2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست

یه سوال بچه ها

من قبل از انتقال تا آخر هفته قبل سینه درد داشتم بخاطر پروژسترون احتمالن

ولی دیروز و امروز کلن درد سینه‌هام از بین رفته🤔 

چرا؟ من که هنوز پروژسترون دارم

یعنی بدنم عادت کرده؟؟

پروردگارا! درآغوشم بگیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای قلبم  خیلی نگران شدم

عزیز دلم نگران نشو واقعن

فقط مراقب خودت باش

ببین همه‌ی منابع علمی فعالیت ورزشی و اندام متناسب رو دشمن پلی کیستیک میدونن

بین خانم ها تقریباً ۳۰درصد pco هستن پس چیز شایعی هستش

خیلی خوبه که اطلاعات داشته باشی در موردش و با مشورت دکترت مانع از قطع سیکل پریودت بشی

تا ان‌شاالله زمان تصمیم به بارداری مشکلی نداشته باشی

پروردگارا! درآغوشم بگیر
علائمی داری عزیزم

نه عزیزم علامت خاصی ندارم فقط از روز انتقال یکم جلو چشام سیاهی میره و روزای اول درد سینه داشتم الان کمتر شده و امروز پهلوم یه ذره درد میگیره و ول میکنه ولی شدید نیست دردش❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
یه سوال بچه ها من قبل از انتقال تا آخر هفته قبل سینه درد داشتم بخاطر پروژسترون احتمالن ولی دیروز و ...

عزیزم منم درد سینه ام نسبت به روزای اول خیلی کمتر شده فک کنم تاثیر داروهای تحریک تخمکگذاری هم باشه ❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
رها جون شما روز چندم انتقال آزمایشت مثبت شد؟ و اینکه خوردن انار و تخمه ایراد داره این روزها؟؟برای من ...

عزیزم روز نهم جنین من بلاست بود ، نه گلم هیچ اشکالی نداره ، بخدا من از روز اول همه رو دعا کردم مخصوصا بچه هایی که تو ماه رجب انتقال داشتیم خدا رو قسم دادم به حرمت این ماه همه مثبت بشیم ، الهی که دلت شاد باشه عزیزم ،نگران نباش 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرسی از جوابت عزیزم.اونوقت معجون تا صبح به کمرت بسته بود؟ فقط ناحیه کمر یا قسمت رحمت هم میزدی؟

اره عزیزم شب تا صبح ،فقط کمر ، اگه مطمئنید رحمتون سرد انجام بدید واسه رحم گرم صددرصد ضرر داره

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
زدم منفی بود،لک بینی هم دارم ،این بارم نشد واسه من انشاالله دفعه بعد خدا بخواد منم مادر شم

عزیزم برای منم منفی شد با اینکه بی بی هاله داشت

حتما قسمتمون نیست خودتو اذیت نکن

خدایا شکرت 
ممنونم عزیزم .انشالله شما هم به مراد دلتون میرسین.حتما دعا میکنم از ته قلبم واسه همه منتظرا .هنوز آز ...

خیلیم عااااالی ایشالا بارداری خوبی داشته باشی ..مشکل ماهم مورفو یک هست البته همسرمن مشکل دی اف ای هم داره ...شمادی اف ای که نداده بودید درسته؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خیلیم عااااالی ایشالا بارداری خوبی داشته باشی ..مشکل ماهم مورفو یک هست البته همسرمن مشکل دی اف ای هم ...

ممنون عزیزم.❤❤..چرا دی اف آی همسرم اولش حدود ۳۰ بود بعد از چند ماه و خوردن دارو آزمایش داد شد ۱۹ تو سه چهارماهه گذشته دیگه آزمایش ندادببینیم بهتر شده یا بدتر

من روز ۸م میتونم شیرینی نخودچی و شیرینی برنجی بخورم؟

تو این مدتم اصلا لبنیات نخوردم میتونم کشک بخورم؟ 😥

با این حسم دیگه زدم ب سیم اخر میخوام هرچی تو این ۸ روز نخوردمو دیگه بخورم 😥

عزیزم روز نهم جنین من بلاست بود ، نه گلم هیچ اشکالی نداره ، بخدا من از روز اول همه رو دعا کردم مخصوص ...

قربونت ان شاء الله اجابت دعا..ممنونم

من هم به طور خاموش تایپیک ها رو دنبال میکنم تقریبا همه ی انتقالی های اسفند رو دنبال میکنم و خودم خییلی دعا میکنم برا همه دوستان تو این تایپیک و حتی به اقام هم گفتم دعا کن برای همه اینیی که تو شرایط من هستند..ان شان الله شما هم بارداری خوب و زیبا و سبکی داشته باشی..⚘

سلام عزیزان  من روز ۸ انتقالم بشدت علائم پریودی دارم دل درد  درد زیر دل  کمر درد ...

نه عزیزم انشالله که مثبتی.من روز دهم انتقالم درد و کمی لکه بینی داشتم.شب یازدهم انتقالم تا صبح از درد پریود به خودم میپیچیدم و گفتم دیگه تموم شد پریود شدم.حتی لکه بینی زیادی هم داشتم.با نگرانی به پزشکم زنگ زدم گفت روز دوازدهم زوده برای آزمایش لااقل چهاردهم آزمایش بده ولی دلم طاقت نیاورد بی بی به اصرار مادرم گذاشتم که مثبت شد.الانم کنار گل دخترم دراز کشیدم.امیدت به خدا باشه فقطططط