2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
به مسول ازمایشگاه میگفتی میومدند دم در ازت خون میگرفتند.. چرا بیمارستان خصوصی نرفتی؟فردا صبح زود بر ...

بعید میدونم به خودشون زحمت بدن بیان بیرون خون بگیرن،،،  موافقم صبح ها خیلی خلوته منم ۲۸ صبح زود رفتم فقط خودم نوبت بودم ولی دیشب خوابم نمیبرد دیگه دم صبح خوابم برد دیر بیدار شدم دیر رفتیم،،،  آخه دوتا آزمایش تو یه آزمایشگاه انجام بشه بهتره،،   خدا بگم کرونا رو چکار کنه این همه سعی کردیم تا باردار بشیم حالا از ترس کرونا نمیتونیم وارد مراکز درمانی بشیم،،، فعلا دوستان گفتن بتام خوبه دلم آروم شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعید میدونم به خودشون زحمت بدن بیان بیرون خون بگیرن،،،  موافقم صبح ها خیلی خلوته منم ۲۸ صبح زود ...

اره بتاتون خوبه ولی روند رشدش رو بدونید بهتره..

اره واقعا کرونا بلای بدی بود بر سر ملت..

البته از یک لحاظ برا من خوب بود اخه کسی در جریان روند درمانی ما نیست و ای باعث شد بدون استرس به بهانه کرونا استراحت داشته باشم در منزل..😁

ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشید سر فرصت تو همون ازمایشگاه اولی ازمایش بدید خیالتون هم راحته بابت الودگی کرونا..

عزيزم ممنون از جوابت من دو تا جنين تو ابن سينا دارم نصر ابن سينا هم انتقال انجام ميده؟

نه عزیزم مام انتقال میده جنیناتو انتقال میدی مام ،شرایط انتقال مام عالیه خیلی مجهزه ،در مورد نگرانی در مورد انتقال جنین هم با دکتر صحبت کن دلت قرص میشه ، مامان شدی به منم خبر بده دلمو شاد کنی 🥰😍🥰😍🥰😍

منم امروز ازمایش دادم و منفی شد  رنج ازمایشگاه صفر تا پنج هزار بود جواب من شد چهار البته خودم ...

عزیزم خیر باشه ان شاءالله انتقال چندمتون بود؟جنین فریز بود یا تازه؟

من هم انتقال قبلی خییلی مشکلات تحمل کردم جدای هزینه های مالی و داروهای شیمیایی و امپول ولی انگار خدا بهتر میدونه کی ما رو شاد کنه و دامنمون رو سبز کنه..توکل کن به خدا و خودتو تقویت کن ان شاء الله بعد عید انتقال بعدی؟

عزیزم خیر باشه ان شاءالله انتقال چندمتون بود؟جنین فریز بود یا تازه؟ من هم انتقال قبلی خییلی مشکلات ...

انتقال اولم بود و جنین فریز بود عزیزم

سه تا جنین فریز دارم ولی دیگه کلا نمیرم برای انتقال چون میدونم بی فایدست

اگه میخواست بگیره همینا میگرفت

ب دکترم قبل انتقال خیلی اصرار کردم ازمایش ایمنی و انعقادی برام بنویسه ک خیالم راحت بشه ولی گف نمیخواد

نمیدونم لجشون برای چیه انگار اونا میخوان هزینشو‌ بدن 

انتقال اولم بود و جنین فریز بود عزیزم سه تا جنین فریز دارم ولی دیگه کلا نمیرم برای انتقال چون میدون ...

وای چقدر زود ناامید شدی...معمولا بار اول برای خیلی ها جواب نمیده..صبور باش عزیزم..شاید حکمتی توش بود..

فقط این بار که میری انتقال از دوماه قبل هفته ایی یک بار قرص امگا سه بخور ویتامینه بخور..پای مرغ یا عصاره رو تو تغذیه ات بگذار میوه بخور و گرمیجات و کمر و شکمت رو هم با روغنهای طبع گرم ماساژ بده شبها..فست فود و شیرینیجات مصنوعی و چربی رو کم کن از تغذیه ات...توکل کن به خدا..

سلام من 13 اسفند انتقال داشتم قبل اون سیکل پریودی نداشتم حالا به نظرتون بخوام برم مرکز بهداشت اولین روز اخرین قاعدگیمو باید چه تاریخی اعلام کنم ممنون میشم هرکی میتونه کمکم کنه

وای چقدر زود ناامید شدی...معمولا بار اول برای خیلی ها جواب نمیده..صبور باش عزیزم..شاید حکمتی توش بود ...

قربونت برم مهربون 

شانس منم همینه دیگه زندگی بدون بچه

ایشالا این فرهنگ‌جا بیوفته ک دیگه‌مردم با حرفاشون ازارم ندن و هرجا میرم نپرسن چرا بچه نمیاری

دوساله ک نه مهمونی خاصی میرم و نه عروسی و عادت کردیم ب زندگی دونفرمون خودمونم از بقیه دور کردیم ک‌کمتر اذیت شیم ولی خب ی عده هستن هرجور شده باید حرفشونو بگن تا دل بشکنن ایشالا ی روزی فامیلای مام بافرهنگ‌بشن 

ویتامین و میوه و گرمیجاتم همیشه هست

ولی در کنارش بشدت اهل فست فود و شیرینیجاتم البته بخاطر انتقال سه ماهی میشه همه چی گذاشتم کنار

قربونت برم مهربون  شانس منم همینه دیگه زندگی بدون بچه ایشالا این فرهنگ‌جا بیوفته ک دیگه‌مردم ...

شیرینیجات و فست فود خیلی بده واقعا کمش کن..

حرف اطرافیان همیشه هست تامجردی چرا مجردی ازدواج کردی واای چرا مستاجری وای چرا باردارنشدی بارداربشی میگم چرااینقدرویارداری من شاخ شمشاد بودم بچت به دنیا بیاد چرا لاغره چرا زشته چرا چاقه..

اگه به خاطر حرف اطرافیانه که بی خیال باش 

من خودم تو سن بالا ازدواج کردم هزار حرف شنیدم ولی چنان روحیه ام رو حفظ کردم و هرکه درمورد ازدواج میگفت میگفتم هنوز خدامقدر نگرد بعد ازدواجم هم باور کن از ماه دوم برا بارداری پرسیدن تا همین امروز که نزدیک به سه سال ازدواج کردم هر کسی پرسید و حرف زد گفتم دکتر رفتیم جفتمون سالمیم هنوز خدا صلاح نمیدونه قسمتم نکرد بدون هیچ توضیح دیگه ایی،اونایی که خیلی پرس و جو میکنند میگم ناشناخته هست علت ناباروریمون همین.. هیچ کسی هم از مسائل و بیماری ما خبر نداره هیچ کس..کارسختی نیست مخفی کردن ولی مخفی کردیم از مردم 

اعتماد به نفست رو ببر بالا و عزت نفس داشته باش سرت رو بگیر بالا 

حتی در حضور همسرت..به خدا همسرم گاهی به تنگا میفته برای فرزند و چیزی میگفت میگفتم هنوز خدا نخواست ضعف خودت رو بزرگ نکن خیلی ها تو شرایط بدتر ازما طبیعی باردار شدند پس نقش خدا پررنگه..

توکا کن به خدا ببخشید خییلی زیاد نوشتم⚘⚘

@هومت   سلام گلم ببخش یکم دیر شد 🌹 برای دخترم کرم فیسان استفاده میکنم خیلی خوبه یکم قرمز که میشه استفاده میکنم خوب میشه البته دوتا هست یکیش صورتی رنگه که همیشه بعد پوشک استفاده میکنی یکیش ابی رنگه که اگه خدایی نکرده زخم بشه باید استفاده بشه حالا گفتم 😅شاید خودت هم گرفته باشی 😅

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸