2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
منم ازمایشم ۱۹ بود به مدت ۶ هفته، هفته ای یک عدد ۵۰۰۰۰۰ بهم دادن و خوردم

پس اشکالی نداره این دوزشو بخورم؟ضرر نداره واسه کبد و کلیه؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میگید، آخه دیروز وقتی به شوهرم گفتم که تو اتاق عمل به من چیز دیگه ای گفتن و اینجا به تو چیز دیگ ...

انشالله عزيزم انشالله خدا جواب صبوري هاتو بده ولي بنظرم اگه ميدوني شر ميشع بهش بگي برا فريز جنين ها ي جوري بهش بگو که قبلا ميدونسي شايد باشه نميدونم ي کاري کن نخاد تو اذيت بشي برات خوب ني

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
انشالله عزيزم انشالله خدا جواب صبوري هاتو بده ولي بنظرم اگه ميدوني شر ميشع بهش بگي برا فريز جنين ها ...

حق با شماست بخدا از وقتی باهام تماس گرفتن تا الان صدمورد فکر اومده تو ذهنم که چطور بهش بگم که نگه حق با من بوده و شر بشه،،،  بخدا مشکلات من یکی دوتا نیست

چقدر بد ایشالا که طبیعی بار دار شی ببین قرص ها خوبه ولی یه امپول هست اون بهتره نمیدونم اسمش دفرلی ...

ممنون از جوابت عزيزم قرص ال دي از روز چند پريودت شروع كردي و پشت سر هم دو ماه مصرف كردي ؟

حق با شماست بخدا از وقتی باهام تماس گرفتن تا الان صدمورد فکر اومده تو ذهنم که چطور بهش بگم که نگه حق ...

چي بگم بخدا برات ناراحتم انشالله درست ميشه توکل برخدا

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنون از جوابت عزيزم قرص ال دي از روز چند پريودت شروع كردي و پشت سر هم دو ماه مصرف كردي ؟

فرص ال دی ۲۱ عدد هستش

دو بسته بخر

بسته اول رو از روز ۳ پریودی شروع کن تا ۲۱ عدد تموم شه بعد که قزع کنی چند روز بعدش پریود میشی

دوباره وقتی پریود شدی از روز ۳ پری دوباره شروع میکنی تا اخرین قرص که تموم میشه که وقتی قطع کنی چند روز بعد پریود میشب

۲ بسته کافیه

یعنی دو ماه بخوری خوبه