2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه شما هم ویتامین دی پایین بود؟به من گفتن هفته ای یدونه ۵۰۰۰۰.حالا اگه بخوام ۱۰۰۰بخورم روزی یکی تا ...

ويتامين دي يخورده پايين بود دكتر گفت دوهفته يك بار بخور بعد دوماه آزمايش بده 

١٠٠٠رو هم ميتوني هروز بخوري تا ٢ماه بعد آز بده ببين نرمال شده 

ولي دوهفته يك بار خيلي بهتره آخه ١٠٠٠هروز بايد بخوري يذره سخته 

ولي زود مياد بالا نگران نباش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها روز ۱۰ انتقالم صبح و امشب بی بی چک منفی شد چیکار کنم بشدت حس پریودی دارم فک کنم بخاطر استرا ...

ایشالا که مثبت آزمایش....

ببین اصلا دنبال علائم نباش نه شما نه همه دوستایی که انتقال دادن..منم هیچ علائمی نداشتم

فقط سه روز قبل آزمایش شدیدا حالت های پریدی داشتم دل درد شدید مخصوصا که از خواب میپریدم

دوستان به نظرتون اولین روزی که میشه بی بی چک زد روز چندم انتقاله؟ من جنین 5 روزه انتقال دادم برام ...

عزيزم ١٢ آز بدي مشخصه من قبلش بي بي نزاشتم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان خوبید؟ چرا انتقال منفی میشه؟ من استرسم نداشتم و یه سوال من تو دوره انتقالم روی پاهام و دور لبم کهیر زد کسی میدونه چرا؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
سلام عزیزم شما آزمایشت مثبت نشده بود؟ یادم اخه بهم‌پیام دادی

سلام عزيزم خوبي گل پسرت خوبه ديگه چيزي نمونده بغلش كني ❤️

اره تو تايپيك دلوانا با هم صحبت كرديم دوقلوهام متاسفانه تو ٢٤هفته رفتن 😔

سلام عزيزم خوبي گل پسرت خوبه ديگه چيزي نمونده بغلش كني ❤️ اره تو تايپيك دلوانا با هم صحبت كرديم دوق ...

عزیزم😢😢😢😢الهی بمیرم

خیلیییی ناراحت شدم

چرا اخه؟

علتش چیه؟

مگه تو این هفته هام میشه اتفاقی بیفته؟

خدا ایشالا به دلت آرامش بده

خیلی واست دعا میکنم

یه سوال دیگه من روز ۱۴ بتام زیر ۲ شد باید داروهامو قطع کنم یا امیدی هست؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

عزيزم ويتامين د نرماله 

عزیزم😢😢😢😢الهی بمیرم خیلیییی ناراحت شدم چرا اخه؟ علتش چیه؟ مگه تو این هفته هام میشه اتفاقی بی ...

خدا نكنه گلم سلامت باشي 💋 

حال روحيم خيلي بد بود ولي رفتم مشهد زيارت خيلي بهترم 

يكي از جفتا خيلي پايين بود و خونريزي داشتم خدا نخواست 

ممنوون از دعات موقع زايمان همه منتظرا رو دعا كن 💜💜💜

بعضی دکترا میگن تا ۱۶ ادامه بدی بری ازمایش دوم

من روی پاهام کهیر زده انتقالمم عددش زیر ۲ شد احتمال داره بدنم جنینو پس زده باشه