2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
سلام بچه کسی تا حالا هیستروسکوپی شده میشه راجع بهش بهم بگین؟ ایا عوارض اره چین عوارضش؟ انجام بدم ...

من خداروشکر مشکلی ندارم ولی به توصیه دکترها ۲بار تاحالا انجام دادم حداقل از بابت رحم خیالت راحت میشه.ترس هم نداره من یکبار با بیهوشی ،یکبار هم بدون بیهوشی🙈انجام دادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم ان شالله که شما هم سال 99 حتماً مامان میشید

تیارا جون سلام.من بعد از مدتی اومد اینجا و خیلی مشتاق بودم که خبر خوش بارداریتو بشنوم...از خوندن پیامهات به دلم افتاد که به امید خدا دیگه حتما بارداری و نی نی یا نی نی ها 9 ماه به دلت میچسبن.

من خداروشکر مشکلی ندارم ولی به توصیه دکترها ۲بار تاحالا انجام دادم حداقل از بابت رحم خیالت راحت میشه ...

خب پس انجام بدم خوبه

من که کیست اندومتریوز دارم بر گیستم ضرر نداره یهو نترکه؟

بعدم من عکس رنگی انداختم مشکلی نبود

یعنی ممکنه تو عکس رنگی نشون نده بعد تو هیسترو نشون بده؟

ان شاء الله عزیزم منکه کلا ناامید شدم😔😖

سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم بعضی وقتا واقعا یادم میره انتقال دادم ..هیچ علامتی هم ندارم...میگم خدایا هرچی خیره برام رقم بزن 😔🙏🙏🙏🙏

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
تیارا جون سلام.من بعد از مدتی اومد اینجا و خیلی مشتاق بودم که خبر خوش بارداریتو بشنوم...از خوندن پیا ...

سلام عزیزم ، خیلی ممنونم که بیادم هستید خیل بهم لطف دارید ،،، ممنونم از انرژی مثبتتون ، خدا از دهنتون بشنوه ، یعنی میشه اینبار معجزه بشه ،،، خیلی التماس دعا دارم دوست خوبم ،،، ان شالله شما هم به حاجات دلتون برسید و همیشه شاد و سلامت باشید 

من اصلا کار سنگین ندارم تازه همش رو مبل خوابیدم..واقعا دیگه نمیدونم 😞😞😞

منم کلا درازکشم فقط برای غذا و دستشویی بلند میشم،دکترم گفت تا سونو قلب هرچی بیشتر استراحت کنید بهتره،پناه بر خدا انشاالله بارداری راحت و بی دردسری داشته باشیم

عزیزدلم خودم هم کاندید تخمک اهدایی هستم. اینقد خودم بچه دار شدنو طول دادم اینطوری شدم یعنی یه عذاب و ...

من الان ۳۱ ولی از ۱۷،۱۸ بم گفتن

خیلی بد بود مجرد باشی وحشتناکه،موقعیتای ازدواج از دستت میره