2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
من سونو نبود اما جنین شناس صدا کردن اومد گذاشت بعد از اونور گفتن دکتر مانیتور ببین بعد یک دقیقه دکت ...

عزيزم واسه شما هم با سونو بوده چون به دكتر گفتن ماميتور رو نگاه كن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم سعی میکنم رعایت کنم ،جنینات چند سلولی بودن

فقط نمیدونم مجازم قهوه بخورم یا نه ؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مورفولوژي ٤% تحركشم ٥٢% كه دكتر جنتي گفت بايد اي وي اف كنيد طبيعي باردار نميشي

عزيزم عاليه شما با اين مورفولوژي و تحرك طبيعي مامان ميشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم شنیدم خوبه تو آی یو آیم میخوردم ولی امروز نخوردم فقط تا اونجا که بتونم سعی میکنم سالم خوری ...

گرید جنینام b و c بودن اگه اشتباه نکنم یکی ۲ سلولی یکی ۴ سلولی

یعنی یه روز منم مامان میشم  
گرید جنینام b و c بودن اگه اشتباه نکنم یکی ۲ سلولی یکی ۴ سلولی

واسه منم چهارتاشون b بود یدونه bوcکه دوتاگرید bانتقال دادم ❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اصلا چیزی بهم نگفتم بعد از تخمک کشی گفتن دیگه کاری نداری اینجا به سلامت منم نمیدونستم  چیکار کن ...

عزيزم سه روز ديگه زنگ بزن مركز بعد ميري اونجا واسه كاراي فريز بهت كارت ميدن تعداد رو نوشتن 

موقع پانكچر فقط ميگن چند تا تخمك گرفتن جنين رو بعد ٣ روز ميگن

دوستان گلم سلام میشه راجع به این تاپیک یه توضیح مختصر بدین؟؟؟راجع به چی؟،،

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
عزيزم سه روز ديگه زنگ بزن مركز بعد ميري اونجا واسه كاراي فريز بهت كارت ميدن تعداد رو نوشتن  مو ...

ممنون عزیزم امروز که رفتم انتقال ..کارای فریز روهم  انجام دادم ولی بازم بهم کارت ندادن❤

دوستان گلم سلام میشه راجع به این تاپیک یه توضیح مختصر بدین؟؟؟راجع به چی؟،،

عزیزم درباره کساییکه خودشون یا همسرشون ناباروری دارن و میکرو انجام دادن یا میخان انجام بدن ❤❤

سلام دوستان.من آزمایش ویتامین دی دادم پایین بود ۱۸ بود.الان هفته ای یه دونه ویتامین دی پنجاه هزار بخ ...

عزيزم دو هفته اي يك بار ٥٠٠٠٠ بخور دكتر من اينطوري گفت 

يا روزي ١٠٠٠