2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزممم بله من طبیعی باردار میشم که بارداری اولم بدون مشکل دخترم بدنیا اومد بارداری دوم تو سال ...

ممنونم عزیزم البته یادم رفت بگم من و همسرم دخترخاله و پسرخاله ایم احتمال میدیم مشکل ژنتیکی باشه حالا خرداد نوبت دارم ابن سینا پیش دکتر عارفی هرچی خدا بخواد همون میشه انشاالله انتقال بعدیتون موفقیت آمیز باشه به امید خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من یه سوال داشتم وارد سیکل میکرو شدم تو مرکز مشتاق اصفهان بهم دارو اچ دی داده یک ماه برای کیست معمولی تخمدانم که یه ۳سانت ویک ۲سانتی در تخمدان راست هست...سوالم اینه به نظرتون باید عمل بشم قبل میکرو یانه البته اگر با اچ دی این کیست ازبین نره باید عمل کنم یانه؟

از نظرمن اگه خاستی باز شروع کنی حتما حتما اول ازمایشها رو بده و بعد با مشورت با دکترت هیستروسکوپی کن ...

بخ دکتر گفتم گفت مگه نشدی گفتم نه

گفت بعد عید بیا هستروت کنم

بعدم بر این دو سه ماهم بهم قرص لتروزول و کلومیفن داد که اقدام کنم

فقط میگم کیست نشه

اخه من فقط ۶ ماه اقدام طبیعی کردم نشد سریع رفتم مرکز نازایی وivf 

در حالی که حداقل ۶ ماهم با دارو اقدام نکردم ببین چی میشه بعد برم

آخه همیشه فکر میکردمivf همون بار اول میگیره و صددرصده گفتم میرم سریع و بدون دردسر بچه دارمیشم 

فکر نمیکردم انقدر سخت باشه که

بچه ها من دیروز روز ۳ پریودیم بود بعد رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت سمت راستت ۸ تا تخمک میبینم عالیه

مگه میشه روز ۳ پری بدون دارو ۸ تا تخمک داشته باشی

مگه همه به طور طبیعی بدون دارو هر ماه یه دونه فولیکول ندارن؟

بچه ها من دیروز روز ۳ پریودیم بود بعد رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت سمت راستت ۸ تا تخمک میبینم عالی ...

اون فولیکول غالبه ک یدونس عزیزم بقیشونم هستن ک بزرگ نمیشن و از بین میرن

ولی تو سیکل میکرو و اینا نگا میکنه همون اول ببینه چنتا تخمکه بعد اونارو با دارو رشدشون میده وگرنه در حالت عادی یکیشون بزرگ میشه بقیه از بین میرن 

اون فولیکول غالبه ک یدونس عزیزم بقیشونم هستن ک بزرگ نمیشن و از بین میرن ولی تو سیکل میکرو و اینا نگ ...

آهان اینو نمیدونستم

پس من این ماه لتروزول و کلومیفن بخورم ممکنه بقیشونم رشد کنن؟

پس هر ماه ما طبیعی چندتا تخمک داریم تو ivf   که دارو میدن دیگه اضافه نمیشه فقط همینا رشد میکنن درسته؟