2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر به خاطر همسرم میکرو کردیم، من پی سی او بودم که درمان دیگه هم داشت.

گلم میشه بپرسم مشکل همسرتون چی بود؟مورفولوژی وتحرک چند بود؟باراولتونه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دکتر ازمایشگاه گفت بهتره سلفری بدی چون نرسیده به لب مرزه  عدد ان تی هم 2.71 هست البته به دکتر ...

سلام 

ریسک منم همین حدود بود، بالا بودن ریسک به خیلی فاکتورا بستگی داره برا هر کی به خاطر یه چیز بالا میره ریسک، یکی سن یکی اعداد pappa و free beta، یکی عدد ان تی...

ازمایش من pappa خیلی خیلی پایین و به خاطر همین ریسک بالا بود

برا شما احتمالا ریسکت به خاطر عدد ان تی بالا رفته، البته تو ازمایش ریسک رو منفی زده ولی زیر ۱ به ۵۰۰ رو معمولا پیگیری میکنن، نگران نباش سلفری بده مطمئن باش سالمه

حواست باشه!
سلام  ریسک منم همین حدود بود، بالا بودن ریسک به خیلی فاکتورا بستگی داره برا هر کی به خاطر یه چ ...

سلام گلم ،خوب من میخام اگر ریسک نزده سلفری ندم  من با توجه به این که من میکرو کردم 

و این که الان ریسک منو چند زده من نمیفهمم یک به چند؟؟؟

حالا با توجه به این که من تو محدوده سبز و نرمال هستم بازم نیازه سلفری بدم؟؟؟؟

دوستان به نظرتون اولین روزی که میشه بی بی چک زد روز چندم انتقاله؟

من جنین 5 روزه انتقال دادم

برام مهمه جوابشو زودتر بدونم بخاطر تمدید قرارداد خونه و اثاث کشی

الان روز هشتم هستم

بنظرتون کی ب ب بذارم احتمالش بالاست نتیجه درست باشه؟

سلام گلم ،خوب من میخام اگر ریسک نزده سلفری ندم  من با توجه به این که من میکرو کردم  و این ...

ریسکت ۱ به ۲۷۴ هست 

برا من ۱ به ۲۹۴ بود دکتر گفت صبر کن تا غربالگری دوم ولی به اصرار خودم سلفری نوشت برام

به نظر دکترت بستگی داره، یه سریا زیر ۱ به ۵۰۰ رو میفرستن سلفری و اگه زیر ۱به ۱۰۰ باشه امنیو ، بعضیا هم عین برا شمارو میگن صبر کن تا غربالگرس دوم

توی جواب ازنایش ریسک منفیه ولی خب لب مرزه

حواست باشه!
ریسکت ۱ به ۲۷۴ هست  برا من ۱ به ۲۹۴ بود دکتر گفت صبر کن تا غربالگری دوم ولی به اصرار خودم سلفر ...

وای خدا خیرت بده که انقدر خوب توضیح دادی دستت درد نکنه ،خیلی زحمت کشیدی 

حالا نظر خودت چیه که سلفری بدم یا تا غربالگری دوم صبر کنم.اخه عدد ان تی من بالا بود 2.71و به دکتر سونو هم نگفتم میکرو کردم 

وای خدا خیرت بده که انقدر خوب توضیح دادی دستت درد نکنه ،خیلی زحمت کشیدی  حالا نظر خودت چیه که ...

به نظر من بده 

چون ان تی بالای ۲ هست به احتمال خیلی زیاد دکترتم بگه که سلفری بدی، دیگه خیالت راحت میشه 

حواست باشه!
لیانا جون شما کی می خوایین انتقال بدین؟

من انشاالله ارديبهشت ميرم پيش دكترم كه سيكل انتقال رو شروع كنم 

ولي اين بار يدونه انتقال ميدم 

چون پيش دكتر طاهريم رفتم گفت چه يدونه چه ٤تا انتقال بدي فقط ٤٦درصد شانس بارداري هست 

گفتم اينو بهت بگم چون گفته بودي ميخواي دوتا انتقال بدي كه درصد بره بالاتر  ولي چون اون سري سر دوقلويي خيلي عذاب كشيدم واقعا ميترسم 

از به طرفيم طاهري ميگفت جنين بلاست خيلي كيفيت خوبي داره بايد يدونه انتقال بدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
حالا اندفعه نیمه پر میرم خیلی کارم طول کشید از اول شهریور ما استارت زدیم برای اینکار به شوهرم میگم ا ...

من كه جاي شما بودم طبيعي اقدام ميكردم 😂

ولي خب اين همه هزينه كردين و جنين پسر هم دارين توكل به خدا انشاالله زود زود يه گل پسر تپل بشينه تو دلت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷