2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045907 بازدید | 684488 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرزانهههههه جونم برات سوره مریم رو خوندم انشاالله خدا نظر لطف بی پایانش رو شامل حالت کنه و بزودی نی نیتو بغل کی.

خانمهایی که بارداری و خانمهایی که به نی نیهاشون شیر میدن تو رو خدا دعا کنین از شر این کرونا راحت بشیم شماها الان پاک پاک هستین صداتونو خدا بیشتر میشنوه

بهم شیاف دادن روزی دوتا،،،  آخه من اون دفعه روز ۱۲ به خونریزی افتادم کلا از لک و خونریزی وحشت د ...

مبارکه گلم، حتما برید و فریز کنین هزینه اش هم فکر کنم دویست یا سیصد تومن باشه! اونجا که کلا شلوغه شاید دیروز نخواستن امیدوارتون کنن الکی، حالا امروز رشد خوبی داشته، نگران نباش، از رویان هم خیلیا مامان شدن و به قول خودت نمیشه تهمت زد و حرف دیگه ای گفت چون واقعا مدرکی در دست نیست و قصد اونا هم خدمت هست

بچه ها جواب آزمایشم

مبارکه عزیزم انشالله سالم بغل بگیریشون😍😍😍❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام بچه ها خوبید.من ۲۸بهمن قراربود پریود شم و برم برای سیکل انتقال که عقب انداختم.هرچی جوشوندی بگید ...

بی بی چک 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
منم مشكلم آندومتريوز  ايشاالله به سلامتي بدنياش بياره و ٨ ماه آروم و بگذروني  با سونو برا ...

مرسی عزیزم دعام کنید تا سونوی قلبش تا بشنوم صدای قلبشو

اولین انتقالم بود

واسه آندومتریوزم که هیچی عمل کردم و بعدش برای آمپول زولادکس سه ماه زدم

ایشالله خیلی کم حالت تهوع و تکرر ادرار بعضی موقع ها دردای پریودی و لک روز ۸ م  عزیزم تورو خدا ...

فقط یه بار لک دیدی؟

قهوه ای بود؟

از روز چند علایمت شروع شد؟

مثلا شکمت یه سره درد داره یا میگیره بعد دوباره خوب میشه؟