2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046484 بازدید | 684515 پست
ببین زینب جون میگفت شیاف همون کار امپول رو میکنه نمیگم امپول خوب نیست ولی در مواقع خونریزی زودت ...

پس منم هر وقت رفتم تو سیکلش حتما اینکار و می کنم این چکاریه واقعا این همه آمپول من سابقه سقط که بچه بیوفته ندارم فقط یبار قلبش ایستاد الکی فقط آمپول زدم 

مرسی عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پس منم هر وقت رفتم تو سیکلش حتما اینکار و می کنم این چکاریه واقعا این همه آمپول من سابقه سقط که بچه ...

خواهش میکنم گلم اره همین شکلی استفاده کن 

ایشالا زود زود مامان یه پسر سالم و تپل بشی

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها نمیخوام بترسونمتون یا چیزی

فقط دوستانه راهنمایی میکنم

بنظر من دوستان فعلا اقدام نکنید

ماها که باردارییم واقعا دوران سختی ی سونو میری میایی با هزار تا دردسر یادتونه من خونریزی داشتم چند بار اورژانسی رفتم بیمارستان

الان واقعا نمیشه رفت

بذارید این ویروس لعنتی بره بعد اقدام کنید

واقعا من بعنوان ی باردار پیشنهادم اینه صبر کنید که ارزش داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها نمیخوام بترسونمتون یا چیزی

فقط دوستانه راهنمایی میکنم

بنظر من دوستان فعلا اقدام نکنید

ماها که باردارییم واقعا دوران سختی ی سونو میری میایی با هزار تا دردسر یادتونه من خونریزی داشتم چند بار اورژانسی رفتم بیمارستان

الان واقعا نمیشه رفت

بذارید این ویروس لعنتی بره بعد اقدام کنید

واقعا من بعنوان ی باردار پیشنهادم اینه صبر کنید که ارزش داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

سلام دوستان میگم چرا من وارد ماه هفتم شدم سینه هام بدتر شل شدن مثلا رفته رفته باید سنگین بشن و پر دیگه چرا برعکس شده؟ 😢😢😢😢کسی تجربه ای داره؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بچه ها ٥هفتع و ٤روز بتا ١٤٥٠ كمه؟؟؟؟؟

نه عزیزم عالیه مبارکت باشه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام دوستان میگم چرا من وارد ماه هفتم شدم سینه هام بدتر شل شدن مثلا رفته رفته باید سنگین بشن و پر دی ...

عزيزم هنوز دیر نشده، دو ماه دیگه فرصت داری 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم من انتقال منفی داشتم از دیشب پریود شدم ولی از ظهر تا حالا قسمت انتهایی رحمم و لوله ها و تخمدا ...

عزیزم احتمالا چون دیواره ضخیم شذه درد به خاطر اونه.... 

کیسه اب گرم بذار.... 

دیواره بریزه دردتم تسکین پیدا میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم چیکار کنم بهتر بشم یا دردش قابل تحمل بشه نه میتونم بشینم نه راه برم نه دراز بکشم من همیشه پ ...

عزیزم برا آندومتریوز چک شدی؟ 

چون هیچ دردی بدون علت نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها نمیخوام بترسونمتون یا چیزی فقط دوستانه راهنمایی میکنم بنظر من دوستان فعلا اقدام نکنید ماها ...

منم همین توصیه رو میکنم.... 

چون واقعا تو بارداری شرایطمون خاص میشه حتی اگه با داریمون راحت باشه ایمنیمون پایینه و ریسک داره.... 

سلام دوستان میگم چرا من وارد ماه هفتم شدم سینه هام بدتر شل شدن مثلا رفته رفته باید سنگین بشن و پر دی ...

عزیزم نگران نباش از این شل کن سفت کنا زیاد پیش میاد.... 

من حتی بعضا حس میکردم شکمم کوچیک شده.... 

اصلا خودتو نگران نکن.... 

به چیزای + فکر کن....