2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
عزيزم دو هفته اي يك بار ٥٠٠٠٠ بخور دكتر من اينطوري گفت  يا روزي ١٠٠٠

واسه شما هم ویتامین دی پایین بود؟به من گفتن هفته ای یدونه ۵۰۰۰۰.حالا اگه بخوام ۱۰۰۰بخورم روزی یکی تا کی باید بخورم یعنی؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنینای من ۳ روزه بودن نمیدونم فکر میکنم اگه بلاست بود بهتر میشد الان زیاد امید ندارم 

اینجوری فکر نکن، بخواد بشه جنین ۲ روزه و ۳ روزه و ۵ روزه فرقی نمیکنه...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اینجوری فکر نکن، بخواد بشه جنین ۲ روزه و ۳ روزه و ۵ روزه فرقی نمیکنه...

سلام عزیزم خوبین نی نی خوبه😍 از اونجایی که انتقال هر دو ما تو یه روز بود هر دو هم گل پسری داریم میخواستم ببینم حرکت نی نی شما چطوره من فقط در همون ترکیدن حباب حس میکنم جفتم هم قدامی هس! راستی برای شما هم برا هفته 26 سونو نوشتن همراه آزمایش قند و..؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

[QUOTE=126886473]خانما شما تفسیر ازمایش خون ان تی رو میدونید اینجا بزارم؟؟؟ منم میکرو کردم[/QUOTE

پایین برگه که ریسک ها رو پایین زده انشاءالله همه چی خوبه در مورد سلفری هم با دکترت مشورت کن

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام عزیزم خوبین نی نی خوبه😍 از اونجایی که انتقال هر دو ما تو یه روز بود هر دو هم گل پسری داریم میخ ...

سلام. مرسی، شما خوبی؟

من از هفته ۲۰ حس کردم اون موقع مثل حباب بود ولی الان کامل شدید حس میکنم حرکاتش رو بعضی وقتها از روی شکم هم حس میشه.

من قرار هفته دیگه برم پیش دکترم که برام آزمایش و سونو رو بنویسه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام. مرسی، شما خوبی؟ من از هفته ۲۰ حس کردم اون موقع مثل حباب بود ولی الان کامل شدید حس میکنم حرکات ...

من همش نگران این حرکت ها هستم همش میگم چرا شدید نمیشه😕جفت شما هم قدامی هس؟

[QUOTE=126892111]چرا هیشکی جواب آزمایش منو نگاه نکرد😞😞😢[/

روز سوم عادت آزمایش دادین؟ پریودی هاتون منظم هس؟

Shadennn جونم برات سوره مریم رو خوندم انشاالله خدا نظر لطفش رو شامل حالت کنه و بزودی صاحب فرزندی صحی ...

@shadennn    

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

Shadennn جونم برات سوره مریم رو خوندم انشاالله خدا نظر لطفش رو شامل حالت کنه و بزودی صاحب فرزندی صحی ...

لیلای گلم ببخشید گفتم زحمت کشیدی بزار شادن ببینه اگه آبی بشه میره تو اعلاناتش ممنون انشا الله خودت هم صاحب نینیهای با محبتی مثل وخودت بشی🙏💖💕💞💞

حالا کم کم جنینام پیدا میشن

انشاالله با همین دوتامامان شدی دیگه فریز بمونه برای بچه دوم 🙏💖💕💞💞💞💖💖