2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
دکتر منم بدون آزمایش برام انوکسا هپارین نوشت تا همسرم خرید اورد تعجب کردم اخه چرااااااا اسپرینم داد ...

من ازمایش دادم عزیزم ازمایش انعقاد خون دادم طبق اون بهم دکتر داده

چون کمی مشکل انعقاد خون داشتم و هماتوم گرفتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دانلود کرد .تو این شرائط کمی بیرون رفتن سخته 

من چون خودم کتاب اینترنتی خوندن سختمه کتابش رو گرفتم و نه روز گذاشتم قرنطینه بعد سشوار کشیدم و شروع کردم خوندن.ولی اگه بتونی کتاب اینترنتی اش رو بگیری تو این شرایط خیلی بهتره.میتونید هم کتاب رو اینترنتی بخرید و با پیک بیارند

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
رها جون چرا اینطوری استرس گرفتی عزیزم..دیکه باید بدونی اینجیزا تو میکرو کاملا طبیعیه .نگران نباش اول ...

سلام عزیزدلم نمیدونم صبح یهو چی شد ، داشتم بیهوش میشدم ،اصلا انتظار خونریزی نداشتم😓 ببخشید همه رو نگران کردم ، دوتا امپول زدم قطع شد ، الان بنظرتون فردا برم دکتر ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم طبق برگه ای که رویان داده فکر کنم الان باید سه تا آمپول پروژسترون با یه سرنگ تزریق کنید،،، &nb ...

دوتا زدم گلم خداروشکر قطع شد حالا نمیدونم فردا هم تکرار کنم یا نه

اخی عزیزم ببین حبوبات نخور سعی کن غذاهای ابکی بیشتر بخوری چلوگوشت و اینجور چیرا زیره و رازیانه ن ...

اره گلم حبوباتو کلا حذف کردم خیلی سخته بیشتر غذاها نفخ دارن ادم میمونه چی بخوره 😣

فقط رازیانه دارم اونم بعد هر غذا میخورم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
رها جان من امپول پروژسترون دارم اگه خواستی غرب هستم🌷🌷🌷

الهی قربونت برم من شهرستانم 😘😘 همسرم رفت داروخونه اشنا پیدا کرد گرفت

سیلام ننه جان خوبی؟گل دخملی چطوره بهتره؟شیرخشک دادی بهش؟ من الان ک دیگه همه چی میخورم..ولی اونموقعا ...

قربونت عزیزم منم خوبم شکر خدا فسقلی بهتر شده نه شیر خشک ندادم چون دوباره وزن کردم خوب بود الان دوباره وزنش کردم پایین بود نمیدونم مشکل کجاست فکرکنم ترازو خرابه یا واقعا شیز من کمه 😕 اگر کم باشه نباید شیر بره درسته؟؟ بعد ۲سا ۳ ساعت شیز که ندم لباسام کلا خیس میشه ..

دقیقا غذاهای منم شده برنج ابگوشت این چیزا 😒ار طرفی موندم کی دوباره ورزش رو‌شروع کنم مثلا من طبیعی بودم الان تقریبا ۲ ماه میشه از زایمانم میگذره بنظرت میتونم از حلقه بزنم ؟؟

نههههههههه بیمارستان نرو اصلا، فقط تلفنی  به دو دلیل بیمارستان نرو، یک کرونا دو جلوگیری از فع ...

زینبی جان اسپرین و انوکسا رو قطع کردم ، راستش من تو این سه روز که آنوکسا میزنم بعدش دل درد میگیرم تخمدونهام یجوری درد میگیره ، بنظرت اینا طبیعیه؟ الان کلا قطع کنم چیکار کنم؟ فردا برم دکتر ؟ 

من سیرابی و کله پاچه چند تا بسته بندی کرده بودم که شیرم زیاد و چرب شه بچه وزن بگیره در میارم درست می ...

ممنون عزیزم 🌹🥰 زیره سیاه با سبز فرقی که نداره ؟؟

دوتا زدم گلم خداروشکر قطع شد حالا نمیدونم فردا هم تکرار کنم یا نه

چه خوب، خدارو شکر، دوست من که خونریزی داشت، شیافشو قطع کرد دکتر آمپول بهش داد، در مورد آنوکسا باید از دکتر بپرسید

چه خوب، خدارو شکر، دوست من که خونریزی داشت، شیافشو قطع کرد دکتر آمپول بهش داد، در مورد آنوکسا باید ا ...

من شیافمم گذاشتم امپولم زدم ، فردا زنگ بزنم رویان فقط دعا میکنم کسی باشه جوابمو بده ، اخه از شانسمون الان تو عید دکتر هم پیدا نمیشه ، توکل بر خدا فردا برم ببینم میتونم کسیو پیدا کنم