2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره دختر منم کولیک داره طفلی خیلی اذیت بود اینجا رفتم واسش یه قطره گرفتم که تو ایران چندساله نیست.گر ...

سلام گلم دختر منم کولیک داره شب روز برام نداشته یه دم گریه میکنه😒 اسم قطره اش چیه ؟؟؟یه قطره دادن فقط برای بادشکمم همین 😕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم پسرم خوبه خداروشکر ولی خودم بدنم خیلی تحلیل رفته انگاری خب خداروشکر ک بسلامتی زایمان ک ...

سلام گلم چطوری خوبی کاکی خوبه ؟؟

نفسی من از درد دارم میمیرم تمام مفاصلم،بندبندانگشتهای دستام.زانوهام.....دردمیکننداااااا تمام استخو ...

ننههههههه نینی داری ؟؟؟من همش احساس میکنم جوجه در راه داری 😎😎

آره عزیزم، 2 تا پسر انتقال دادم

خودت دختر نميخاي،؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
واااای دقیقا عین من😫

از خاکستری مرجان خبری نیست ؟؟؟ کلا فکر کنم غیب شدن 😆 

منه بیچاره فقط سرخاروندن ندارم با این فسقلی 😣ای کاش کسی پیشم میبود کمک حالم تنهایی خیلی خیلی سخته امیدوارم کسی تجربه نکنه همین دو‌روز پیش تب لرز بدن درد داشتم به سختی بلند میشدم از جام 😣 خداکنه دخترم زودتر خوب بشه خیلی ازیتم میکنه یه لحظه اروم‌نیست فقط گریه 😕

سونوگرافی رو چون متخصص زنان انجام میده نیاز به نوشتن نداره بری پیش متخصص بهش  بگی خودش انجام می ...

الان میشه یکبار دیگه توضبح بدید باید یونو رو کجا بربم من نمیخوام برم مرکزم میخوام برم نزدیک خونه

دکتری که میرم حتما باید متخصص ivf باشه تحت نظرش باشم یا متخصص زنان هم میشه برم پیشش؟

از اران وقت بگیرم واسه سونو؟؟؟

مبارکهههههههههه.تبریک میگم کسی که جنین فریز داره.میخوادتعیین جنسیت کنه.هزینه تعیین جنسیت چقدرمیشه؟& ...

نمیدونم عزیزم، هر مرکزی فرق میکنه، من همون اول برا تعیین جنسیت گفتن 13 باید پرداخت کنم. جدای از خود هزینه های إی وی اف

هم تعیین جنسیت دختر کردیم و هم پسر،ان شاالله اگه عمری باقی باشه، دخترا هم انتقال میدیم☺️

انشالله عزيزم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
از خاکستری مرجان خبری نیست ؟؟؟ کلا فکر کنم غیب شدن 😆  منه بیچاره فقط سرخاروندن ندارم با این ف ...

سلام عزیزم..قربونت خداروشکرپسرم خوبه..خودمم ک گفتم دیگه اوراقی شدم😁😂

خاکستری و مرجان خیلی نامردن😅یکم غیبتشون کنیم😜رفتن دیگه پیییداشون نشد..انشاءالله ک سالم باشن با نی نی هاشون

عزیزم این کولیک خیلی بده متاسفانه دوره هم داره گاهی تا6ماه طول میکشه😬 برا پسر من40روز بود ولی خب کولیک خوب شد بعدش دچار رفلاکس شده ک ادامه داره همچنان

من چنتا دارو برا کولیک و دل درداش امتحان کردم تا بالاخره قطره کولیف انگار معجزه کرد براش و تو عرض چندروز خوب شدخداروشکر.

خودت چطوری واای دست تنها خیلی سخته اونم تو غربت خدا قوتت بده

دخملی خوبه؟تپلیه یا لاغر😁اگه دوس داشتی اسمشم بگو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹