2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
راصی هستی از اونجا چند بار تا حالا ivf کردی چقدر شد هزینه ivf بدون دارو

یه بار پارسال بیمارستان بهمن دکتر عارفی یه جنین و منقی

امسالم منتظرم بعد عید برم پانکچر. آره راضی بودم تا حالا، اما الان عرفان نیایش 4600 اینا هزینه پاکچره. فکر کنم یکی دو تومنم انتقال

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان روز دوم پریود آزمایش دادم جوابش  میزان FSH  5.4 LH     2.5 Prolac ...

عزیزم عکس آزمایشو بزار باید با رنج آزمایشگاه بسنجی

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم عکس آزمایشو بزار باید با رنج آزمایشگاه بسنجی

الان میزارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یه بار پارسال بیمارستان بهمن دکتر عارفی یه جنین و منقی امسالم منتظرم بعد عید برم پانکچر. آره راضی ب ...

عرفان منظورت همونه که تو خیابون بخشایشه نزدیک چهار سرو

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عرفان منظورت همونه که تو خیابون بخشایشه نزدیک چهار سرو

نه عزیزم عرفان نیایش. تو آبشناسان شرق خیابان امام حسینه. یه خروجی قبلتر از خروجی سردار جنگل

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم عرفان نیایش. تو آبشناسان شرق خیابان امام حسینه. یه خروجی قبلتر از خروجی سردار جنگل

آها ممنون❤

یه بار پارسال بیمارستان بهمن دکتر عارفی یه جنین و منقی امسالم منتظرم بعد عید برم پانکچر. آره راضی ب ...

پس خیلی زیاد نیست هزینش

پس عرفان نیایش بهتر از بهمن بود؟

درصد جواب دهیش بهتره یعنی؟

سلام بچه ها 

متاسفم بهاری جون انشاالله طبیعی باردار میشی

بچه ها من امروز بیبی زدم منفی بود کاخ آرزوهام فرو ریخت امروز یازدهم بود با روز انتقال میشه دوازدهم گفتم هیچ علامتی ندارم خبری نیست من بعد انتقال تب و لرز داشتم روز پنجم هم لک دیدم روز پنجم یبوست شدم ممکنه به خاطر یبوست باشه چهارشنبه هفته بعد آزمایشمه

بچه ها یسوال این ذخیره تخمدان خیلی کمه؟ ۰.۶؟

سلام میشه بپرسم ذخیره تخمدان با کدوم آزمایش مشخص میشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آزمایشت نرماله عزیزم

مرسی عزیزم میشه بپرسم ذخیره تخمدان با کدوم آزمایش مشخص میشه

بچه ها یسوال این ذخیره تخمدان خیلی کمه؟ ۰.۶؟

رنج آزمایشگاهش چنده ..آره فک کنم جزء ذخیره پایین حساب میشه