2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
اره ولی همیشه میگم پرونده مردمو گرفتم الان باردار شم چی بگم که نرم اما اگر ای وی اف باشم تو این دوره ...

من چی بگم که انقدر مرخصی گرفتم سقف مرخصیم پر شده بود دیگه سیستم قبول نمیکرد

۳ روز غیب خوردم چون سیستم قبول نکرد

از سقف زده بالا

ولی این سری دیگه نمیخوام استراحت کنم

میرم سر کار

دیگه خدا بخواد بده میده دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رازیانه خوبه اخه مزشو دوست ندارم،میشه با پونه قاطی کنم؟

مزش زیاد بد نیست با خرما بخور ...پونه هم گرمیه خوبه ولی نمیدونم میشه با هم خورد یا نه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ممنون بخدا خیلی دلم شکست کلی ۴۰ خوندم دعا خوندم قرآن خوندم نذرو نیاز کردم این سری خیلی دلم روشن ...

عزیزم ذخیرت عالیه نگران ذخیره نباش ، من با ذخیره ۰/۰۶ سه تا تخمک داشتم که دوتاش جنین شد ، البته منفی شدم متاسفانه ولی خوب بدون شما وضعت عالیه ، با همین ذخیره چهار سال پیش یه بچه هم طبیعی گیرم اومد ، حالا بنظرم تا پانکچر بعدی ، اینوفولیک و کیوتن ، و ویتامین دی و ای رو بخور بعد عید برو برا پانکچر ، دیگه اینقد غصه نخور ، به شوهرت هم توضیح بده روز ۱۰ سر کار رفتن کار بسیاااار عادیه ، دیگه حسرت گذشته رو که آدم نمیخوره ، توکل بر خدا دست بزار رو زانو پاشو 

عزیزم ذخیرت عالیه نگران ذخیره نباش ، من با ذخیره ۰/۰۶ سه تا تخمک داشتم که دوتاش جنین شد ، البته منفی ...

داروهای گیاهی چی بخورم تو این دوماه

میگم لتروزول بخورم ضرر داره

میخوام دو ماهه بخورم

خب سونو امپول نزن طبیعی با قرص نهایت اقدام کن

بهار جون فرش انتقال دادی یا فریز؟ آخه کسایی که مشکوک به آندومتریوز هستن دکترا توصیه به فریز میکنن. چون داروهای تحریک تخمدان محرک آندو هم هستن. واسه همین بعد پانکچر دارو میدن آندومتریوز رو تو فاز خاموشی میبرن بعدش فریز انتقال میدن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بهار جون فرش انتقال دادی یا فریز؟ آخه کسایی که مشکوک به آندومتریوز هستن دکترا توصیه به فریز میکنن. چ ...

واقعا 

هر دوبارم فرش انتقال دادم

حتی گفتم فریز کنید قبول نکردن

چقدر بیشعورن

من نمیدونستم

حتی بار اول بعد پانچ خون ریزی داشتم تا موقع انتقال بدنم اماده نبود هرچی گفتم گوش نکردن و انتقال دادن

بعدش تا دو هفته انتقال کلا خون ریزی داشتم بر همین منفی شد