2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
من این دردو کشیدم میدونم سخته و درکت میکنم ولی آن شالله که تا اون موقع خودتون طبیعی باردار میشید عزی ...

ممنونم عزیزم خدا بهمون صبر بده 💋🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من رویان رفتم و این اولین انتقالمه ..اگه شما  و همسرتون مشکلی ندارین به احتمال زیاد سیکلت ...

الان استراحت هم دارین؟؟؟میگن ای وی اف میکنی باید خیلی استراحت داشته باشی درسته؟؟؟راستی یه سوال دیگه همه این مراحل چند روز طول میکشه؟؟؟ ببخشید سولام زیاد شد گلم...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه شک نکن بارداری بی بی درسته و الکی هاله نمیندازه 

خب خیلی کمرنگ بود بعدم از وقتی اون لخته رو دیدم دیگه علایمم تموم شدن

اخه اون سری که iui کردم یه خط پررنگ تر افتاد ولی بتام عددش20 بود بعدم که بالا نرفت

این سری که خیلی کمرنگه

اون سری تو عکس دیده میشد ولی این سری به زور دیده میشه

میدونم گرفته ولی دفع شده

تجربشو داشتم دیگه

موندم الان چیکار کنم

طبیعی یا ivf یا طب سنتی

اصلا کدوم مرکز برم

بخدا گیج شدم

خب خیلی کمرنگ بود بعدم از وقتی اون لخته رو دیدم دیگه علایمم تموم شدن اخه اون سری که iui کردم یه خط ...

بابا کم خودت و اذیت کن قبل چیزی که هنوز مطمئن نیستی 

امروز میرفتی از میدادی انقدر استرس داری

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
شما از دادین؟

اره عزیزم من دیروز آزمایش دادم منفی شد متاسفانه 😔منم دارو هار  قطع کردم ، دیگه جنین هم ندارم . دعا کنید همینجوری خدا بهم یه لطفی کنه 🙏 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خب خیلی کمرنگ بود بعدم از وقتی اون لخته رو دیدم دیگه علایمم تموم شدن اخه اون سری که iui کردم یه خط ...

ببین ایشالا که اینطوری نیست و داری  اشتباه می کنی اگرم زبونم لال اینطوری شد باید بری برای سقط مکرر ابن سینا میگن سقط مکررش خوبه ولی من میگم اصلا اینطوری نیست و مدل بی بی چکت بوده کاش امروز بری از بدی

بابا کم خودت و اذیت کن قبل چیزی که هنوز مطمئن نیستی  امروز میرفتی از میدادی انقدر استرس داری

تاریخ ازمایشم فرداست

ازمایشگاه قبول نمیکنه

صبح میرم

همش میگم نکنه رفتم سرکار اینطوری شد و نباید تحرک داشتم

البته تا روز ده استراحت کردم از ده به بعد رفتم سرکار

اره عزیزم من دیروز آزمایش دادم منفی شد متاسفانه 😔منم دارو هار  قطع کردم ، دیگه جنین هم ندارم . ...

خیلی سخته واقعاااا ایشالا طبیعی مامان میشی عزیزممم 

تاریخ ازمایشم فرداست ازمایشگاه قبول نمیکنه صبح میرم همش میگم نکنه رفتم سرکار اینطوری شد و نباید ت ...

نه به این چیزا نیست زینبی جون با خیلیا از فردای انتقالشون رفتن سر کار فردا حتما میای و همرو خوشحال می کنی

ببین ایشالا که اینطوری نیست و داری  اشتباه می کنی اگرم زبونم لال اینطوری شد باید بری برای سقط م ...

این الان سقط محسوب میشه یا بارداری پوچ

دوبار اینطوری شدم

یه بارم پارسال که تازه اقدام کرده بودم موعد پریودیم درد شدید گرفتم که راهی بیمارستان شدم که با مسکن و امپول و سرمم خوب نمیشدم دل درد و کمردرد شدید

بعد دو سه روز درد یهو دیدم چندتا لخته خون ازم خارج شد شبیه جیگر که بعدش حالم خوب بود 

نزدیک یک ماه خون ریزی داشتم بعدشم دو ماه پریود نشدم

دیگه نمیدونم سقط بود یا نه

نه به این چیزا نیست زینبی جون با خیلیا از فردای انتقالشون رفتن سر کار فردا حتما میای و همرو خوشحال م ...

ایشالا که اینطور باشه

به شوهرم روم نشد بگم

بیچاره خیلی امیدوار بود حتی نشسته بود اسمم انتخاب میکرد

این الان سقط محسوب میشه یا بارداری پوچ دوبار اینطوری شدم یه بارم پارسال که تازه اقدام کرده بودم مو ...

بارداری بوچ یعنی بارداری و تو ساک جنین دیده نمیشه ولی وقتی بارداری باشی و به خونریزی بیوفتی یا خدایی نکرده بچه قلبش وایسه میشه سقط 

من سال ۹۵ قلب بچم ایستاد تو ۹ هفته 

ایشالا که اینطور باشه به شوهرم روم نشد بگم بیچاره خیلی امیدوار بود حتی نشسته بود اسمم انتخاب میکرد

عزیزم هنوز اتفاقی نیوفتاده که امید داشته باش