2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684531 پست
سلام عزیزم دلم فدات ممنون خودت خوبی  اخه فکر نکنم دکتر من بیاد چون اسفند اخراش دیگه مطبش رو‌تع ...

دقیقا داشتم به این فکر می کردم گفتم برم دکترم کلا خواستم ببینمش ازش سوال داشتم بعد بگم میشه شیاف بزارم چون اون ماه خونه مامان بودم و تزریقامو مامانم انجام میداد ولی اندفعه نمی خوام برم اونجا اگه گفت اکی که یچی اگه گفت نه باید آمپول بزنی بگم اردیبهشت و خرداد میام 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دقیقا داشتم به این فکر می کردم گفتم برم دکترم کلا خواستم ببینمش ازش سوال داشتم بعد بگم میشه شیاف بزا ...

خیلیا فقط شیاف داشتن مثل زینب جون 

ولی کلا بعضی دکترا یک کلامن میگن فقط آمپول دکترت میاد مطب ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیا فقط شیاف داشتن مثل زینب جون  ولی کلا بعضی دکترا یک کلامن میگن فقط آمپول دکترت ...

به من‌گفت آمپول راحتی یا شیاف خودم گفتم آمپول چون گفت جذبش بهتره 

دایرکت دادم ابن سینا گفت مرکز از ۱۶ باز میشه تماس بگیرین برای وقت 

به من‌گفت آمپول راحتی یا شیاف خودم گفتم آمپول چون گفت جذبش بهتره  دایرکت دادم ابن سینا گفت مرک ...

من میگم بزار پریود بعدی 

زینب جون میگفت شیاف بهتره امپول واسه مواقع خدایی نکرده خونریزی همون شیاف رو انتخاب کن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانمی بهتری الان؟؟ 

سلام فدات شم 

یخورده دردام کمتر شده ولی سمت راستم همچنان درد شدید دارم و اصلا نمیتونم صاف بایستم

تا صبح فقط دفع لخته های بزرگ داشتم 

ب پیج خانم دکتر سالمی پیام دادم گفتن بخاطر داروهاست و اگه استفراغ داشتین حتما برید بیمارستان

سلام فدات شم  یخورده دردام کمتر شده ولی سمت راستم همچنان درد شدید دارم و اصلا نمیتونم صاف بایس ...

خداروشکر بهتری عزیزم چیزای مقوی بخور 

بچه ها ٥هفتع و ٤روز بتا ١٤٥٠ كمه؟؟؟؟؟

محیاااا حامله ای😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من میگم بزار پریود بعدی  زینب جون میگفت شیاف بهتره امپول واسه مواقع خدایی نکرده خونریزی همون ش ...

شیاف چرا بهتره می دونستم میگفتم شیاف انقدرم درد نمی کشیدم😒😒

عزیزم نترس دختر گل منم درد تخمدان خصوصا سمت چپ که کیست 4 سانتی داشتم، حس میکردم درد شدید پریود هم ...

چشم زینبی جان ممنونم عزیزم ، هر روز میگذره ارومتر میشم ،اولش خیلی وحشت کردم ،دیگه توکل بخدا ان شاالله هر چی خیر همون میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ااا چرا؟

به خاطر همین وضع کرونا 

اینجوری خودتم استری نمیگیری خیالت راحت تره

شیاف چرا بهتره می دونستم میگفتم شیاف انقدرم درد نمی کشیدم😒😒

ببین زینب جون میگفت شیاف همون کار امپول رو میکنه نمیگم امپول خوب نیست ولی در مواقع خونریزی زودتر اثر میکنه همین 

زینب جون یک بار گفته بود بهترین شکل پروژسترون روزی یه شیاف روز سوم امپول یعنی هر دوروز یه امپول 

دقیقا شیسا جون که الان خداروشکر مامان پروژسترونش این شکلی بوده 

من خودم هروز امپول داشتم درد نداشتم ولی خیلی واسم سخت بود هروز برم درمانگاه