2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
عزیزم ‌ا.ه امکانش هست اقداماتی که کردی روو همین جا بگو 

ورزش که دو ماه هر روز میرفتم باشگاه ، ۷ کیلو وزن کم کردم ، از یکماه قبل انتقال یه معجونی بود به کمرم بستم و روغن سیاهدونه که هر شب میزدم و شکم بند پشمی دائم بسته بود ... فقط اینکه من میدونستم طبعم گرمه ولی رحمم سرد ، اگه رحمتون سرد اینکارا خیلی خوبه ،اون معجون زرده یه تخم مرغ محلی ، یه ق م عسل ، نصف ق غ قرص کمر ،نصف ق غ پودر سرداب ، پنج شب پشت سر هم بستم بعد یک شب درمیون تا شب انتقال

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
باشه عزيزم انتقالم ارديبهشت هست بهت درخواست دوستي ميدم هر چي لازم باشه بهم بگو خداخيرت بده

عزیزم همینجا جواب یکی از دوستان رو دادم ولی هر سوالی داری من در خدمتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه این بی بی چک روز۱۲انتقال ..یعنی الان من باردارم ..هنوز تو شوکم  هیچ حسی ندارم نمیدونم اطمین ...

عزیزمممممممم خدایا شکرت مبارکت باشه شاینا جان 😍😍😍😍😍😍😍

عزیزمممممممم خدایا شکرت مبارکت باشه شاینا جان 😍😍😍😍😍😍😍

ممنونم عزیزم😘😘😘😘😘😍😍انشالله شما هم نی نی هاتو سالم بغل بگیری👶👶 ..هنوز نرفتم آزمایش❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
انشالله که جوابش مثبت باشه🙏❤ ..من انتقالم ۱۳ اسفند بود دکترم گفته ۲۹ اسفند آزمایش بدم...

دقیقاااا منم شرایطم مثل شماست چه جالب😍😍 منم ۱۳ اسفند انتقال دادم ۲۹ ازمایش ،دست دکتر اشرفی خیلی خوبه ، فکر کنم هر دو هم متولد ۶۵ ایم و ۶ سال انتظار

دقیقاااا منم شرایطم مثل شماست چه جالب😍😍 منم ۱۳ اسفند انتقال دادم ۲۹ ازمایش ،دست دکتر اشرفی خیلی خو ...

چه جالب 😍😍😍😍آره عزیزم دکتر منم اشرفی بود و متولد ۶۵م با ۶ سال انتظار..فقط نگو که شهریوری هستی😁❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ممنونم عزیزم😘😘😘😘😘😍😍انشالله شما هم نی نی هاتو سالم بغل بگیری👶👶 ..هنوز نرفتم آزمایش❤❤❤

خیالت راحت دیگه مامانی 😍😍

چه جالب 😍😍😍😍آره عزیزم دکتر منم اشرفی بود و متولد ۶۵م با ۶ سال انتظار❤❤

خوشبختم 😘😍😍😍😍 خیلی خوشحال شدم از آشناییت عزیزم😘😘😘

خیالت راحت دیگه مامانی 😍😍

ممنونم😘😘 ..هنوز تو شوکم

همچنین..منم خوشحال شدم عزیزم😍😍😘😘

بچه این بی بی چک روز۱۲انتقال ..یعنی الان من باردارم ..هنوز تو شوکم  هیچ حسی ندارم نمیدونم اطمین ...

چه عالي مباركت باشه منم خيلي وقته منتظرم عمس بيبي چك تو ديدم كلي اميدوار شدم چندمين بار بود انتقال ميدادي و مشكلت چي بود عزيزم

رها جون شما روز چندم انتقال آزمایشت مثبت شد؟ و اینکه خوردن انار و تخمه ایراد داره این روزها؟؟برای من هم دعا کن مثبت بشه ازمایشم..تا سه شنبه خییلی زمانه😭

سلام ، روز 14 انتقال و بی بی چک منفی ،،، نه نذر و نیاز خودم به جایی میرسه نه دعای بقیه در حقم ،،،، د ...

سلام عزيزم ناراحت شدم برات حالا ان شاءالله تا چهارشنبه آزمايشت مثبت شه.

خداي نکرده اگه نشد حتما پيگير علت باش بعد دوباره انتقال بده.

خدایا شکرت