2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
قرار بود این ماه که پریود شدم برم مطب دکترم که بهم دارو بده واسه انتقال اما این کرونا که همه چیزو ری ...

ابن سینا گفت ما از ۱۶ بازیم‌وقت بگیرین حالا دیگه یهو تصمیم حدید بگیرن نمی دونم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آرامش جون عکس داروهارو نذاشتی؟ببین من بهش دایمتین و پدی لاکت میدم تو رژیم خاصی رعایت میکنی؟

عزیزم دقیقا بعدش گذاشتم عکس ۴تاش و 🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زی زی جان ببین این🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

صفحه ۱۴۳۶۵ اولین پست زی زی عزیزم🌷🌷🌷

بچه ها ٥هفتع و ٤روز بتا ١٤٥٠ كمه؟؟؟؟؟

مال خودته😊😊😊😊😊😊

نه هنوز همونجوریم  شیاف ندارم استامینوفن و بروفن اگه اسمشو درست نوشته باشم. داشتم دیدم اصلا اث ...

عزیزم بروفن اصلا نخورین 

اصلا تو دوران کرونا بروفن نخورین و استامینوفن باورین 🌷🌷🌷🌷نه اینکه کسی کرونا داره نه منظورم تا وقتی بیماری کرونا ریشه کن نشده😘😘

سلام دوستان ،من توسیکل ای و ی اف بودم دارو هام هم سوپرفکت اچ ام جی  سینال اف بود ولی سونو اول رو که رفتم دکتر گفت سیکل متوقف فولیکولات بدرد نمیخوره ،ازمایشمم تیروییدمو کم کار نشون داده بود که قرص لووتیروکسین برام تجویز کرد ،پربودم یکسال بودمنظم شده بود حالامن پریودم 16روز عقب افتاده بی بی هم میزنم منفیه  برا چیه انقد عقب انداختم یعنی مال داروهاس؟؟؟؟؟؟؟

ممنون عزیزم بابت راهنمایی تون..🙏🏻⚘ دعام کنید.. هیییچ علائمی ندارم نگرانم نکنه الکی باشه این همه ...

عزیزم نترس گلی واسه علائم زوده خیلی زوده

منم که سمبل علائم بودم تا هفته 6 کوچکترین علامتی نداشتم جز دور از جونت لک و خون

چند روز بعد از سونو قلب علائم اومد

والا از بس این ویروس وحشیه صبر کن و جز برای مورد اورژانس و ضروری نرو بیرون 

کاملا قبول دارم بارداری بعد از ناباروری کلی استرس داره دیگه تو این شرایط بدتر

اما جز با صبوری نمیشه

ان شاالله هفته 6 و 7 که قلبش رو دیدی خیالت راحت راحت میشه

شاید هم قلبشون 😍😍😍😍

زینبی جان دوباره امروز لک دیدم ، اول تخمدانهام بشدت درد میگیره یجوری که خودم میفهمم یه اتفاقی داره م ...

عزیزم نترس دختر گل

منم درد تخمدان خصوصا سمت چپ که کیست 4 سانتی داشتم، حس میکردم

درد شدید پریود هم همین طور، فکرای بد نکن عزیزم توکل به خدا 

سلام گلم، به نظرت سونوی ان تی ضروریه برم تو این شرایط؟! سونوی بعدی چیه؟ میشه اینو نرم بعدی رو برم

سلام عزیزم، والا nt خیلی مهمه حتما باید بری، طول سرویکس هم باید اندازه بگیرن

سونو بعدی سه هفته بعد هست کنترل طول سرویکس 

سونو بعدی آنومالی هست هفته 18

که همه خیلی مهم هستن

سلام زینب جون. مبارک باشه قدم نی نی 🥰😍میگم من تقریبا 7یا8روزه گلو درد دارم. خشکی گلو و یکم خارش گو ...

سلام عزیزم خیلی ممنون

ان شاالله فرشته های شما هم به سلامت و به موقع بیان بغلت

گلم تندی مصرف نکن، همون روال رو ادامه بده، آور خدای نکرده تنگی نفس یا تب داشتی تماس بگیر با 4030،ولی به نظر میاد جای نگرانی نیست، البته همین الانم میتونی زنگ بزنی تا خیالت کاملا راحت بشه، خودت ابدا بیرون نرو

همسرت هم همین طور، اگر بیرون رفت، موقع اومدن به خونه اصول ضد ویروس رو رعایت کنه

همون شستشو دست با آب و صابون و قرار دادن لباس های بیرونی جدا از بقیه لباس ها و مجدد شستشو دست و... 

اگر کاملش رو نداری برات بفرستم