2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
فقط ۲ ماه اقدام طبیعی کردی چقدر کم،شاید طبیعی باردار میشدی مگه چندسالته عجله کردی

بهاری جان امروز یکی از موکلام میگفت ۴سال هرسال بچه میاورد تا ۶ماهگی ۶ماهگی میمردن و این میرفت زیر دوش سینه شو فشار میداد شیر میومد و با صدای هم هی های بلندش همه همسایه ها گریه میکردن میگفت به خدا گفتم من از رو نمیرم انقد بچه میارم تا بالاخره سالم به دنیا بیاد الان یه دختر یه پسر داره

پس بدون هیچوقت راه تمومی نداره سمج باش

یه بدی که داشتم از بچگی تا حالا ساندویچ پیتزار و سبب زمینی پنیری ،ذرت مکزیکی و چیپس و پفک خوردم همی ...

عزیزم چون اثر داروهای آی وی اف تا سه ماه تو بدنت میمونه خدا نکرده دچار کیست میشی به نظرم سرخود نخوری بهتره ..توکل کن به خدا و طبیعی اقدام کن  بگو هرچی که خیر و صلاحمه برام رقم بزن تا دلت آروم بشه ❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میدونم چه میکشی منم آندرومتریوز دارم خفیف ولی دردش خیلیه اگه بگیره تا مسکن قوی نخورم خوب نمیشه ...

واقعا توام اندومتریوز داری

دکترا به خاطر اندومتریوزت گفتنivf کن

عزیزم چون اثر داروهای آی وی اف تا سه ماه تو بدنت میمونه خدا نکرده دچار کیست میشی به نظرم سرخود نخوری ...

من که الان ۸ ساله همیشگی کیست دارم

فکر کنم الانم دارم

به خاطر اون میگم من که دارم یکی دو ماهم قرص بخورم 

بهاری جان امروز یکی از موکلام میگفت ۴سال هرسال بچه میاورد تا ۶ماهگی ۶ماهگی میمردن و این میرفت زیر دو ...

من که خیلی تلاش کردم و میکنم

فقطمشکل اینجاست شوهرم همکاری نمیکنه

پولی نمیخوام خودم میدم

کلا اذیت میکنه یهو وسط سیکل میگه من نمیام

کلی غر میزنه

این بیشتر منو خسته و اذیت میکنه

بهاری جان امروز یکی از موکلام میگفت ۴سال هرسال بچه میاورد تا ۶ماهگی ۶ماهگی میمردن و این میرفت زیر دو ...

چقدر خوب که وکیلی

خب کارت دست خودته که میتونی وقت بزاری بر بچه دار شدنت که

منم وکالت دوست داشتم ولی یه رشته دیگه قبول شدم

من که الان ۸ ساله همیشگی کیست دارم فکر کنم الانم دارم به خاطر اون میگم من که دارم یکی دو ماهم قرص ...

نه عزیزم اول سلامتی خودت مهمه بعد بچه اگه کیست داری گرمیجات زیاد بخور و اگرم پرو لاکتینت بالا نیست شنیدم صبح ها ناشتا یه لیوان دمنوش رازیانه خیلی خوبه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
چقدر خوب که وکیلی خب کارت دست خودته که میتونی وقت بزاری بر بچه دار شدنت که منم وکالت دوست داشتم ول ...

انشالله که باردار باشی و پریود نشی....ولی اگه این ماه پریود شدی از روز آخر پریود که پاک شدی تا پانزده روز دمنوش رازیانه بخور

من که خیلی تلاش کردم و میکنم فقطمشکل اینجاست شوهرم همکاری نمیکنه پولی نمیخوام خودم میدم کلا اذیت ...

همه مردها تو این زمینه تا یه حدی مقاومت دارن پس فقط مشکل شما نیست شما فقط تو بهترین مواقع که حالش خیلی خوبه ازش بخواه کمک کنه

چقدر خوب که وکیلی خب کارت دست خودته که میتونی وقت بزاری بر بچه دار شدنت که منم وکالت دوست داشتم ول ...

اره ولی همیشه میگم پرونده مردمو گرفتم الان باردار شم چی بگم که نرم اما اگر ای وی اف باشم تو این دوره پرونده جدید نمیگیرم حداقل زمانش تا حدی مشخصه