2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
خانمها یک سوال برای جای امپولهای پروژسترون چکار میکنید دیگه دردناک شدند و گاهی حالت گره گره میشه زیر ...

عزیزم قبل و بعد از تزریق کمپرس سرد بذار، روز بعدش کمپرس گرم بذار خیلی عالیه این جوری 

و اگر دو تا آمپول داری همزمان تو یک سرنگ بکش و بزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داپلر دقیق تر هست گلم و اینکه دکترها روش اندازه گیرشون فرق داره

اهان 

خداروشکر ترسیدم زیاددد 

ممنونم گلم واقعااا 😘

راستی خوشحالم میبینت تو تاپیک 😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آره گلم خدا رو شکر، یه امشب دل‌درد پسرم زودتر شروع شد و زودتر تموم شد که تونستم یه سر اینجا بیام🙈🙈 ...

آخ دل درد نگو..واقعا بد بود طفلیا چقد اذبت میشن خداقوت عزیزم واقعا بچه داری سخته.

من الان چشام.پرخوابه پسرم انگار اول صبحشه😁.انشاءالله قسمت همه دوستان💙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من اکو قلب جنینم با انومالیم هست

آره عزيزم شما گفتي دكترت خيلي حساسه از حالا برات نوشته ميخواستم ببينم بقيه كي انجام دادن

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
فدات شم عزیزم 😍😍😍😍 منم دلم براتون یه ذره شده لیانا گلی هر روز به یادتم و برات دعا میکنم برای ه ...

فداي مهربونيات تند تند بيا بهمون سر بزن خيلي خوبه ميام پيامت رو ميبينم همگي دوست داريم ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
يعني شما تا الان انجام ندادي درسته؟

عزيزم اكو قلب رو معمولا ٢٤هفته ميرن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم خدا رو شکر خودت خوبی‌؟ نی نی خوبه؟  آره گلم بهمن ماه دنیا اومد و حسابی مشغول‌ش شدم& ...

فدات شم ما هم خوبيم😊

آخي الهي زير سايه پدر مادر بزرگ بشه خدا حفظش كنه🙏🙏🙏

خيلي منتظر خبرت شدم ولي ديدم ج ندادي منم براي آنومالي ديگه رويان نرفتم، رفتم رستاك كه خيلي راضي نبوذم با رويان تازه ٥٠٠ تومن هم اختلاف قيمت داشت

واقعا شير دهي خيلي سخته، تاره اينهمه ميگن نيكان خوبه شما راضي نبودي

منم زينب جون ديگه بعد از ان تي نرفتم رويان ، يه دكتر خوب و مهربون پيدا كردم كه خيليييي با حوصله و دلسوزانه به حرفام گوش ميده

دكتر من تو بيمارستان عرفان زايمان ميكنه، ديگه نميدونم كادر عرفان چجوريه

سلام عزيزم ، خوبي زينبي جون ، عزيزم من واقعا از صبح تا شب حتي يك لحظه هم سر موبايل نيستم فقط آخر شب ...

سلام عزیزم.خوبی بچه ها گلت خوبن؟دقیقا پسر منم همینه من.مییگم خیلیی تنبله اصلا واس شیرخوردن.

شیر منو درحد روزی 3تا4بار بخوره اونم 5دقه بمکه بعد نه..شیرخشکم خیلی ب نسبت سنش کم میخوره متاسفانه ورن گیری خوبی هم نداره و کمبود وزن داره.الانم ک واکسن.4ماهگی زده از دیروز بدتر شده انگار اعتصاب. شیر کرده.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم اكو قلب رو معمولا ٢٤هفته ميرن 

مرسي ليانا جون 

ديدم زير سونو آنومالي نوشته بهتر هفته ٢٤ دوباره مراجعه بشه پس برا همينه

دوستای گل سلام به همگی ان شاالله که همگی سلامت باشین، خیلی دلم براتون تنگ شده  عذر تقصیر منو ...

خدارو هزار مرتبه شکر 

دل تو دلم نبود خیلی خیلی نگرانت بودم . هر دفعه به این امید اومدم که تو خبر سلامتیتو بهمون بدی . واقعا دلتنگ و نگرانت بودم .بازم خدارو هزار مرتبه شکر همه چی روبراهه

مرسي ليانا جون  ديدم زير سونو آنومالي نوشته بهتر هفته ٢٤ دوباره مراجعه بشه پس برا همينه

اره عزيزم همه چي خوبه خيالت راحت 

اگه دكترت گفته برو اكو قلب چون بيشتر تو اي وي اف ميفرستن 

سلام عزیزم خدا رو شکر خودت خوبی‌؟ نی نی خوبه؟  آره گلم بهمن ماه دنیا اومد و حسابی مشغول‌ش شدم& ...

دوست خوبم مبارکت باشه قدم نو رسیده ات.سایه تون رو سرش باشه تا همیشه...نگران نباش دوستم.من تا ده روز بچه م بخاطر مکونیوم ان آی سیو بستری بود تو این ده روز دوبار رفتم تو 5دقیقه شیر خودمو دادم.شیر چه عرض کنم آغوز.بقیه ش شیر خشک به بچه م میدادن.بعدش شروع کردم به شیر دادن که دوسه روز اولش بازم شیرم کم بود بچه م سیر نمیشد دوباره از شیر خشک کمک گرفتم.بعدش شروع کردم به خوردن مایعات و مرغ و تخم مرغ و چایی فراوون ،لبنیات دوغ علی الخصوص، آبمیوه...شیرم یواش یواش زیاد شد.طوریکه دوغ که میخورم تا صبح لباسم خیسه.ولی بخاطر کولیک بچه م زیاد نمیخورم.درست میشه همه چی.نا گفته نمونه من بچه مو پستونکی کردم که کمتر با سینه م بازی کنه که شیرم کم بشه و اون ریفلاکس کنه...