2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست

البته اینم بگم

قبلاً که لتروزول میخوردم و طبیعی اقدام میکردیم و ماه هایی که دارو هم نمیخوردم و اقدام میکردیم انقدررر علائم داشتم که دیگه از چشمم افتاده. الان که علائم ندارم خوشحال ترم. به نظرم طبیعی تره  :D

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اچ ام جي نزدي؟ من روزي 225واحد گونال رو زدم روز اخر هم امپول اويترل برا آزاد سازي دادن بهم 

۱۳ تا اچ ام جی روزی یه دونه زدم،  روز آخر هم دوتا اویترال برای آزاد سازی،،،  کلا داذوهاشون برای همه یکیه

عزیزان با اجازه چندتا مطلب میخوام بگم 

اولا تز همگی عذر میخوام کوچیکتر از اونی هستم که بخوام تذکری بدم 

دوما اینکه لطفا و خواهشا به کسی برنخوره من واقعا کلا یک هفته ست اومدم نی نی سایت به واسطه شغلم با خیلی افراد در جامعه در ارتباطم و تا حدی جامعه شناسی پیدا کردم و چون کارم وکالته خیلی با افراد دارای مشکل در ارتباطم تو این چندروز چیزهایی خوندم اینجا وظیفه دونستم چندتا نکته بگم؛

۱-دوستان عزیزان خواهرای دوست داشتنی مسیولیت فرزند آوری دارای ابعاد مختلفی از جمله بحث مالی هست

عزیزان اگر هزینه انتقال براتون سنگین هست خواهش میکنم قرض نکنین چرا چون هزینه تربیت و رشد و بزرگ کردن فرزند به مراتب بیشتره خواهش میکنم احساسی و خودخواهانه رفتار نکنین آینده یک بچه رو اسیر و قربانی خودخواهی خودتون مبنی بر دوست داشتن فرزند نکنیم. 

۲-عزیزان همه بهتر میدونیم ما زمانی اقدام به فرزند آوری می‌کنیم که از همه لحاظ آماده باشیم مالی روحی جسمی اگر به هر دلیلی با همسرمون تفاهم نداریم تصور نکنیم با اومدن به فرزند  مشکلات حل میشه خواهشا اول به یک تفاهمی برسین بعد اقدام کنین خواهش میکنم.

۳-بخاطر مثبت و منفی شدن بی بی چک و تست بتا حتی برای هزارمین بار همدیگر تهدید نکنیم قهر نکنیم دعوا نکنیم بپذیریم این همه قسمتی از زندگیه خیلی خیلی خیلی سخته ولی اگر بعد از منفی شدن دعوا کنیم یعنی همون بهتر مثبت نشده یعنی ما آمادگی نداریم 

۴-قوی باشیم یعنی چی کنایه دیگران ببخشیدا ببخشیدا گور بابای حرف دیگران چرا اجازه میدین کسی خبر دار بشه به همسرتون بفهمونین این مسایل مثل لباس زیر هست آیا آدم لباس زیرشو به هرکس نشون میده؟!نگذارین خواهرشوهر و مادر شوهر و مادر و خواهر و...دخالت کنن 

۵-چرا انقد نا امیدین؟صبح انتقال دادیم ظهر میگین منفیه 

نکنید تو رو خدا آنقدر بذر ناامیدی ندارید هرچی بکارید همون درو میکنید

باور کنین نه دنیا نه زندگی ارزشش رو نداره آدم بخاطرش تلخی کنه گریه کنه اگر قسمت باشه میاد ضمنا ناباروری در ۹۵درصد ریشه کن شده صبور باشیم 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

از همگی معذرت خواهی میکنم 

دعاتون میکنم دعام کنین 

عزیزم منم سه شنبه انتقال دارم ..ببخشید که میپرسم چندتا تخمک داشتین و مشکلتون چی بود؟⚘⚘❤❤

من مشکلم اندومتریوز و شوهرم تحرک پاییین،شما چی؟من فردا ظهر انتقال دارم ۹ تا جنین فریز دارم با گرید ب و س 

یعنی یه روز منم مامان میشم  
ان شالله اینبار دیگه نتیجه میگیری این سختی ها تموم میشه

من مطمئنم شما هم این دفعه نتیجه میگیری و الان مامانی

درسته مراکز شلوغه و ممکنه برخوردها خوب نباشه اما رویان جز مراکز خوب هست خیلی از دوستامون تو همین گروه از رویان نتیجه گرفتن و اتفاقا از ابن سینا یا حتی مطب پزشکای معروف ناراضی بودن رفتن رویان. زینب جون یادت نیست چقد خودش و همسرش مشکل داشتن؟ فقط تبحر رویان و خواست خدا کمکشون کرد.

شما مثبتی مامان خانومی خودتم باور کن نی تی هاتو

آزمایش همسرمم خوب بوده، نه دی اف ای انجام نداده، ،  والا اتاق عمل بهم گفتن هشت تا جنین تشکیل شد ...

خب شاید خوب نبوده دوست من

به من روز انتقال گفتن از ۴ تا جنینت دوتاش به درد نمیخوره یکیشم داغونه بندازیم بره بهتره فقط یکی اگه بخوای میداریم

یعنی مردم و زنده شدم

روز چندمی اخه من هیچ علایمی ندارم مگه مبشه روز ۱۲ هیچی نباشه

روز هفتم انتقالم تموم شد الان روز هشتم هستم هیچ علامتی هم ندارم

اگه درد پریودی نداری اون ترشح پریود نیست بنظرم. تا جایی که میدونم بعد انتقال پریود با درد میاد.

منم هیچ،قرار بود اینماه بیام تهران برای جواب آزمایشات،که این شرایط پیش اومد،دیگه باید منتظر بمونم تا ...

آره عزیزم. 40تا 75 از سیزده آبان خریده بودم. انشالله که این شرایط زودتر درست بشه و بتونی سریعتر به آرزوت برسی. با تصمیم وزیر بهداشت سریعتر از اونچه که بشه فکر کرد ریشه کن میشه مثل فلج اطفال. فقط کاش ما مردما( برادرزاده ام به مردم میگه مردما)، هم بیشتر همکاری کنیم. همه از کار و زندگی افتادن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم