2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
نه عزیزم تغذیه خاصی که کلا لازم نیست روند عادی زندگیتو داشته باش، فقط تو بارداری جگر و عسل، آب زرشک ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون،،  یکساعت پیش رفتیم آزمایشگاه، آزمایشگاه داخل درمانگاه شبانه روزی هست از همون ورودیش خیلی شلوغ بودش مریضای بدحالیو آورده بودن ماهم تو ماشین جلوی در ورودی بودیم خیلی دو دل  شدم برم داخل یانه همسرم گفت تا اینجا اومدیم خواستی برو ولی نگران شدم نرفتم آخه این درمانگاه شبانه روزی فقط تو محدوده ما هست و مجهز هم هست خیلی شلوغ میشه تو اینجور ایام،،  خلاصه قید آزمایش دوباره رو فعلا زدم ولی خیلی دودل شدم دیگه سپردم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم از راهنماییتون،،  یکساعت پیش رفتیم آزمایشگاه، آزمایشگاه داخل درمانگاه شبانه روزی ه ...

به مسول ازمایشگاه میگفتی میومدند دم در ازت خون میگرفتند..

چرا بیمارستان خصوصی نرفتی؟فردا صبح زود برو ازمایشگاه بیمارستان خصوصی یا همین درمانگاه رو هم ۷ صبح بری خیلی خلوته..من امروز ساعت ۷ رفتم تازه مسولین ازمایشگاه اومده بودن هیچکس نبود البته من شهرستان هستم.

مررسي عزيزدلم  منم ميخام انجام بدم تو همين فروردين  خدا حفظش كنه ني ني تون رو ميشه بگيد ...

سلام عزیزم منم اصفهانم سال ۹۸ مرکز مشتاق میکرو کردم بدون تعیین جنسیت با داروهام حدود ۱۵ شد البته باردارم نشدم ایشالا شما نتیجه میگیری

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

سلام دوستان سال نو همگي مبارك

عزيزان من ٣٦ سالمه و مشكل آندومتريوز دارم ٤ بار انتقال ناموفق داشتم و جفت لوله هامو برداشتم سپتوم داشتم اونم عمل كردم و برداشتن ولي بازم منفي انگار مادر شدن برام دست نيافتني شده خيلي نا اميدم 

كسي هست شرايطش مثل من بوده باشه و باردار شده باشه 

خيلي نااميدم دلم آروم نميگيره برام دعا كنيد انگار خدا منو كلا يادش رفته

سلام دوستان سال نو همگي مبارك عزيزان من ٣٦ سالمه و مشكل آندومتريوز دارم ٤ بار انتقال ناموفق داشتم و ...

سلام عزیزم ، منم همسن خودتم آندو ندارم و یک لوله دارم منم سپتوم داشتم برداشتم ، الان اینترنتی یه وقت از دکتر نصر بگیر و بعد عید برو تو سیکل انتقال ، انتقالش عالیه ، مشکل ایمنی یا انعقادی هم اگر داری زیر نطر دکتر ایمونولوژی باش ، ایشالله که جواب میگیری دختر 

اینم بگم من با نصر انتقال دادم و سقط شد متاسفانه ولی تو مطب میدیدم بعد از چندین سال مریضا باهاش نتیجه گرفتن ایشالله هرچی خیره برات پیش بیاد ،نا امیدی کار شیطونه امیدت به خدا باشه

منم امروز ازمایش دادم و منفی شد 

رنج ازمایشگاه صفر تا پنج هزار بود جواب من شد چهار

البته خودم میدونستم چون قشنگ مشخصه میخوام پریود بشم و صدالبت ک شانس خودمم میشناسم 

خوشی هم ک شکرخدا هیچوقت ب ما نیومده و از زمین و زمان همینجوری برامون میباره

دوست داشتم مثبت بشه فقط بخاطر همسرم و خونوادم ک بعد از این همه سال اتفاقای بد حداقل ی خبر خوب و خوشحال کننده بشنون

الانم دلم ب حال خودم میسوزه ک فقط برای انتقال تا الان حدود ۵۰یا ۶۰ تا امپول زدم کلی قرص خوردم ک عواض هرکدوم انواع سرطان بود دوهفته مث میت بودم ک کارای خونمو همسرم باید انجام میداد الانم اینجوری

ولی خب بلاخره راحت شدم دیگه راحت میتونم 

چای دارچینمو بخورم

تو همه غذاهام زنجبیل و سیر و دارچین و زرشک و زعفرون بریم 

هرچقد دلم میخواد ب بدنم کش و قوس بدم

هر روزم برم حموم دوش اب داااغ بگیرم

تند تند راه برم 

سلام ،دوستای گلم ،من اینسری شیاف فرتیژست داشتم تموم شده ،میتونم بجاش سیکلوژست استفاده کنم؟این واسه ا ...

اره گلم.سیکلوژست بهترم هست آخه خارجیه.من چند ماه اول سیکلوژست نبود و فرتیژست استفاده میکردم آنزیم های کبدی ام بالا رفت .دوستم داروساز هست میگفت اگه از اول سیکلوژست برات پیدا میشد شاید اینقدر انزیمهات بالا نمیرفت 

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
دوستان من ۱۵ اسفند انتقال داشتم، ۲۷ اسفند بتا دادم شد ۶۸ که مرکزم گفت چون بتا کمه سه روز دیگه تکرار ...

شکر خدا.عالیه.خیلی تو فکرت بودم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
سلام عزیزم ، منم همسن خودتم آندو ندارم و یک لوله دارم منم سپتوم داشتم برداشتم ، الان اینترنتی یه وقت ...

عزيزم ممنون از جوابت من دو تا جنين تو ابن سينا دارم نصر ابن سينا هم انتقال انجام ميده؟

منم امروز ازمایش دادم و منفی شد  رنج ازمایشگاه صفر تا پنج هزار بود جواب من شد چهار البته خودم ...

خیر هست عزیزم، کمی به خودت از نظر جسمی و روحی استراحت بده، ان شاالله که یه بارداری طبیعی و راحتی داشته باشی

اره گلم.سیکلوژست بهترم هست آخه خارجیه.من چند ماه اول سیکلوژست نبود و فرتیژست استفاده میکردم آنزیم ها ...

اا ممنونم عزیزم منم شنیده بودم این بهتر ، دیگه فعلا تو بدن ما معلوم نیست چخبره با این همه دارو که استفاده کردیم ولی خب خداروشکر ان شاالله خیر همش

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘