پری تا ۵پ ...

قوریونت عزیزمممم اره میرم 

ایشالا برای خودت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرجا زنگ میزنم تعطیله 😓 فقط بیمارستانها انجام میدن که نمیرم ، دیگه مجبورم صبر کنم هفته دیگه مطبها ب ...

انشاالله خیری هست،من رفتم متاسفانه ساک حاملگی تشکیل نشده بود گفت احتمالا به خاطره خونریزی که کردی دفع شده

سلام بچه ها خوبید ایشالله امسال پراز اتفاقای خوب باشه براتون من یه سوال دارم من باردارم خونریزی که کردم آسپرین رو قطع کردم شیافمو سه تاحالا که قطع شده دوباره آسپرین بخورم به نظرتون

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
چند هفتته؟

مامان ماهک زنگ زدي رويان چي گفت؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اگه با پریودی حساب کنم ۶ هفته ۶ روز میشم،۲۱ بهمن آخرین پریودیم بوده

اهااا الان دیدم ساکم تشکیل نشده ؟؟ متاسفم 😔😔😔خیلی بده ولی بزودی باز نی نی خوشگل میاد تو دلت 

سلام خوبی من ابن سینا میرم تو پیج اینیستاش دایرکت دادم گفتن از ۱۶ بازیم

سلام گلم من ميرم رويش ک زير نظر رويان هست نميدونم کي زنگ بزنم من پريود دومم هست بايد برم انتقال اين کروناي لعنتي تموم نميشع خيالم راحت بشه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام گلم من ميرم رويش ک زير نظر رويان هست نميدونم کي زنگ بزنم من پريود دومم هست بايد برم انتقال اين ...

ببین کرونا تا تابستونم هست پیج اینیستا نداره رویان؟ 

سلام گلم من ميرم رويش ک زير نظر رويان هست نميدونم کي زنگ بزنم من پريود دومم هست بايد برم انتقال اين ...

من برات پرسیدم تو  دایرکت جواب بده بهت میگم

ببین کرونا تا تابستونم هست پیج اینیستا نداره رویان؟ 

کي گف تا تابستون هست ،؟ پس ما بايد کي بريم؟