2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
طبیعی باردار شدین یا آی وی اف؟ 

آی وی اف

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم مبتلا شدی، من که داغونم☹️

دقیقا ۴ روز 😢 هیچی نمیتونم بخورم انقد بیحال شدم یکسره افتادم تو جا 😥 شما راه حلی پیدا نکردین؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دقیقا ۴ روز 😢 هیچی نمیتونم بخورم انقد بیحال شدم یکسره افتادم تو جا 😥 شما راه حلی پیدا نکردین؟

من یه چند هفته ای میشه این اوضاع رو دارم، نه متاسفانه راه حل خاصی ندارم، فقط روزارو میشمارم که بگذره

کدوم مرکزها رفتی؟؟؟کرونا رو چیکار کردی؟؟من که باید برم یزد از ترس کرونا نرفتم.

من رویان تهران رفتم،  دیگه چاره ای نبود آخه سیکلم لانگ بود و از قبل قضیه کرونا دارو استفاده میکردم بعد از قضیه کرونا خود مرکز هم تک تک چک میکردن و میفرستادن داخل منم با ترس کرونا میرفتم همسرم هم با اینکه فقط روز پانکچر و انتقال باهام اومد کلی غر زدش،،،، 

دیگه ماها چاره ای نداریم شما هم با رعایت همه موارد برو آن شالله که بلا دوره،، دیگه معلوم نیست که این کرونا چقدر طول بکشه خدا به هممون کمک کنه

ممنون ک جواب دادی فدات شم.انشالله نی نیت سالم باشه والا بخدا شیر مادر انقدرام ک تبلیغشو میکنن تحفه ا ...

قربونت گلم، 

آره این تبلیغ رو خیلی باهات موافقم، کاش آموزش درست بدن و بعدش کفایت شیر مادر بررسی بشه 

من که از بس بیمارستان گفتن وااااااای یه وقت شیر خشک ندی نزدیک بود چه بلایی سر پسرم بیاد خدا رحم کرد

ان شاالله که موفق باشی گلم، تا 6 ماهگی خیلی شیر مادر واجبه، بعدش بیشتر جنبه تامین آنتی بادی و سیستم ایمنی داره، همین که تلاش میکنی عالیه مامان گل

راجع به snsبیشتر توضیح میدی  چیه و چ کاربردی داره و طریقه استفاده😍

بله گلی حتما 

ببین یه جور شیشه شیر هست با دو تا شلنگ که سه تا سایز دارن

توش شیر خشک درست میکنی و میندازی گردنت و شلنگ رو میاری و نوک سینه میچسبونی، بعد نوزاد که مک میزنه شیر قطره قطره میره تو دهنش، همزمان سینه مادر که شیر نداره هم تحریک میشه و به مرور جریان شیر تو شینه مادر بر قرار میشه بدون استرس

عکسش هم تو نت بزنی هست، قیمتش یه کم بالاست 700

ولی الان ست شیشه هم بگیری همین قدر یا بیشتر میشه

وسایل دیگه هم مثل قطره چکون و لیوان شیردهی یا قاشق هست ولی همشون ریسک دارن و شیر زیاد تو گلو نوزاد میپره و شدیدا هم وقتگیر هست، فکر کن نصف شب بچه رو باید شیر بدی با زخم سزارین و خواب آلودگی، که اصلا عملی نیست با قاشق و... اینا، تخیلی هست رسما 

سلام دوستان..خوب هستید؟ میگم بعد تعطیلات باید میرفتم تهران برای سونوی ساک و قلب الان که رفت و امد ب ...

سلام عزیزم، حتما همون شهر خودتون باش، نهایت تلفنی زنگ بزن و بپرس، سونو هم جای خوب تو شهرتون برو 

ان شاالله که همه چی عالیه

در مورد هپارین هم احتمالا برات باید عوض کنند و انوکسا بدن، نگران نباش به ivf ی ها اغلب یک داروی ضد انعقاد خون میدن، منم آسپرين داشتم به خاطر مصرف استرادیول، که چون مشکل انعقادی نداشتم هفته 9 که استرادیولم رو قطع کرد دکتر، آسپرین هم گفت نخورم

خدا بهمون صبر بده ان شاء الله.. اخه دیدم خانمها اکثرا گفتن آزمایش دادن تعجب کردم.. من روزی دوتا پر ...

عزیزم پس علت مصرف انوکسا معلوم شد

یه نکته واسه پردنیزولون بگم، اینه که سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه و بلید چندین برابر از بیرون رفتن پرهیز کنی و اصلا هییییییییییچ کسی رو خونه راه ندین، هر چی خرید میکنین هم ضد عفونی کنین اول و بعد داخل کابینت و یخچال بذارین

ان شاالله که این 9 ماه هم به سلامتی میگذره و به سلامتی بغلش(ون) میکنی

بچه ها واسه تهوع یه راهکار بدین لطفا ، خیلی سخته 😢

عزیزم الهی یه راهکار که هیچی کلی کار باید بکنی

اول از همه غذاهای آبکی نخور، غذاهای خشک 

مثل کباب

اگر داروی ضد انعقاد نداری دمنوش زنجبیل

چیپس و ماست چکیده😋😋😋😋، پفک😋😋😋

صبح ها نون خشک یا ساقه طلایی یا ترد، هر کدوم بهتر اثر داره برات بخور

قرص دمیترون بخور ولی مراقب یبوست باش چون یبوست میاره ولی برای تهوع خوبه

ویتامین ب۶ هم عالیه قرصش رو بگیر

غذا کم کم و تو وعده های زیاد بخور

نذار گرسنه بمونی که تهوع خیلی بدتر میشه 

عزیزم پس علت مصرف انوکسا معلوم شد یه نکته واسه پردنیزولون بگم، اینه که سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه و ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی تون..🙏🏻⚘

دعام کنید..

هیییچ علائمی ندارم نگرانم نکنه الکی باشه این همه دارو خوردنم به همسرم میگم بریم یک بار دیگه ازمایش بتا بدم شاید پایین اومده میگه نه برای چی پایین بیاد و نمیبره..نمیدونم بیکاری و خونه نشینی فکرای منفی میاندازه تو ذهنم..😭

من یه چند هفته ای میشه این اوضاع رو دارم، نه متاسفانه راه حل خاصی ندارم، فقط روزارو میشمارم که بگذره

تهوع تقریبا اوایل ماه چهارم. کم میشه. منم خیلی اذیت شدم. ولی بدتر از تهوع. درد کشاله ران. که هیچ کاریش نمی تونم بکنم.

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
بچه ها واسه تهوع یه راهکار بدین لطفا ، خیلی سخته 😢

خوش به حالت من که نگران این حجم از بی علامتی ام😣

خدایا ببین کارم به کجا رسید حاضرم از تهوع داغون بشم ولی مطمئن باشم از سلامت بارداریم😁

عزیزم الهی یه راهکار که هیچی کلی کار باید بکنی اول از همه غذاهای آبکی نخور، غذاهای خشک  مثل ک ...

ممنون عزیز دلم خیلی لطف کردی😍😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘