2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
آره واقعا . افسرده شدم دیگه این همه برو بیا آخرش شد این 😔

اون روز که بی بی چکت کمرنگ تر از روز قبل شد خواستم بهت بگم بتات داره میاد پایین و بالا نمیره

گفتم شاید ناراحتت کنم نگفتم بهت

خدا ایشالا بهت طبیعی بده

منم امروز منفی شدم خیلی ناراحتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم مرکز میری پس تعیین جنسیتم کردی چقدر کلا هزینت شد بدون دارو بعدم تو که طبیعی هم باردار میشی ...

بله عزیزم از شهریور اقدام کردم دوماه نشدم بعد همسرم گفت ای وی اف کن و تعیین جنسیت 

حالا دکتر گفته ۱۹اسفند مجدد تیتر بتا بده 

به خدا گفتم انقد مقاومت میکنم تا انشاالله باردار بشم اگرچه خیلی اول راهم 

آره ماهک جون نمیدونم خود به خود شد حتی لک هم نداشتم به دکتر گفتم گفت دفع میشه الان یه هفته از آزمایش ...

وای خیلی خیلی ناراحت شدم اوففف ایشالا اردیبهشت هممون مثبت میشیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جزو جوون‌ها هستی بهاری زیر35 خوب زمانیه خانومه 46 ساله بود بعد 8 سال درمان دوقلو زایمان کرده بود ...

اره یه ازمایشگاه دیگه بود

ولی دوسال پیش ۵.۳۷بود

الان ۱.۲ هستش

اخه انددمتریوز ذخیره رو میخوره

فقط نگران ذخیرمم

همش میگم تموم نشه خدایی نکرده تخمک اهدایی اصلا دوست ندارم

عزیزم به شما هم برای جنین فریزتون بجز اون برگه قرارداد یه کارت سفید رنگ دادن؟؟

نه عزیزم ندادن فقط قرداد

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بله عزیزم از شهریور اقدام کردم دوماه نشدم بعد همسرم گفت ای وی اف کن و تعیین جنسیت  حالا دکتر گ ...

فقط ۲ ماه اقدام طبیعی کردی

چقدر کم،شاید طبیعی باردار میشدی

مگه چندسالته عجله کردی

فعلا که چیری نگفته ولی میدونم یکی دوسال بیشتر تحمل نمیکنه چون عاشق بچه اس همیشه بهم میگفت ۴ تا بچه م ...

ببین حسابی به خودت برس این چند وقت فقط تغذیه سالم داشته باش اصلا فست فود نخور میوه بخور اب زیاد بخور از اول پری تا ۳تا۴ پری کاچی یا حلوا درست کن بخور پس خیلی با انرژی برو جلو جا نزن اصلا

ببین حسابی به خودت برس این چند وقت فقط تغذیه سالم داشته باش اصلا فست فود نخور میوه بخور اب زیاد بخور ...

یه بدی که داشتم از بچگی تا حالا ساندویچ پیتزار و سبب زمینی پنیری ،ذرت مکزیکی و چیپس و پفک خوردم

همینا باعث شد اندومتریوز بگیرم و زیاد بشه 

خیلی من بد غذا بودم

جدیدا یکم کمش کردم

درسته باید همین کارو کنم

ببین به نظرت تو این دو ماه که طبیعی اقدام میکنم قرص لتروزول بخورم اشکال داره

یه بدی که داشتم از بچگی تا حالا ساندویچ پیتزار و سبب زمینی پنیری ،ذرت مکزیکی و چیپس و پفک خوردم همی ...

اره متفورمینم بخور ولی میگن باید دکتر بگه ولی بخور چیزی نمیشه اقدام داشته باش فقط فقططططط تغذیه سالم داشته باش اهااا پری شدی با شال دور کمر و شکمت ببند موقع شستن ظرفم نزار دلت خیس بشه 

نیکاجون حالاتعیین جنسیت هیچی ولی بررسی اختلالات روخودت خواستی؟ به من چیزی نگفتن وگرنه منم میخواستم ...

شکیبا جونم دکتر گفت زیر ۳۶سال واجب نیست ولی همسرم گفت حالا مه علاوه بر تعیین جنسیت این مزایارو هم داره پس حتما انجام میدیم پیامبران فقط پی جی دی ۵/۵شد

اون روز که بی بی چکت کمرنگ تر از روز قبل شد خواستم بهت بگم بتات داره میاد پایین و بالا نمیره گفتم ش ...

عزیزم میدونم چه میکشی منم آندرومتریوز دارم خفیف ولی دردش خیلیه اگه بگیره تا مسکن قوی نخورم خوب نمیشه البته با قرص فقط ۴ یا ۵ ساعت دردی ندارم دوباره شروع میشه 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
فقط ۲ ماه اقدام طبیعی کردی چقدر کم،شاید طبیعی باردار میشدی مگه چندسالته عجله کردی

عجله م بخاطر شغل لامصبمه

بخوام طبیعی اقدام کنم همش آمپول سونو تعداد فولیکول و...اعصابم نمیکشه

ممنون بخدا خیلی دلم شکست کلی ۴۰ خوندم دعا خوندم قرآن خوندم نذرو نیاز کردم این سری خیلی دلم روشن ...

عزیزم از ته قلبم از خدا میخوام قبل اینکه سیکل جدیدت رو شروع کنی بیای و بگی طبیعی باردار شدی ...امیدوارم اون روز همین ماه باشه و نی نی نازت این ماه بیاد تو دلت ❤❤❤❤🙏🙏🙏

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》