2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه دردی ندارم پس این چی بود یه کوچولوش قرمز بود

لک دیدن تو کل بارداری ممکنه پیش بیاد چرا انقدر هول کردی؟

بنظرم پری هم بخواد بیاد الان نمیاد که

ممکنه همون لانه گزینی باشه

الان فقط باید آرامش داشته باشی

صلوات بفرست و سوره نصر بخون آروم بشی

من امروز با انرژی مثبت رفتم برای انتقال ولی دقیقا دیدم حکایت پانکچر اولم تکرار شدش و بعدشم برخوردهای ...

حق داری ناراحت باشی، هیچ چیزی هم که واسه بیمار خوب و واضح توضیح داده نمیشه! آخه نمیگی مگه تو هم مشکل نداری! شوهرت چیو میخواد بگه؟ 

منم یه دوستی داشتم همه اش میگفتن هیچیت نیست و... شش سال درگیر این بود که هیچیش نیست آخر یه دکتر نازایی واسش هیسترو کرد دوتا پلیپ داشت اونارو برداشت طبیعی حامله شد! مطمعنی هیچیت نیست؟ آزمایش های تکمیلی و هیسترو اینارو انجام دادی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دنبال علتم تا رفعش کنم ولی کسی علتشونو به آدم نمیگه اونجا.  ،،،  دیگه برای من شد دوبار ...

گلم ایشالا که همین دوتا برات میشن نی نی ...من صدتا صلوات به نیت شما هدیه میکنم امام جواد که همین سری مامان بشی....

ببین حتتتتتتما دنبال علت باش ...وقتی جنین کم تشکیل میشه یا کیفیت تخمک پایینه جنین شناس یادش نیست بهت میگه نمیدونم ....یا اسپرم اگر آنالیزش خوبه دی اف ای بد ....جز اینا نیست ....خواهرمن ۱۶تاتخمک داشت ...که یه دونه جنین تشکیل شد ...هیییچکس جوابش نمیداد دکتر میگفت نمیدونم ...به علت ضعیف بودن اسپرم میکروکرده بود ...اما بعد یکسال روز انتقال گفتن همون یه دونه هم ذوب شده ...با کلیییی پیگیری وگیر سه پیچ گفت مشکل از تخمک بوده چون واکوعل داربوده ...گفت اولش هشت تاجنین بود که روزاول ذوب شد بعد یه دونه موند

فک کن جریان به این مهمی خواهرم تایکسال بیخبر بودفک میکرد اسپرم مشکلدار

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
لک دیدن تو کل بارداری ممکنه پیش بیاد چرا انقدر هول کردی؟ بنظرم پری هم بخواد بیاد الان نمیاد که ممک ...

آخه من روز ۵ و ۶ انتقالم چند بار لکه بینی قهوه ای دیدم

خب اون چی بود

ترشح امروز چی بود

عزیزم طبق سوالایی که من از ابن سینا پرسیدم، علت دقیقش مشخص نیست. اینا اسپرم رو مستقیماً تزریق میکنن ...

گلم علت افاقا خیلی مهمه..خواهرمن بعلت کم بودن تحرک اسپرم میکروکرد از۱۶تایکی جنین شد ما تایک سال فک کردیم مشکل از اسپرم بوده روز انتقال گفتن یه دونه جنین هم ذوب شده ...باکلی پیگیری جنین شناس گفت مشکل از تخمک بوده چون ۱۶تاتخمک ها حفره داروبی کیفیت بوده

اخه موضوع به اییین مهمی رو نباید به بیمارشون بگن؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خانومی درمان تخمک واکوئل دار رو چی گفتن?

نمیدونم گلم خواهرم یکماه هست که متوجه شده فعلاهنوز نرفته دکتر

عزیزان با اجازه چندتا مطلب میخوام بگم  اولا تز همگی عذر میخوام کوچیکتر از اونی هستم که بخوام ت ...

سلام عزيزم ممنونم از تذکرت ولي به اطلاعت برسونم هزينه اين نوع درمان فقط انتقالش نيست که چيزي نزديک به دوتومنه هزينه کله اين درمان چيزي نزديک به بيست مليون هست که من تا الان هزينه کردم اين رو به اطلاعت خاهرم برسونم من ميتونم هزينه هاي خورد خورد بدم ولي ندارم دوباره چيزي نزديک به بيست مليون رو هزينه کنم با اين اوضاع اقتصادي جامعه فک کنم همه از دست هزينه ها ناباروري مينالند و اين دليل نميشه آدم تصميم بگيرع هيچوقت بچه دار نشه چون هزينه هاي درمان هاي سنگين رو نداره  ممنونم که راهنمايي دلسوزانه کرديد 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون