2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
 چه جالب 😍😍😍😍آره عزیزم دکتر منم اشرفی بود و متولد ۶۵م با ۶ سال انتظار..فقط نگو که شهریوری ه ...

نه من آبانی ام🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من روز ۸م میتونم شیرینی نخودچی و شیرینی برنجی بخورم؟ تو این مدتم اصلا لبنیات نخوردم میتونم کشک بخور ...

عزیزم خیلی داری به خودت سخت میگیری. من هیچ تغییری توی رژیم غذاییم‌ نداده بودم، هنوزم همینه...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم انشالله که مثبتی.من روز دهم انتقالم درد و کمی لکه بینی داشتم.شب یازدهم انتقالم تا صبح از در ...

ممنون گلم چ خوبه اینهمه انرژی مثبت 😍 امیدوارم برای منم خیر باشه

ایشالا خدا تا همیشه نگهدار گل دخترت باشه عزیزم 

عزیزم خیلی داری به خودت سخت میگیری. من هیچ تغییری توی رژیم غذاییم‌ نداده بودم، هنوزم همینه...

اخه من رژیم غذاییم فقط گرمیجاته خیلییی میخوردم

دائم چای دارچین زنجبیل میخوردم تو غذاهام پر ادویه و دارچین و زعفرون و گردو... مجبور شدم همه اینارو قطع کنم

دیگه امروز نشستم گریه‌کردم فک کنم دیوونه شدم گفتم هرچی جواب ازمایشم بشه خوشحال میشم چون دیگه راحت میشم هرچی دلم میخواد میخورم 😂 اصلا تاب و تحمل محدودیت غذایی رو ندارم خدایا چرا منو شکمو افریدی 

اخه من رژیم غذاییم فقط گرمیجاته خیلییی میخوردم دائم چای دارچین زنجبیل میخوردم تو غذاهام پر ادویه و ...

منم خیلی اهل گرمیجات بودم تو تمام غذاهام فلفل میریختم و عاشق دارچین و زنجبیل.. و الان خیلی سختمه ترکش..

ان شاء الله جواب مثبت میگیری و به مرور خوردن علاقه مندیهات برات آزاد میشه😁

این اولین تمرینات خودسازیه برا مادر شدن..⚘

فک کنم حامله باشي وقتي انقد ريلکسي نه من انتقال ندادم ي بار حامله شدم چهارده پونزده روز اول خيلي ريل ...

داروگياهي خوردم نميدونسم حاملم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من نگفتم بجز خودمو همسرم هیچکس نمیدونه

من هم نگفتم و این ایام قرنطینه ی کرونا بهونه ی خوبی بود برای من که خونه بمونم..امیدوارم که جواب بگیرم و خدا ناامیدم نکنه🤲

سه شنبه آزمایش دارم..

چه قدر عاااااااااالی، عزیزم بی زحمت اسمش شرکتش و شماره یا آدرس داری بهم بده  چون منم دنبالش بو ...

سلام زينب جان تبريک ميگم قدم ني ني رو دلم برات تنگ شده مارو فراموش کردي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...