2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
الان خیلی زوده اخه..من انتقالم بلاست بود روز ۱۰ بی بی چکم هاله انداخت

من جنینام ۳ روزه هست،الان مجبورم با دوچرخه برم دانشگاه 😭😭دکترم از روز اول میگفت زندگی عادیتو بکن و دوچرخه سواری هم میتونی بکنی ولی من یه هفته مرخصی گرفتم ولی بیشتر از این نمیشه ،دیگه خودمو می سپارم دست خدا 

یعنی یه روز منم مامان میشم  
والا من فقط تحمل میکردم دارو نمیخوردم. فقط چیزای ترش دهنم بود یه لحظه خالی نبود

یعنی با ی چیز ترش مزه دهنتو تغییر میدادی؟چ جالب. من دوروزه سعی کردم معدمو خالی نذارم ولی بدتر گلاب به رون بالامیارم

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تهوع هیچ کس مثل من نیست فکر کنم؛ هنوز روزی چند دفعه بالا میارم گلاب به روت! تجربه من اینه که نزا ...

مرسی عزیزم اره اومدم دوروزه نذارم خالی بمونه ولی بالا میارم سعی میکنم تحمل کنم فردا برم دکتر بگم قرص بده واقعا خواب و خوراک ندارم همش به اخرش فکرمیکنم و انرژیمو بیشترمیکنم توکل بخدا 

من جنینام ۳ روزه هست،الان مجبورم با دوچرخه برم دانشگاه 😭😭دکترم از روز اول میگفت زندگی عادیتو بکن و ...

توکل بخدا ی هفته استراحت کردی هرچی بوده توهمون هفته اتفاق افناده سعی کن با دوچرخه نری ولی بازم بسپر بخودش منم خونم طبقه چهارمه اسانسورم ندارم همه گفتن نرو خونت کارنکن ال نکن بل نکن ولی من سپردم بخدارکارامم خودم انجام دادم فقط کار سنگین نکردم انشالله خیره مثبت فک کن😘😘😘

من جنینام ۳ روزه هست،الان مجبورم با دوچرخه برم دانشگاه 😭😭دکترم از روز اول میگفت زندگی عادیتو بکن و ...

نگران نباش انشالله مثبت میشه ازمایشت

دوچرخه سواری رو نمیدونم ولی من خودم استراحت مطلق نبودم.

اقااینایی ک میکرو مثبت شدن بیاین بگین علایمتون چی بود ک مثبت شدین بیایییییین 

من روز سوم یهو از دل درد از خواب شب پاشدم دو دقیقه بیشترنبود اروم شد روز ۵ اینابود ک کشاله ران و سینه هام درد میکرد روز ۹ام بود که دردام ازبین رفت روز ۱۲ لک قهوه ای دیدم و به شدت سرماخورده بودم میخواستم برم دکتر ک گفتم بذار بی بی بذارم گذاشتم و سریع دوتا خط شد ازمایشم ۱۶ ام عملم بود ولی ۱۳ عملم ازمایشم مثبت شد دیگه هیچ علائمی نداشتم تا الان ک اخر هفته ۶ هستم و تهوع.

شیافم فعلا روزی سه تاست و امپول یه روز در میون و اسپیرینم قطع کردم  خونریزیم مداوم نیست مثله پ ...

اره فک کنم منم گاهی یهو زیر دلم منقبض میشه ی دردی میگیره ول میکنه فردا از دکترم میپرسم

شوهرم سالمه منم همه چیم خوب بوده فقط یه کیست اندومتریوز ۳ سانتی سمت چپم دارم همین اینکه نمیشه نمی ...

همین که همسرتون مشکلی نداره خیلی خوبه خداروشکر.طبیعی اقدام کن بدون استرس فقط به قصد لذت🙈حتما مامانی.

باورت میشه من بار اول که iui  کردم 6 تا فولیکول عالی همشونم سایز 17 18 بودن ولی دوبار ivf کردم ...

دکترتون هیچی نگفتن ک چرا اینجوریه؟

ذخیرتون خوبه؟

گاهی خندم میگیره میگم خدایا شکرت ملت درگیر چی هستن مارو ببین درگیر چی هستیم تمام گرفتاریمون تخمک و اسپرم شده 😁

دکترتون هیچی نگفتن ک چرا اینجوریه؟ ذخیرتون خوبه؟ گاهی خندم میگیره میگم خدایا شکرت ملت درگیر چی هست ...

اره واقعا

نه ذخیره ام کمه یعنی لب مرزم

قبلivf 1.2 بودم

الان دیگه نمیدونم چقدر کم شده

دکترها که جواب نمیدن

حالا این چند ماه رو با قرص ها اقدام میکنم ببینم چی میشه

به خاطر کرونا هم ادم میترسه 

تازه دکتر گفت هفته بعد بیا بازم سونوت کنم

موندم برم یا نه 

اخه این مریضی هم معلوم نیست کی تموم شه

حالا ازمایش ایمنی و هیستروسکوپی رو میزارم چند ماه دیگه تا این مریضی لعنتی بره

همین که همسرتون مشکلی نداره خیلی خوبه خداروشکر.طبیعی اقدام کن بدون استرس فقط به قصد لذت🙈حتما مامانی ...

اره واقعا

خودمم احساس میکنم طبیعی باردار میشم ولی استرس نمیزاره

چون من تو زندگیم خیلی استرس دارم