2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
اره از پری شب علایم هام شروع شد حالت تهوع دشتم.شکمم تیر میکشید. سینه هام حساس شده بود طوری که فهمی ...

ازمایش دادی؟ وقتی بیبی چک هاله انداختل یعنی مثبتهم🤔🤔🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام..من امروز که روز ۱۶ بود دوباره آزمایش دادم عدد بتا شده ۱۲۵۵ در صورتی که روز ۱۴ انتقال ۹۸۴ بود ...

عزیزم یعنی ۲تاش گرفته اما یکیش رشدش کمه یکیش عالیه و گرفته🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ازمایش دادی؟ وقتی بیبی چک هاله انداختل یعنی مثبتهم🤔🤔🤔🤔

فردا ازمایش باید بدم

آخه هاله بود

کمرنگ

اون سری هم توiui بی بی چکم پررنگ تر بود ولی بتام ۲۰ شد و بعدم بالا نرفت

این سری که بی بی چکم کمرنگ بود فکر کنم بتام خیلی پایین باشه

بعدم دیشب بعد لکه بینی دیگه علایمم کلا قطع شد

گفتم دیگه حتما دفع شده

خواهش میکنم عزیزم ..دکتر به من گفت فقط زیاد خودتو خسته نکن استراحت نسبی کافیه.. واسه من که بار اولمه ...

ان سالله به نتیجه های خوب خوب میرسی گلم...چند تا انتقال دادن؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
یعنی امروز زدی بی بی چک زود بوده دیگه کدوم مرکز میری بار چندمته

خیلی زیاد ۶ بار انتقال داشتم ی بار مثبت شد زایمان زودرس کردم بچم نموند

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
من ذخیره تخمدانم پایین هست و به سختی این جنین ها برام تشکیل شد دیگه هم جنین ندارم

ذخیره ت چنده؟؟چنتا تخمک و جنین؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
عزیزم یعنی ۲تاش گرفته اما یکیش رشدش کمه یکیش عالیه و گرفته🌷🌷🌷

امیدوارم عزیز دلم..راستی اگه بخواد سقط شه هیچ علائمی ندارم؟؟اول بتا میاد پایین بعد خونریزی میکنم یا اول خونریزی میکنم بعد بتا میاد پایین؟؟😐

البته الان خونریزی لک ندارم نمیدونم چرا فکرم هزار راه میره..همش بخاطر کرونا و تو خونه موندنه

سلام دوستان 

شیاف پروژسترون رو قبل از انتقال از کدوم ور بذارم؟

بعد صبح انتقال گفتن استرادیول رو بخورم 

آس آ هم باید بخورم؟ و انوکسا هم بزنم؟

یادم رفت همونجا بپرسم ازشون