عزیزان با اجازه چندتا مطلب میخوام بگم
اولا تز همگی عذر میخوام کوچیکتر از اونی هستم که بخوام تذکری بدم
دوما اینکه لطفا و خواهشا به کسی برنخوره من واقعا کلا یک هفته ست اومدم نی نی سایت به واسطه شغلم با خیلی افراد در جامعه در ارتباطم و تا حدی جامعه شناسی پیدا کردم و چون کارم وکالته خیلی با افراد دارای مشکل در ارتباطم تو این چندروز چیزهایی خوندم اینجا وظیفه دونستم چندتا نکته بگم؛
۱-دوستان عزیزان خواهرای دوست داشتنی مسیولیت فرزند آوری دارای ابعاد مختلفی از جمله بحث مالی هست
عزیزان اگر هزینه انتقال براتون سنگین هست خواهش میکنم قرض نکنین چرا چون هزینه تربیت و رشد و بزرگ کردن فرزند به مراتب بیشتره خواهش میکنم احساسی و خودخواهانه رفتار نکنین آینده یک بچه رو اسیر و قربانی خودخواهی خودتون مبنی بر دوست داشتن فرزند نکنیم.
۲-عزیزان همه بهتر میدونیم ما زمانی اقدام به فرزند آوری میکنیم که از همه لحاظ آماده باشیم مالی روحی جسمی اگر به هر دلیلی با همسرمون تفاهم نداریم تصور نکنیم با اومدن به فرزند مشکلات حل میشه خواهشا اول به یک تفاهمی برسین بعد اقدام کنین خواهش میکنم.
۳-بخاطر مثبت و منفی شدن بی بی چک و تست بتا حتی برای هزارمین بار همدیگر تهدید نکنیم قهر نکنیم دعوا نکنیم بپذیریم این همه قسمتی از زندگیه خیلی خیلی خیلی سخته ولی اگر بعد از منفی شدن دعوا کنیم یعنی همون بهتر مثبت نشده یعنی ما آمادگی نداریم
۴-قوی باشیم یعنی چی کنایه دیگران ببخشیدا ببخشیدا گور بابای حرف دیگران چرا اجازه میدین کسی خبر دار بشه به همسرتون بفهمونین این مسایل مثل لباس زیر هست آیا آدم لباس زیرشو به هرکس نشون میده؟!نگذارین خواهرشوهر و مادر شوهر و مادر و خواهر و...دخالت کنن
۵-چرا انقد نا امیدین؟صبح انتقال دادیم ظهر میگین منفیه
نکنید تو رو خدا آنقدر بذر ناامیدی ندارید هرچی بکارید همون درو میکنید
باور کنین نه دنیا نه زندگی ارزشش رو نداره آدم بخاطرش تلخی کنه گریه کنه اگر قسمت باشه میاد ضمنا ناباروری در ۹۵درصد ریشه کن شده صبور باشیم
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
از همگی معذرت خواهی میکنم
دعاتون میکنم دعام کنین