2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
چند هفته هستی عزیزم؟ 

نمیدونم از کی حساب میشه فک کنم ۶ هفته تموم هستم تازه پس فردا میرم واسه سونو اول ک ببینیم ساک تشکیل شده یا نه ولی حالت تهوع خیلی دارم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل روز هست؟ منم دارم عزیزم اما زمانهایی که چند لقمه میخورم بیشتر که بشه دیگه تهوع میگیریم، همیشگی نیست، باز همون اذیت میشم، ان شاالله به سلامتی این دوران را پشت سر بذاری 🙏

مکملامو ک میخورم عزیزم شیر کم باشه معمولا سینه میگیرن ولی اگه شیشه بدی عادت میکنن ب شیشه سینه نمیگی ...

دکتر خودش زنگ‌زد اجازه نداد برم پیشش گفت شیرت کمه چون دخترم هیچ وزنی اضافه نکرده 😒 باید شیر خشک بهم بدم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آره خیلی زود جواب داد عزیزم.دختر منم اینطوری بود خیلی جوش میزد الان بدنش بهتره ...من هفته ای دو تا 3 ...

ممنون عزیزم باید انلاین بخرم داروخونه رفتم نداشتن تشکر گلم 😘🌸 طفلک مثل دخترمنه پوستش زبر شده دل ادم میسوزه دکترش میگه عادیه خودش برطرف میشه! 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره میدونه پس کلا چیز خوبیه درسته شنیدم بعد هیسترو ممکنه طبیعی هم اقدام کنی بگیره درسته

به نظرم بعد از ۲بار منفی شدن بهتره که انجام بدی.انشاالله خودت طبیعی باردار بشی اصلا دیگه سراغ درمان نری 

دکتر خودش زنگ‌زد اجازه نداد برم پیشش گفت شیرت کمه چون دخترم هیچ وزنی اضافه نکرده 😒 باید شیر خشک بهم ...

اخی عزیزم 

چاره ای نیس دیگه بهش بده بگو ی شیر خوب بهت معرفی کنن ک وزن بده ولی مدام سینه خودتم بذار دهنش ک خدای نکرده پس نزنه  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بابا دکتر برای من ۳ تا گذاشت انتقال که داد گفت خانوم حامله ای ها منم شنگول و منگول بودم،پیج سه قلوه ...

کدوم مرکز رفتی

اهدایی گرفته بودی؟

چرا دو تا دوتایی نکرد

که هر دفعه دوتا انتقال بدن

به نظرم بعد از ۲بار منفی شدن بهتره که انجام بدی.انشاالله خودت طبیعی باردار بشی اصلا دیگه سراغ درمان ...

حالا تو این دو ماه اقدام طبیعی میکنم ببینم چی میشه

پس من یه هیسرو حتما انجام بدم یه دونه هم آزمایش ایمنی انعقادی خوبه؟

ببین به نظر من میگیره ولی دفع میشه چون دو دفعه بی بی چکم مثبت شد و بتام ۲۰ شد ولی بعدش اومد پایین

نمیدونم علتش چیه یعنی بدنم من قبول نمیکنه؟

اره کیست دارم مگه کسی که کیست داشته باشه نباید انجام بده یعنی خطرناکه براش؟ من راجع بهش چیزی نمیدون ...

نه بابا خطرناک نیست

کیستو نمیدونم واقعن برمیدارن یا نه ولی میدونم هر زائده ای تو آندومتر میتونه مانع لانه گزینی بشه :)

پروردگارا! درآغوشم بگیر
سلام دوستان پیشاپیش از سوالی که میپرسم معذرت میخوام ، من وقتی ای یو ای انجام دادم شیاف رکتال استفاده ...

من یه موقعی که روزی سه تا شیاف پروژسترون داشتم دقیقا اینطوری بودم.منم رکتال میزاشتم.به خاطر شیاف.شاید زیادی باشه .شاید تو مقعد شکاف جزیی باشه که اینطوری شه.ولی نگران نشو چیزی نیست

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
چکارکردین با تهوعتون؟ من خیلی حالم بده هیچی نمیتونم بخورم مگر همسر عصر بیاد یکم غذا گرم کنه من بخورم ...

والا من فقط تحمل میکردم دارو نمیخوردم. فقط چیزای ترش دهنم بود یه لحظه خالی نبود

حالا تو این دو ماه اقدام طبیعی میکنم ببینم چی میشه پس من یه هیسرو حتما انجام بدم یه دونه هم آزمایش ...

منم دوتا انتقال منفی داشتم 

آذر هیسترو کردم 

الانم که روز چهارم انتقالمه

دعا کن مثبت باشه‌ ان‌شاالله

پروردگارا! درآغوشم بگیر