2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
داروهای گیاهی چی بخورم تو این دوماه میگم لتروزول بخورم ضرر داره میخوام دو ماهه بخورم

همین گرمیجات خوبه ظاهرا ، البته بقول آنا تورک ، اول ببین طبعت چیه ، ولی ورزش عالیه پیاده روی تند که خون تو بدنت بچرخه !! البته که فست فود رو کلا قطع قطع کن حتی یه پفک یا یه پیتزا  یا یه ناگت یا چه میدونم چیپس نخور ... اینارو من شنیدم و یادمه آنا تورک گفت ۶ ماه مرتب رفت ورزش پیلاتس ، این کارارو بکن اگه نشد بعد اگه خواستی یکم غر بزن قبلش اجازه ناشکری نداریااااا یکم سختی اینجوری بکش   بت قول میدم یه بچه که سهله دوقلو گیرت میاد خواهری جونم 

واقعا  هر دوبارم فرش انتقال دادم حتی گفتم فریز کنید قبول نکردن چقدر بیشعورن من نمیدونستم ح ...

آره باور کن. دکتر من دکتر طاهری پناهه. گفت برات فریز انتقال میدم. گفتم بخاطر آندومتریوز خودمم فریز میخواستم. بعد همون توضیحی که تو پست قبلیم دادم رو تایید کرد. گفت چون مشکوکی دارو میدم که بره تو فاز خاموش

اگه مشکوک هستی به آندومتریوز دیگه زیر بار فرش نرو. دکترت و مرکزت رو عوض کن حتما

کاش قبل سری سوم یه هیسترو هم بشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مزشو اصلا دوست ندارم برچی خوبه رازیانه؟

هم گرمی هستش و هم  واسه کیست تخمدان و تنظیم سیکل  خوبه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
آره باور کن. دکتر من دکتر طاهری پناهه. گفت برات فریز انتقال میدم. گفتم بخاطر آندومتریوز خودمم فریز م ...

هیسترو چیه

کدوم مرکز میری

من اصلا این چیزارو نمیدونم

این سری که صددرصد عوص میکنم مرکزمو

سری قبل میخواستم عوض کنم بعد پشیمون شدم

هم گرمی هستش و هم  واسه کیست تخمدان و تنظیم سیکل  خوبه

حالا سعی میکنم بخورم

روزی یه لیوان بخورم خوبه

با نبات اشکال نداره بخورم

رازیانه همونه که شکل کنجده ریز ریز؟ رنگشم سبزه

حالا سعی میکنم بخورم روزی یه لیوان بخورم خوبه با نبات اشکال نداره بخورم رازیانه همونه که شکل کنجد ...

یک قاشق چایخوری توی یه استکان کوچیک  بخوری کافیه نه عزیزم با نبات زعفرونی بخور که گرمم هست الان عکیشو میفرستم از کنجد یه کم باریکتر رو درازتر به عطاری بگی بهت میده 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
هیسترو چیه کدوم مرکز میری من اصلا این چیزارو نمیدونم این سری که صددرصد عوص میکنم مرکزمو سری قبل ...

من میرم عرفان نیایش پیش دکتر طاهری پناه. ببین من توی دوتا عکس رنگیم فقط لوله هام بسته بود وگرنه تو جفتشم گفته وضعیت رحم خوبه. همچنین تو سونوهام

امسال قبل پانکچر هیسترو کردم یه سپتوم واید داشتم جوری که دکتر مجبور به کورتاژ و تراشیدن کل دیواره رحم شد. هنوز پانکچر دوباره نکردم اما به نظرم مهمه که دکتر هربار پرونده رو از اول بخونه و مرور کنه. حتی دکتر طاهری پناه آخر ویزیت صدات میکنه میگه هرچی سوال داری با خیال راحت بپرس. راستش اولین باری که رفتم پیشش حتی بهم گفت برو نت گردی هات رو بکن دفعه بعد بنویس سوالات رو و با خودت بیار. از بس دکتر بداخلاق و بی حوصله دیدم به خدا فکر کردم داره مسخره میکنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من میرم عرفان نیایش پیش دکتر طاهری پناه. ببین من توی دوتا عکس رنگیم فقط لوله هام بسته بود وگرنه تو ج ...

راصی هستی از اونجا

چند بار تا حالا ivf کردی

چقدر شد هزینه ivf بدون دارو

باشه میخورم دیگه چیا خوبه بگو حداقل تو  این دو ماه بخورم

یه مدت سمت سردیجات و فست فود نرو هفته ای یه دونه ویتامین دی ۵۰۰۰۰بخور..اگه امکانشو داری روزی بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه پیاده روی کن..اسید فولیک بخور خرما و سیاهدونه قاطی کن روزی یک قاشق بخور.فعلا همینا به ذهنم میاد که خیلی واسه رحم و تخمدان خوبه 

باشه میخورم دیگه چیا خوبه بگو حداقل تو  این دو ماه بخورم

سلام دوستان روز دوم پریود آزمایش دادم جوابش 

میزان FSH  5.4

LH     2.5

Prolactin   256

خوبه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍