2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم ایشالله سلامت بغلشون کنی  التماس دعای فراوون .اصلا ارامش ندارم هر روز فکر میکنم کرونا گر ...

نگران نباش عزیزم.

الان اون فسقلی جاش امن تره داخل شکمت. 

من برعکس دوست داشتم بیشتر فرصت داشتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم خوب شدید خونریزیتون قطع شد؟؟منم الان رفتم دستشویی یه قطره خون روشن داشتم پروژسترون زدم ببینم ق ...

بله من خونریزیم قطع شد دوباره لکه قهوه ای شد..البته دیروز امپول داشتم

امروز وقت دکتر دارم میرم ببینم چی میشه

به مرکزت زنگ بزن راهنماییت کنن..استرس نداشته باش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان اینو نمیدونستم پس من این ماه لتروزول و کلومیفن بخورم ممکنه بقیشونم رشد کنن؟ پس هر ماه ما طبیع ...

این قرصارو استفاده نکردم ولی حتما همینطوره فقط فک میکنم تاثیر قرصا نسبت ب آمپولا کمتره البته دقیق نمیدونم ولی فک نمیکنم بتونه همشونو ب سایز ایده ال برسونه فقط چنتاشو ک همونم کافیه برای اقدام طبیعی

نه گلم اضافه نمیشن همینا رشد میکنن من تو سیکل پانکچر روز دوم دکتر گفت کلا ۸تا تخمکه موقع پانکچرم همون ۸تا بودن ک کشیدن

عزیزم منم ماه ۲ و ۵ خونریزی شدید کردم نگران نباش و شیافت و زیاد کن و اگه ادامه داشت اسپرین یا انوکسا ...

شیافم فعلا روزی سه تاست و امپول یه روز در میون و اسپیرینم قطع کردم

خونریزیم مداوم نیست مثله پریود یهو اومد یهو قطع شد و تبدیل شد به لک قهوه ای.

ولی دل درد مثل پریودی دارم البته از اون خیلی بیشتره انگار رحم منقبض میشه ۶ ۷ دقیقه طول میکشه..این طبیعیه؟

بله من خونریزیم قطع شد دوباره لکه قهوه ای شد..البته دیروز امپول داشتم امروز وقت دکتر دارم میرم ببین ...

خداروشکر،دیشب آمپول زدم شده لکه قهوه ایی،زیره نظر دکتر بودم دیگه مطب نمیاد تا بعداز عید ،بعدازظهر رفتید دکتر خبرشو بهم بدید ببینم چی کار کردید انشاالله که همه چی رفع میشه

این قرصارو استفاده نکردم ولی حتما همینطوره فقط فک میکنم تاثیر قرصا نسبت ب آمپولا کمتره البته دقیق نم ...

باورت میشه من بار اول که iui  کردم 6 تا فولیکول عالی همشونم سایز 17 18 بودن

ولی دوبار ivf کردم با کلی آمپول بیش از 60 تا امپول زدم فولیکولام کمتر بودن

نمیدونم چرا و علتش چی بود

خداروشکر،دیشب آمپول زدم شده لکه قهوه ایی،زیره نظر دکتر بودم دیگه مطب نمیاد تا بعداز عید ،بعدازظهر رف ...

منم دیروز امپول زدم که لک قهوه ای شد..نمیدونم دلیلش چیه بعد از ظهر میرم بپرسم

حتما خبرشو میدم

امروز روز هشتم انتقالم هست تا حالا دو بار بی بی چک زدم منفی بود،میدونم زوده ولی بعضی از خانوما زودتر هم یه هاله تو بی بی چک میبینن ،😭من خیلی عجولم الان انگار خونم تو شیشه ست

یعنی یه روز منم مامان میشم  
اقااینایی ک میکرو مثبت شدن بیاین بگین علایمتون چی بود ک مثبت شدین بیایییییین 

من هفته دوم علائمم دقیقاً مثل پریود بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...