2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
چه عالي مباركت باشه منم خيلي وقته منتظرم عمس بيبي چك تو ديدم كلي اميدوار شدم چندمين بار بود انتقال م ...

ممنونم عزیزم 😘انشاالله شما هم همچین روزی رو میبینین.😍😍..بار اولم بود انتقال میدادم...مورفولوژی همسرم یک درصد با تحرک خیلی خیلی ضعیف خودمم امسال دچارتنبلی تخمدان شدم ..ده روز اول کلا بی خیال بودم گفتم خدایا میسپرم به خودت اگه به صلاحمه بهم نی نی بده اگرم نیست بازم ممنونتم ....ولی دیروز به سرم زد که بی بی چک بزنم..هیچ علامتی هم نداشتم فقط روزای اول یکم سینه هام درد میکرد که فک کنم واسه آمپولای تحریک تخمکگذاری بود..بعضی وقتا هم جلو چشام سیاهی میرفت...البته هنوز آزمایش ندادم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من اصلا آمپول نداشتم

عزیزم الان شیاف استفاده میکنی؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اره روزی چهار تا شیاف پروژسترون،شاینا جان تبریک میگم بهت انشاالله که دوقلو هست

ممنونم عزیزم😍😍..انشالله نی نی های تو هم اومدن تو دلت  🙏❤❤ ...پنجشنبه باید آزمایش بدم......منم فعلا آمپول ندارم و روزی دوتا شیاف استفاده میکنم تو دستورات بعد از عمل واسه من نوشته موقع لکه بینی آمپول بزنید جای شیاف....بی بی چک زدی امروز؟

عزیزم قبل از آزمابش بی بی چکتون روز چندم هاله انداخت..انشالله هر چی خیره واسه هممون پیش بیاد😔😔🙏🙏

من روز دهم خط صورتی افتاد قشنگ صد در صد مثبت،دیگه از بعد اون هر جی زدم کمرنگ شد و به هاله کمرنگ تبدیل شد 

ممنونم عزیزم😍😍..انشالله نی نی های تو هم اومدن تو دلت  🙏❤❤ ...پنجشنبه باید آزمایش بدم......من ...

زدم منفی بود،لک بینی هم دارم ،این بارم نشد واسه من انشاالله دفعه بعد خدا بخواد منم مادر شم

یعنی یه روز منم مامان میشم  
من روز دهم خط صورتی افتاد قشنگ صد در صد مثبت،دیگه از بعد اون هر جی زدم کمرنگ شد و به هاله کمرنگ تبدی ...

عزیزم انشالله خدا این ماه طبیعی بهتون یه نی نی سالم و صالح بده 🙏🙏🙏🙏❤❤❤

زدم منفی بود،لک بینی هم دارم ،این بارم نشد واسه من انشاالله دفعه بعد خدا بخواد منم مادر شم

انشالله که آزمایشت مثبت میشه توکل بر خدا 🙏🙏🙏 منم تا آزمایش ندم خیالم راحت نمیشه ❤❤

ورزش که دو ماه هر روز میرفتم باشگاه ، ۷ کیلو وزن کم کردم ، از یکماه قبل انتقال یه معجونی بود به کمرم ...

مرسی از جوابت عزیزم.اونوقت معجون تا صبح به کمرت بسته بود؟ فقط ناحیه کمر یا قسمت رحمت هم میزدی؟

تبریک میگم شاینا جون صد در صد بارداری عزیزم

ممنونم عزیزم😍😍انشالله روزی شما🙏🙏❤❤