2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
مبارکههه شک نکن مامان شوی خداروشکرررر چندتا جنین گذاشته بودی و چه گریدی؟

ممنون عزیزم❤❤ انشالله قسمت همه منتظرا...دو تا جنین با گرید بی 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان اگه من بودم الان در ازمایشگاه بودم 😍

انشالله که نی نی هات دارن جاشونو سفت میکنن تو دلت😍😘

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
همسر منم آزو اسپرمه قرار بود این ماه بریم برای میکرو که کرونا اومد ببخشید یه سوال توی منی چند تا اس ...

گلم مگه اگراسپرم تو منی باشه هم اسمش آزواسپرمه؟آزواسپرم یعنی هیچ اسپرمی تو منی رویت نشد حالاکه اسپرم داشته دیگه اسمش ازو اسپرم نیست اونم ۲میلییییووونننن

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بچه این بی بی چک روز۱۲انتقال ..یعنی الان من باردارم ..هنوز تو شوکم  هیچ حسی ندارم نمیدونم اطمین ...

ووووااااای مبااارکهههههه ایشالا نی نی روسالم بغل بگیری ..برای منم دعاکن یروزی تو سال ۹۹بی بی چک مثبت ببینم که ارزومه ... راستی میشه مشکلتونو بگید دقیق؟کجامیکروکردین

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خداروشکررر عزیزممم ایشالا دوقلو باردار هستی

خیلی ممنون از دعای قشنگت.❤❤.به امید خدا شما هم حاجت روامیشین ..اول باید آزمایش بدم تا مطمئن شم ولی همیشه به خاطر ریسک دوقلویی دوست دارم یه دونه باشه سالم  و راحت دنیا بیاد❤❤

خیلی ممنون از دعای قشنگت.❤❤.به امید خدا شما هم حاجت روامیشین ..اول باید آزمایش بدم تا مطمئن شم ولی ه ...

منم بخاطر همین یدونه انتقال دادم ولی فهمیدم اشتباه کردم منم اصلا حوصله ریسک تو دوقلویی و ندارم ولی بعد عید ۲تا انتقال میدم البته امیدوارم باز بشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم شما که آزمایشات مثبت شده میشه بگی علامت چی بود.

چند روز اول که هیچی ، از روز هفتم به بعد تخمدان و کلیه هام درد گرفت ، سینه هامم خفیف درد میکرد 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ووووااااای مبااارکهههههه ایشالا نی نی روسالم بغل بگیری ..برای منم دعاکن یروزی تو سال ۹۹بی بی چک مثبت ...

ممنونم عزیزم .انشالله شما هم به مراد دلتون میرسین.حتما دعا میکنم از ته قلبم واسه همه منتظرا .هنوز آزمایش ندادم گلم .....از همون اول اسپرم همسرم مشکل داشت تحرک خیلی کم و و مورفولوژی یک درصد ولی تعدادش نرمال بود خودمم ظاهرا تا پارسال هیچ مشکلی نداشتم ولی این سری که واسه سیکل میکرو رفتم تو پروندم زده بود pco..اولین میکرو بود دوبارم ای یو ای منفی داشتم ...از شش ماه پیش شروع کردم به ورزش و پیاده روی 

منم بخاطر همین یدونه انتقال دادم ولی فهمیدم اشتباه کردم منم اصلا حوصله ریسک تو دوقلویی و ندارم ولی ب ...

انشالله که هرچی از خدا میخواید همون بشه ❤❤

ووووااااای مبااارکهههههه ایشالا نی نی روسالم بغل بگیری ..برای منم دعاکن یروزی تو سال ۹۹بی بی چک مثبت ...

یادم رفت بگم رویان میکرو کردم عزیزم