2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست
عزیزم شما با بار اول مثبت شدی؟  نشاسته هم خوردی؟ میگم نشاسته گندم بخورم؟؟؟ صبحانه چی میخوردی؟ & ...

من بار دوم انتقالم بود..

اره نشاسته گندم روزی یک استکان میخوردم صبحانه یک روز درمیون تخم مرغ و روزهای دیگه مربای به..

البته تو انتقال اول هم رعایت کردم ولی این بار استرسم رو خییلی کم کردم و ارامشم رو زیاد کردم و همچنین قبل انتقال خیلی به خودت برس..از عصاره ی پای مرغ هم استفاده کردم..

در نهایت توکل کن به خدا تا خدای بزرگ چیزی رو اراده نکنه هیچ اتفاقی نمیفته..موفق باشی..⚘ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بار دوم انتقالم بود.. اره نشاسته گندم روزی یک استکان میخوردم صبحانه یک روز درمیون تخم مرغ و روزه ...

ای جانم انشاالله خدا برات نگهش داره و صحیح و سالم بیاد تو بغلت😍

میگم سوپ قلمه هم خوبه؟یا قلمه ضرر داره؟؟

نشاستهگندماز کجا بخرم گلم عطاری ها هم دارن؟

ای جانم انشاالله خدا برات نگهش داره و صحیح و سالم بیاد تو بغلت😍 میگم سوپ قلمه هم خوبه؟یا قلمه ضرر ...

ممنونم ان شاء الله🤲دعا کنید هنوز اول راهم..

نشاسته سوپری ها هم دارن عطاری ها هم دارن 

قلم فک نکنم مشکلی داشته باشه مگر اینکه چربی خون داشته باشی..

بچه ها ٥هفتع و ٤روز بتا ١٤٥٠ كمه؟؟؟؟؟

سلام عزیزم.... 

محیا جون خودتی؟؟؟؟؟ 

مامان شوی شکر خدا؟؟؟؟؟؟ 

خدایا شکرتتتتتتت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگن احتمال موفقیت جنین فریز زیاده ولی من توی بیمارستان دولتی قراره انجام بدم😔اونجا بدون مانتیتور ج ...

عزیزم نگران نباش طرازیم بدون سونو انتقال میده.... 

خیلی از دکترا بدون سونو انتقال میدن چون عمق رحم رو میدونن و عیار دستشون هست..... 

بیخودی به خودت استرس نده عزیزم..... 

تو انرژی + برا جنینات بفرست اونا راهشونو پیدا میکنن!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ممنون شکر شما خوبی قربونت پسر هست عزیزم

سلام عزیزم.... 

گل پسرت مبارک.... 

ایشالله دومادیشو ببینی.... 

سلام عزیزان سال نو همگی مبارک با آرزوی سلامتی و مادر شدن همه😍🙏🏻 من ۴ساله نابارروری دارم پارسال آ ...

عزیزم اولا آرامش داشته باش.... 

آب زیاد بخور.... 

طبعتو بشناس و مناسب طبعت بخور.... 

از تغذیه هیشکی تقلید نکن... 

تغذیه هر کسی منحصر به خودشه.... 

گوشت و مرغو ماهی و پروتئین و میوه و سبزیجات و چهار مغز و.... کلا چیزایی که سالم و مقوین و مناسب شرایط و طبعت باشه بخور.... 

سفیده تخم مرغ برا کیفیت تخمک خوبه که شما جنین داری.... 

اما من کلا از دو ماه قبل انتقال و در طول بارداریم سفیده تخم مرغ آبپز رو صبحونه ها میخوردم.... 

سلام بچه ها خوبید من تو هفته ی ۷ بارداریم دو روزِ دور نافم درد میکنه از چیه؟؟؟ خطر ناک نیست؟؟؟ چ ...

عزیزم خودتو نگران نکن.... 

اگه با استراحت و تغییر گوزیشن رفع میشه اصلانگران نباش.... 

برای اینکه خیالتم راحت بسه با دکترت مطرح کم اما کلا نگران نباشه.... 

خیر باشه ان شاء الله و امیدوارم این ۸ ماه باقی مانده دو به سلامن بگذرونید.من ۱۵ اسفند انتقال داشتم..

به سلامتی عزیزم.... 

انشالله به شادی و سلامتی بغلش (ون) کنین.... 

سلام عزیزم،سونو فعلا نرفتم،دکترم گفت ۱۶ فروردین به بعد برم که ۷ هفته پر کرده باشم 

عزیزم برا شمام مبارک.... 

خدارو شکر چقدر خبرای خوشگل شنیدم..... 

خدایا هزار مرتبه شکرتتتتتت.... 

آرامش جون عکس داروهارو نذاشتی؟ببین من بهش دایمتین و پدی لاکت میدم تو رژیم خاصی رعایت میکنی؟

عزیزم الهی کوچولو رو بغل کردی؟ 

مبارکه قدمش.... 

عزیزم برا رفلاکس یه چیزیو حتما رعایت کنین..... 

زودتر از دو ساعت بهش شیر ندین.... 

وقتی شیر میدین بعد دو ساعت فاصله اولش با ولع میخورده.... 

بعد یه کم با آرامش میخوره..... 

بعد که سیر شد شروع میکنه یه قلوپ میخوره بعد استراحت میکنه دیوه اینجا رسید شیردهیو قطع کنین.... 

بعد شیردهی آرغشو بگیرین حتما.... 

حتی شده نیم ساعت طول بکشه.... 

موقع خوابوندنم شیبدار باشه و به سمت چپ بیشتر بخوابونین.... 

این چند تا کا و رعایت کنین معمولا بهتر میشه.... 

سلام گلم، شما هم ان تی نرفتی؟ یه باره رفتی آنومالی؟ چرا نرفتی؟ میشه یه باره گذاشت فقط آنومالی رفت! م ...

عزیزم ان تی خیلی مهمه همونطور که دوستامونم گفتن.... 

برو انجام بده.... 

به همسرت بگو بره پذیرش کنه و بگه بیان خونه ازت خون بگیرن.... 

قربونت برم عزیزم ممنون خدا حفظ کنه بچه های گلت رو

بوسسسسسس