2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه این بی بی چک روز۱۲انتقال ..یعنی الان من باردارم ..هنوز تو شوکم  هیچ حسی ندارم نمیدونم اطمینان کنم یا نه پارسال روز دوازدهم آی یو آی هم اینجور هاله انداخت ولی منفی بودم 

اینم بی بی چک روز ۱۳انتقال بعد از حدود ۶سال انتظار😭😭

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ای جااااان مبارکه گلم 😍 ازمایش ندادی عزیزم؟

ممنونم عزیزم😘 آزمایشم واسه پنجشنبه ست ..هنوز تو شوکم نمیدونم هنوز باورم نشده 😭😭😭😭

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بچه این بی بی چک روز۱۲انتقال ..یعنی الان من باردارم ..هنوز تو شوکم  هیچ حسی ندارم نمیدونم اطمین ...

ان شاء الله به برکت ایام ماه رجب باردار هستی و ۹ ماه انتظار زیبا رو پیش رو داشته باشی..

ان شاء الله به برکت ایام ماه رجب باردار هستی و ۹ ماه انتظار زیبا رو پیش رو داشته باشی..

ممنونم به امیدخدا ....انشالله قسمت همه منتظرا🙏🙏🙏

عزیز دلم خوب کردی گفتی ، سبک میشی ، همه تقریبا مثل همیم بخدا منم هیچ وقت هیج‌وقت فکر نمیکردم شاید من ...

سلام عزیزم.منم درخواست دوستی برات فرستادم میخام ببینم قبل انتقال باید چیکارا کرد.منم هفت بار رفتم ناموفق.

من ۱۵ اسفند انتقال داشتم ازمایشم سه شنبه است..البته مرکز گفت اول فروردین ولی دکترم گفت ۲۷ هم جواب میده اون روز برید ازمایش..

بی بیچک جرات ندارم بگذارم میترسم..

برا من هم خییلی دعا کنید..هیییچ علامتی ندارم..

بچه این بی بی چک روز۱۲انتقال ..یعنی الان من باردارم ..هنوز تو شوکم  هیچ حسی ندارم نمیدونم اطمین ...

عزیزم مبارکت باشه.مثبته.انشاا.. یه بتای تپلم داشته باشی

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
من ۱۵ اسفند انتقال داشتم ازمایشم سه شنبه است..البته مرکز گفت اول فروردین ولی دکترم گفت ۲۷ هم جواب می ...

انشالله که جوابش مثبت باشه🙏❤ ..من انتقالم ۱۳ اسفند بود دکترم گفته ۲۹ اسفند آزمایش بدم...

عزیزم مبارکت باشه.مثبته.انشاا.. یه بتای تپلم داشته باشی

ممنونم عزیزم.. انشالله که خدا به هممون نظر کنه و هرچی خیر وصلاحمونه همون بشه  

حق داری واقعا، آدم وقتی تو فکر یه کاری میوفته دوس داره زودتر انجامش بده و. نتیجش ببینه، ان شاالله که ...

اره بخداااا مخصوصا به اندازه کافی هی فاصله افتاده نمی خوام بیشتر از این بشه تفاوت سنی بچه هام

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مبارکههه شک نکن مامان شوی خداروشکرررر

چندتا جنین گذاشته بودی و چه گریدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود