2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
نه اسپرین مصرف نکردم تا حالا یعنی ازمابش ایمنی انعقادی باید برم پارسال غلظت خون داشتم ولی امسال ند ...

عزیزم اگر ایمنی بدن بالا باشد دکتر تو انتقالت بهت دارو میده ایمنی بدن تو میاره پایین

اگر غلظت خون داشته باشی بهت آسپرین و آمپول میده اگر غلظت خون داشته باشی خونرسانی به جنین مشکل پیدا میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم يه قلو☺️چطور؟!

فكر كردم دوقلويي😉 

نگران نباش با بزرگ شدن رحم جفت ميره بالا 

فقط بيشتر دراز بكش سرپا واينستا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اگر ایمنی بدن بالا باشد دکتر تو انتقالت بهت دارو میده ایمنی بدن تو میاره پایین اگر غلظت خون د ...

ليلا جون شما ميدوني علامت آزمايش غلظت خون چيه ؟ 

من تو بارداري قبليم همش لخته دفع ميكردم يا هماتوم داشتم ميتونه دليلش غلظت خون باشه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اگر ایمنی بدن بالا باشد دکتر تو انتقالت بهت دارو میده ایمنی بدن تو میاره پایین اگر غلظت خون د ...

والا این چیزارو که تو مرکز ما بهمون نمیگن

امسالو نمیدونم ولی پارسال یادمه غلظت خون داشتم

کجا ارزونتره بر این ازمایش

بچه ها یکی از دوستام که میکرو کرده و حامله شده الان بهم گفت جنینش سه روزه بوده از روز هشتم بی بی چکش مثبت شده! وسوسه شدم منم چک کنم روز نهم ام تموم شده من! کس دیگه ای بوده از روز ۸،۹ بی بی چکش نشون داده باشه؟

فكر كردم دوقلويي😉  نگران نباش با بزرگ شدن رحم جفت ميره بالا  فقط بيشتر دراز بكش سرپا وا ...

ليانا جون الان سه هفته است همش دراز كشم اما لكه بينيم قطع نميشه خيلي اعصابم رو خرد كرده 

از وقتي شيافمم قطع كردم دلدرد و كمردرد هم دارم

بنظرتون پروژسترون براي جنين پسر ضرر داره؟!

من سرخود به غير از دوتا آمپول يه شياف هم ميذاشتم دكتر گفت شباف رو قطع كن

نميدونم چيكار كنم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ليانا جون الان سه هفته است همش دراز كشم اما لكه بينيم قطع نميشه خيلي اعصابم رو خرد كرده  از وق ...

اصلا ضرر نداره من دوتا دكتر ميرفتم هر جفتشون گفتن استفاده كن 

من روزي دوتا آمپول داشتم تو يه سرنگ دو تا شياف 

منم جنينم يه دختر و يه پسر بود مشكلي نداره 

اره لك بيني خيلي استرس رو بيشتر ميكنه ولي خدارو شكر كن من واسه جفت پايينم خونريزي داشتم و قطع نميشد كه دمتر گفت قشنگ روي دهانه رحم هست 

فقط بايد استراحت كني هفته اي يك بار برو حموم اونم ١٠مين اصلا هم يبوست نشي 

انشاالله اين روزا هم ميگذره و گل پسرت رو بغل ميكني به سلامت

بچه ها کسی مرکز نوین مشهد نمیره ایا به خاطر این ویروس تعطیل که نکردن؟من تو چند روز اینده پریود میشم ...

احتنالا تعطیل باشه مراکز تهران که نمی پذیرن 

مشهد که وضعیت قرمز ه گفتن بهتره بعد عید بدون‌استرس بری 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
احتنالا تعطیل باشه مراکز تهران که نمی پذیرن  مشهد که وضعیت قرمز ه گفتن بهتره بعد عید بدون‌استر ...

من این سری پریود شم باید ی بسته ال دی مصرف کنم پریود بعدی استرادیول اینجوری که من حساب کردم میفته واسه برج ۲ انتقالم من الان ۲ ماه شده از اخرین پریم میگذره هنو نیومده احتمال میدم تو چند روز اینده بشم